הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים אירובי משולב כח לקראת הסיירות

אימון 47:

סקוואט - 77.5 קילו - 5, 5, 4 - דווקא מרוצה כי הצלחתי בכל הסטים חוץ מהאחרון לשמור על הברכיים, ולא היו כאבים במפסעה
בנץ' - 55 קילו - 5, 4, 4
דדליפט (אחיזה משולבת יד ימין הפוכה עם מגנזיום) - 115 קילו - 1X5 - PR ותודה לmoo שמכר לי את המגנזיום !! ומגנזיום זה דבר נדיר

סירטון של הדדליפט אפשר לראות פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=351235

אימון 48:

סקוואט - 77.5 קילו - 3X5
פרס - 40 קילו - 5, 5, 4
מתח - משקל גוף + 15 קילו - 5, 5, 3.5

למה אתה לא מתקדם ? עזוב שבכלל המטרות שלך בהתחלה אתה לא קרוב אליהן אפילו . למה המשקלים שלך כאלה נמוכים?

עליתי 7 קילו מאז שהתחלתי אבל נראה שמאוד נקי ובכלל לא עליתי בשומן

אז אתה בעצם טוען שעלית בקצת יותר מ-4 חודשים 7 קילו של שריר ? אל תזיין תשכל אני בטוח שאם זה היה קורה וכמעט ואין סיכוי שזה יקרה המשקלים שלך לא היו כאלה נמוכים וסביר להניח שהיו רואים עלייך שינוי גדול. אנשים שגדלים הרבה יותר ממך והרבה יותר חזקים ממך לא עולים 7 קילו שריר בשנה ..

אימון 49:

התחיל מצויין המשקלים פשוט עפו בסקוואט ובבנץ'

סקוואט - 80 קילו - 3X5 - שברתי מקביל בכולם, גוד מורנינג ב2 החזרות האחרונות
בנץ' - 55 קילו - 3X5 - עףףףףף
דדליפט (שמאל הפוכה מגנזיום) - 117.5 קילו - 3, הגב התעגל לי בקטנה אז אמרתי בשביל מה להמשיך עם טכניקה לא משהו, אימון הבא 117.5 עוד פעם ונשתדל לעשות את זה עם טכניקה טובה יותר

סירטונים של סקוואט ודדליפט מהיום:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=352550&postcount=17

nave -

קודם כל למה לתקוף?
דבר שני, לא אמרתי שהכנסתי 7 קילו של שריר אמרתי שכמעט ולא עליתי בשומן וזה כן הגיוני כי נגיד מתאמן מתחיל מסוגל להכניס קילו אחד של שריר בחודש אז כפול 4 שווה 4 קילו של שריר וכל השאר שומן
+
מה זה היו רואים עלי שינוי גדול מתי בפעם האחרונה ראית אותי? WTF
וזה שאנשים גדולים ויותר חזקים ממני מעלים פחות ממני זההגיוני כי הם מתאמנים מתקדמים והרבה יותר קשה להם לעלות מסה ומשקלי עבודה
ובקשר למשקלי מטרה אז ברור שזה הזוי כן? סקוואט 140 ב3 חודשים אז לא ידעתי מה שאני יודע היום

קצת עידכונים:
משקל: 3.11 - 70.3 קילו, 17.11 (היום) - 71.2 קילו
אוכל 3500 קלוריות ביום

אני לא תוקף זה סתם יצא ככה אחרי שראיתי לוגים חוזרים באתר של ילדים שנתקעים כמוך וזה חבל לראות כי אני בתור אחד ששקל לפני שנה ומשהו 50 והייתי בתת משקל ועכשיו אני שוקל 94 אני יודע למה אתה יכול להגיד וכן יש לי חבר ששקל פחות ממך והגיע בזמן הזה לסקוואט 150 וגם במשקל גוף של 70 לסקוואט 170 ואני מכיר כמה כאלו . אז אם אתה באמת אוכל 3500 בהצלחה ואני מקווה שלא תיתקע ותתן בראש . והשינוי זה לא שראיתי אותך פשוט תקן אותי אם אני טועה אין מצב שגדלת משמעותית בזמן האחרון ואם כן אני אשמח לראות תמונות .. בכל מקרה בהצלחה אחי מצטער אם נעלבת או משהו

בסדר חח לא נעלבתי וגם אני רואה הרבה לוגים של ילדים שנתקעים בסקוואט 70 קילו וזה מרתיח אותי ואמרתי לעצמי שאני תוך חודש כבר עובר אותם אבל בפועל לצערי זה לא קרה עם כל מיני בעיות.
בכל מקרה עכשיו הטכניקה יושבת מצויין ואם הבעיה עם המפסעה לא מתפריע לי המטרה זה להגיע ל100 קילו תוך חודש + - ומשם נראה לאן נגיע

קודם כל היה לי היום מבחן מתח ועשיתי 15 חזרות =[
מהיום אני אתאמן כל יום על המתח עם 4 סטים על מקסימום חזרות

אימון 50:

סקוואט - 82.5 קילו - 5, 3, 4 - כועס על עצמי מאוד על הסט השני שפשוט וויתרתי לעצמי
פרס - 40 קילו - 3X5 - עףףףףףףףף
וקצת מתח

אחרי הפרס איזה משקולן לשעבר ראה אותי ואמר לי לקנות חגורה, תאמת אני לא נגד אבל אני מרגיש שהסקוואט שלי בכלל לא קרוב אפילו למקסימום שאני יכול להוציא מSS אז אין בכלל מה לדבר

---------- התגובה התווספה 21-11-2011 ב 19:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה 20-11-2011 ב 20:14 ----------

מתח:
10-10-7-6

מתח:
11-10-7-7

---------- התגובה התווספה 23-11-2011 ב 19:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה 22-11-2011 ב 19:50 ----------

אימון 51:

אימון פיצוץץץץץץץץץ !! פאקין שלושה שיאים, חייב להעיף את הבינוניות !!!

סקוואט - 82.5 קילו - 3X5 - דווקא הסט האחרון היה הכי קל, למדתי לעשות את זה מהר ובצורה מתפרצת יותר וזה עזר מאוד !! PR
בנץ' פרס - 57.5 קילו - 3X5 - עלייה של 2 וחצי ישר והאימון הקודם בלי לבזבז עוד אימונים על המשקל הזה, עשיתי את זה מהר כמו הקודם, כמובן שחזרות מלאות ולא היה כל כך קשה, מאמין שאני יכול להשלים 3X5 עם 60 קילו אימון הבא, PR
דדליפט - 117.5 קילו - 1X5 - היה קשה, ואני מקווה שתיקנתי את הטכניקה - PR

עוד איזה חצי שעה אני אעלה סירטונים של הסקוואט והדדליפט

אולי אני אעשה גם מתח בהמשך, נראה כבר

הסירטונים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=354769#post354769

נערך לאחרונה:
הזוי ביותר

אביעד אני שוקל 82 איזה הזוי לא הגיוני!!! אני משמין מהר יותר ועולה במשקל יותר מהר מאשר האימונים שלך.. חחח..

עוד חצי נשאר לי לעודף משקל וזה הזוי אני עדיין חושב שאני רזה וכולם אומרים לי בדיוק ההפך..

מתח:
10-6
לא היה לי כח הייתי גמור מהאימון אז הפסקתי באמצע

ותומר חח נראה לי זה הכל נוזלים כי אין מצב שהעלאת בכמה ימים 4 קילו ! זה בטח ירד לך עוד כמה ימים
ותגיד אתה מתאמן עכשיו?

לא, אני לא מתאמן בכלל ואני לא רשום עדיין לאף מכון כושר, רק אחרי הנהיגה כן.
מחר אני אתחיל ריצות ומתקנים קצת..

אני אגיע אליכם בחנוכה עם 100 קילו של חבית אליפסה =) =) =)

אימון 52:

סקוואט - 85 - 2, התחלתי להרגיש כאבים במפסעה ועברתי ללחיצת רגליים עשיתי איזה 90 ל3X5
פרס - 42.5 קילו - 3X5 - לא קשה, קצת חוסר יציבות בסט האחרון - PR
מתח - 12, 10, 7

עד שהבעיה במפסעה לא תסתדר לי אני מחליף את הסקוואטים בלחיצת רגליים

אימון 53:

לחיצת רגליים - 100 קילו - 3X5 - אין לתאר עד כמה זה קל
בנץ' פרס - 60 קילו - סט 1 - 5 (ומשום מה הספוטר הסטלן הזה עזר לי ב2 החזרות האחרונות למרות שאמרתי לו בפרוש לשמור תידיים שלו מאחורה ורק אם המוט בירידה הוא עוזר לי, סט 2 - 5, סט 3 - 5, ספוטר עזר באחרונה, אימון הבא אני מעיף את ה60 האלה
דדליפט (מגזניום שמאל הפוכה) - 117.5 קילו - 1X5 - הגב התעקם ב3 החזרות האחרונות, אני חושב שאני ארד אימון הבא עד שהגב יסתדר, נראה כבר

סה"כ אחלה אימון, והבעיה במפסעה מסתדרת, עשיתי ספרינט בקטנה לאוטובוס ולא הרגשתי כאבים

סירטון של הדדליפט:

אוטוטו אני נפרד מהSS ובונה לי תוכנית משולבת כח ואירובי לקראת היום סיירות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי אז אחרי כמעט 5 חודשים בSS אני מפסיק את התוכנית לצערי למרות שלא הייתי בכלל קרוב למצות אותה ועובר לתוכנית הבאה:

יום ראשון: 4000 מ' בקצב של 5:00-5:10 לק"מ, לא ממש בטוח שאני גומר בכלל 4,000 אז אני אתחיל מ2500 ואעלה ב500 כל אימון.
יום שני: התאוששות.
יום שלישי: 6 אינטרוולים של 1000 בקצב של 4:25 לק"מ(13.5 קמ"ש) עם מנוחות של 3-4 דק', מאמין שעם המהירות הזאת לא תהיה שום בעיה עם המפסעה.
יום רביעי: התאוששות.
יום חמישי: אימון כח: לחיצת רגליים 3X5, בנץ' / פרס - 3X5, דדליפט - 1X5, ואולי מתח ושכיבות סמיכה על סיבולת בסוף.
יום שישי: התאוששות.
יום שבת: 6-8 ריצות של 60 מטר עם מנוחות של 5-8 דק' בין הריצות.

תזונה:
מקפיד פחות כמו בSS אבל מקפיד על פלוס של לפחות 800 ופי 2 חלבון ופי 4 פחמימה

מטרות:
שיפור הסיבולת האירובית, שיפור כח. לקראת היום סיירות בינואר

כן אני אני עושה 3 אימונים בשבוע עדיין, יפה שאתה זוכר =]
ואלכס אתה חושב שבהמשך אני אוכל להוסיף בימי רביעי אימון כח?

וזזתי לאימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית