הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים אירובי משולב כח לקראת הסיירות

אוקיי אני אעשה את זה

אימון יום שלישי:

לא ממש טוב
עשיתי 3 אינטרוולים של 1000 מטר במהירות של 13.5 קמ"ש בהליכון אבל ברביעי כאב הצד עד כדי כך שהייתי חייב לעצור את הריצה ולהפסיק, פשוט לא יכולתי להמשיך לרוץ =[
כנראה זה בגלל שכבר משהו כמו חודש + - לא עשיתי שום ריצה ושום ספורט, מקווה שזה יסתדר עד האימון הבא
ד"א במהירות הזאת לא היו שום בעיות עם המפסעה

לא נורא גבר,תעשה אדום בעיניים ותעשה למוטות חור תחת חדש,הנה אני בעצמי הגעתי למשקלים די מכובדים בSS ואני רק חודש וחצי מתאמן.
תמשיך ותצליח.

אימון יום חמישי - אימון כח:

לחיצת רגליים - 102 קילו - 5, 4, 6
פרס - 42.5 קילו - 3X5 - הסטים היו יציבים, הפרס הבא שלי יהיה רק בעוד שבועיים אז אני לא יודע אם להעלות משקל או לא
דדליפט - רציתי לתקן טכניקה עם 100 קילו - אבל עשיתי 3 חזרות וגם הפלאפון בסוף לא צילם סעמק ערס

הפרס מהיום:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתמול לא עשיתי אימון ספרינטים היה לי עמוס ללמוד למבחן ב07
עוד שעה יוצא לאימון 4,000 ואני אעשה את זה במהירות 12 קמ"ש
יש לי מוטיבציה גבוהה לגמור את כל ה4000

---------- התגובה התווספה ב 19:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:31 ----------

אימון יום ראשון:

4,000 מטר במהירות של 12 קמ"ש:
לא היה קל, פעם ראשונה שאני רץ מרחק כזה גדול, המרחק הכי ארוך שרצתי בחיים שלי היה 2000 ועשיתי את זה ב8 דקות, בשביל מרחק כזה צריך הרבה סבלנות ולהיות חזק מנטלית, חשבתי כבר ב1.5 ק"מ שאני לא הולך לשרוד יותר מ2.5 אבל לא וויתרתי לעצמי, הגעתי ל3.5 ומשם זה רק לספור מטרים.
הרגשתי שיכולתי למשוך את עצמי עוד יותר ולעשות 4.5 ק"מ, כמה קמ"ש להוסיף לריצת 4000 הבאה?

אימון אינטרוולים:

4,000X6 - מנוחות של 3-4 בין לבין, מהירות: 13.5

הלך סבבה, לא היה קשה, אבל הרגשתי כאבים בין העקב לשוק כזה בצד האחורי של השוק מתחת...
איזה מהירות לעשות באימון הבא?

אתה יכול לעלות כל פעם ב0.3-0.2

הרגליים זה כאבים אדפטיביים מתוך זה שאתה לא רגיל לעומס

חפש בפורום שין ספלינט
אם לא תמצא אשים לינק מאוחר יותר

אלכס, חשבתי להעלות ל14 קמ"ש כי זה לא היה ממש קשה ואני מאמין שאני יכול לסיים עם 14, מה אתה אומר?

זה לא נמוך אינטרוולים ב 13.4 קמש ?

לא חושב, זה הרי 1,000 מטר לא 400, אני סומך על מי שכתב את התוכנית

איזה אימונים אלה ?
אני למשל עושה אינטרוולים של 19-20 קמש 10 פעמים זה קריעהההה

אתה יכול לעלות אבל בקפיצות קטנות יחסית, אין צורך להשתגע. אתה לא אמור להרגיש כאילו שחטו לך את הצורה בסוף כל אימון למרות שיש כאלה שאוהבים את ההרגשה, האימונים אמורים להיות מאתגרים במידה.

אוקיי, אז אני אעלה ב0.3, ואלכס בקשר לשין ספלינט, אז קראתי קצת והבנתי שצריך הפסקה של שבועיים מריצות...
ואני חייב את השבועיים האלה כי אין לי ממש זמן, אולי אני אאלתר משהו כמו להמשיך עם התוכנית רגיל ופשוט בימי מנוחה אחרי האימון גמישות אני אעשה את התרגילים לחיזוק השוקיים?

זה תלוי מה רמת החומרה, ההפסקה לשבועיים מתייחסת למקרים יותר מתקדמים , כשכבר קשה לך לרוץ ללא כאב או כשהכאב קיים בריצה וקשה עד בלתי נסבל בריצה.
כל עוד ישנו כאב קבוע בריצה והוא עובר בין אימון לאימון הבא תמשיך כרגיל ותשלב את התרגילים והקרח. זה סתם כאב אדפטיבי לפעילות שהתחלת ולא היית רגיל אליה.

אימון כח:

לחיצת רגליים - 107 קילו - 3X5 - העלאה של 6 קילו
בנץ' פרס - 55 קילו - 3X5, ירידה של 5 קילו
דדליפט - 100 קילו - 1X5, ריסט לשיפור טכניקה

איך אתה מסתדר עם הלחיצת רגליים והריצות? אני לפחות הפסקתי כל עבודה על הרגליים בגלל האימונים. לא מרגיש שהרגל "ריקה" כשאתה עולה לרוץ?

יש לי ימי מנוחה בין לבין, אז תאמת שזה לא כל כך מפריע לי...
מה שיותר מפריע לי זה שהפלג גוף עליון שלי נחלש בגלל שאני מאמן אותו רק פעם אחת בשבוע, אני חושב שאני אוסיף ביום שני קצת מתח מקבילים ושכיבות סמיכה, כדי להתאמן על סיבולת, כי זה גם חשוב לסיירות (וגם למבחנים בבצפר, פאקין 24 מתח כדי לקבל 100, ותרגיל סופרמן אם אתה מכיר שצריך להחזיק 5 דקות)

כוח פיזי זה לא מה שיעזור לך בסיירות, לפחות לא בשלב הזה.
תעשה פשוט 2-3 FBW בשבוע וביניהם תכניס את אימוני הריצה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית