הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התזונאית האהובה מסבירה על חטיפי אנרגיה

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
-ללא ספק שסופר ובבתי טבע יש מוצרי ספורט. ממש אינסוף חטיפי חלבון. היא חייבת לעבוד על ההקדמה שלה.
-לא נחפש חלבון בחטיפי ספורט. LOL. אז תשתי מיץ ענבים אבו תחת.
-לא יותר מ5 אחוז שומן! האימה! ללא ספק שדגנים וקטניות עדיפים. תמשיכי כך ובקרוב תצטרכי עוד ספה כדי שתוכלי להכנס בה.

-ללא ספק שסופר ובבתי טבע יש מוצרי ספורט. ממש אינסוף חטיפי חלבון. היא חייבת לעבוד על ההקדמה שלה.
-לא נחפש חלבון בחטיפי ספורט. LOL. אז תשתי מיץ ענבים אבו תחת.
-לא יותר מ5 אחוז שומן! האימה! ללא ספק שדגנים וקטניות עדיפים. תמשיכי כך ובקרוב תצטרכי עוד ספה כדי שתוכלי להכנס בה.

אבל זה כתוב בהריסון 12!

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל לחשוב שיש קונספירציה להשאיר את כל האנשים בעולם שמנים ומנוונים.

היקום מתיישר לפי ההמלצות של הריסון - הגרסה הנוכחית. הריסון לא טועה, הוא סופר סופר סופר נחשב.

אבל זה כתוב בהריסון 12!
זה גם כתוב בסיכום שאני לומד ממנו בזה הרגע. שים לב!
ההמלצה התזונתית הנוכחית לצורך מניעת מחלות לב
היא לצרוך לא יותר מ - 300 מ"ג כולסטרול ביום. לגבי שאר הדיאטה - 30% שומן, 50% פחמימות, 10-
15% חלבון.
אני מתחיל לחשוב שיש קונספירציה להשאיר את כל האנשים בעולם שמנים ומנוונים.
אחרת איך ימכרו סטטינים?
"בזמן הספורט אנחנו רוצים שהשריר שבחרנו יעבוד חזק ולא הקיבה". חבל שאין מתג on/off!
כנראה שהיא לא למדה על מערכות העצבים השונות.

ההמלצה התזונתית הנוכחית לצורך מניעת מחלות לב
היא לצרוך לא יותר מ - 300 מ"ג כולסטרול ביום. לגבי שאר הדיאטה - 30% שומן, 50% פחמימות, 10-
15% חלבון.

אני יודע למה ההמלצה לא עובדת! היקום לא מכיר במילה מניעה, ולכן מה שהוא מבין זה את הדבר הבא:

ההמלצה התזונתית הנוכחית לצורך מחלות לב
15% חלבון.

והתוצאות בשטח בהתאם!

אני יודע למה ההמלצה לא עובדת! היקום לא מכיר במילה מניעה, ולכן מה שהוא מבין זה את הדבר הבא:

ההמלצה התזונתית הנוכחית לצורך מחלות לב
15% חלבון.

והתוצאות בשטח בהתאם!

זה באמת ההמלצות? 50% פחמימות? יעני 1000 קלוריות מפחמימות בתזונה סבירה של 2000 קלוריות ליום לאדם לא מתאמן?

כן אחי. עשרות מחזורים של סטודנטים לרפואה חונכו על מספרים אלה.
וזה נאמר על ידי אנדוקרינולוגית! והרפרנסים שלה הם מהריסון 17! אתה רוצה את השקופית מההרצאה?
לא יכול להיות שהיא טועה!!!!

אתם סתם מפגרים סמוקי לחיים שמשחקים אותה גברים. תתיישרו לפי הקו ותפסיקו לקרוא מחקרים הזוים שאין לכם מושג בכלל לאיזה אות לשייך אותם, ABCDE.

שכחת שכולנו בני 18 שמונהגים על ידי פילוסוף. וגם קוראים ספרים של תמהונים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית