הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עדכונים ותמונות-סייקל חיטוב

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
שבועיים לפני סיום הסייקל משקל נוכחי 86-87 ק"ג.
סיימתי אנאבר וטי 3 לפני כמה ימים.
ממשיך עוד שבועיים עם סוסטנון 500מ"ג לשבוע.
ארומסין במינון 12.5 מ"כ ליום.

אירובי כמעט כל יום לפעמים אינטרוולים בסוף אימון כוח ולפעמים פרוטוקול 3 של לייל בצום כמובן.

התמונות משלבים שונים של החיטוב צולמו בלי פאמם וכמובן בלי ייבוש נוזלים וכן הלאה, התמונה בתקריב היא הכי עדכנית מלפני יומיים..

התמונה בנחל היא מהשבוע השני של הסייקל.

קבצים מצורפים

• most muscular 15.6.jpg
    most muscular 15.6.jpg
    KB 28.6 · צפיות: 626
  • most muscular 29.6.jpg
    most muscular 29.6.jpg
    KB 32.1 · צפיות: 655
  • most muscular 2 7.7.jpg
    most muscular 2 7.7.jpg
    KB 31.6 · צפיות: 548
  • most muscular 7.7.jpg
    most muscular 7.7.jpg
    KB 30.3 · צפיות: 530
  • most muscular 10.7.jpg
    most muscular 10.7.jpg
    KB 27.8 · צפיות: 571
  • front lat spread 7.7.jpg
    front lat spread 7.7.jpg
    KB 32.5 · צפיות: 547
  • סתם ורידים.jpg
    סתם ורידים.jpg
    KB 20.1 · צפיות: 605
  • תצלום0006.jpg
    תצלום0006.jpg
    KB 86.3 · צפיות: 591
  • front 2 biceps 7.7.jpg
    front 2 biceps 7.7.jpg
    KB 31.4 · צפיות: 569
  • תצלום0079.jpg
    תצלום0079.jpg
    KB 76.2 · צפיות: 509
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לי כוונה להתחרות, אני ממש לא בסטייט אוף מיינד לתחרות, מה גם שביום חמישי אני טס ל-5 ימים ובסוף החודש אני שוב במילואים כך שהכנה טובה וראוייה בטוח לא אוכל לספק..

תודה על השאלה המחמיאה..😉

מסאיבי וחטוב, יפה.
לגבי החזה צריך לשפר. תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה עובד בתוכניות כוח ?..
במידה וכן, זה אחת הסיבות שהחזה לא מפותח כל כך לשאר הגוף..

מסאיבי וחטוב, יפה.
לגבי החזה צריך לשפר. תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה עובד בתוכניות כוח ?..
במידה וכן, זה אחת הסיבות שהחזה לא מפותח כל כך לשאר הגוף..
מה הקשר בין תוכנית כוח לפיתוח החזה?

אתם מאמינים בלבד בתוכניות כוח.. כל תוכניות שרק מופיע בה האות A מיד לא טובה, והיא של ליצנות וכו'.
חזה גדול קשה מאוד לפתח רק מלחיצה בשכיבה במיוחד שזה-5 חזרות.. שזה לא נותן גירוי מספיק, ולא לא משנה כמה המשקל יהיה על המוט, אפשר תמיד לעלות משקלים, אבל לא מחייב ששריר יגדל במקביל..ככה שהמרדף אחרי המשקל למוט לא כל כך משנה..

אני לא רואה טעם לעשות 200 דדליפט, ולהיראות כמו ילד שרק התחיל להתאמן. כמו כן ראיתי פה באתר מלא חב'רה שעושים משקלים מטורפים, ובכלל לא נראים מסאיבים,או לחילופין יש כאלה שבכלל לא נראים כמו מתאמנים... בגלל זה כמו שאמרתי עצם העבודה שמוסיפים משקל למוט יותר מהר, לא אומר שהמסת שריר גדלה.. בכוח תמיד אפשר לעלות והשריר נשאר אותו דבר.. הכל עניין של תרגול.

גם תמיד צריך לזכור שכל שיטות הכוח האלה עובדות על כל אחד באופן שונה, ואי אפשר להכליל את כל בני האדם לגדול בשיטה הזאת. כי לדעתכם תוכניות עם הרבה תרגילים זה ליצנות וכו'.
אז קודם אני מציע לנסות ולראות ולהחליט. ולא ללכת עם הראש בקיר ולהגיד יש לי פה מחקר מדעי לכן זה הכי נכון לעשות..

אתם מאמינים בלבד בתוכניות כוח.. כל תוכניות שרק מופיע בה האות A מיד לא טובה, והיא של ליצנות וכו'.
ב SS מופיעה האות A, מה הבעיה?

חזה גדול קשה מאוד לפתח רק מלחיצה בשכיבה במיוחד שזה-5 חזרות..
מי אמר? יש לך מחקר?

שזה לא נותן גירוי מספיק, ולא לא משנה כמה המשקל יהיה על המוט, אפשר תמיד לעלות משקלים, אבל לא מחייב ששריר יגדל במקביל..ככה שהמרדף אחרי המשקל למוט לא כל כך משנה..
איך אתה יודע שזה לא נותן גירוי מספיק? למה ששריר לא יגדל ברגע שאתה אוכל במאזן קלורי חיובי ומעלה במשקלים? מה ההגיון הפיזיולוגי כאן?

אני לא רואה טעם לעשות 200 דדליפט, ולהיראות כמו ילד שרק התחיל להתאמן. כמו כן ראיתי פה באתר מלא חב'רה שעושים משקלים מטורפים, ובכלל לא נראים מסאיבים,או לחילופין יש כאלה שבכלל לא נראים כמו מתאמנים...
חשבת על זה ש:
א. הם מתאמנים 4-6 חודשים (הזמן שמסיימים פה תוכנית SS ומגיעים ל"משקלים מטורפים).
ב. הם לא מזריקים.
ג. הם רק ילדים.

בגלל זה כמו שאמרתי עצם העבודה שמוסיפים משקל למוט יותר מהר, לא אומר שהמסת שריר גדלה.. בכוח תמיד אפשר לעלות והשריר נשאר אותו דבר.. הכל עניין של תרגול.
איך עולים בכוח והשריר נשאר אותו דבר כאשר גם מעלים את המאזן הקלורי?

גם תמיד צריך לזכור שכל שיטות הכוח האלה עובדות על כל אחד באופן שונה, ואי אפשר להכליל את כל בני האדם לגדול בשיטה הזאת.
הפיזיולוגיה שלי שונה מהפיזיולוגיה שלך?

כי לדעתכם תוכניות עם הרבה תרגילים זה ליצנות וכו'.
זה ליצנות למתאמן מתחיל.

אז קודם אני מציע לנסות ולראות ולהחליט.
לא ניסית אף פעם, אז למה אתה שולל?

ולא ללכת עם הראש בקיר ולהגיד יש לי פה מחקר מדעי לכן זה הכי נכון לעשות..
אז למה אתה מזריק לפי מחקרים מדעיים ועושה PCT לפי מחקרים מדעיים אבל להתאמן אתה לא רוצה לפי מחקרים מדעיים?
...

בנדה,
אתה יכול לעבוד גם abcde ולהגיע לתוצאות מרשימות אבל...
1. אם לא תאכל לא תגדל.
2. רוצה להיות גדול - תרים כבד
3.כל אחד מאמץ את מה מה שעובד עליו ומביא אותו לתוצאות !!!

BACK MAN ציפיתי לטיפה יותר בחיטוב,אבל קוודס טובות מאוד עד מעולה.לא בישביל להרגיז,כנראה פיתחתי ציפיות ליפני כניסה לפוסט.אבל קוואדס אהבתי.
חזה גדול קשה מאוד לפתח רק מלחיצה בשכיבה במיוחד שזה-5 חזרות.. שזה לא נותן גירוי מספיק, ולא לא משנה כמה המשקל יהיה על המוט, אפשר תמיד לעלות משקלים, אבל לא מחייב ששריר יגדל במקביל..ככה שהמרדף אחרי המשקל למוט לא כל כך משנה..

אני לא רואה טעם לעשות 200 דדליפט, ולהיראות כמו ילד שרק התחיל להתאמן. כמו כן ראיתי פה באתר מלא חב'רה שעושים משקלים מטורפים, ובכלל לא נראים מסאיבים,או לחילופין יש כאלה שבכלל לא נראים כמו מתאמנים... בגלל זה כמו שאמרתי עצם העבודה שמוסיפים משקל למוט יותר מהר, לא אומר שהמסת שריר גדלה.. בכוח תמיד אפשר לעלות והשריר נשאר אותו דבר.. הכל עניין של תרגול.

גם תמיד צריך לזכור שכל שיטות הכוח האלה עובדות על כל אחד באופן שונה, ואי אפשר להכליל את כל בני האדם לגדול בשיטה הזאת. כי לדעתכם תוכניות עם הרבה תרגילים זה ליצנות וכו'.
אז קודם אני מציע לנסות ולראות ולהחליט. ולא ללכת עם הראש בקיר ולהגיד יש לי פה מחקר מדעי לכן זה הכי נכון לעשות..
3 שנים ראשונות חייב לחרוש על תוכניות כח,אי אפשר לבנות משהו משמעותי בלי 4 פלטות לפחות.אז (לדעתי) אין מה לריב. אז SS זה ספר שנותן הרגשה של עליונות כלפי(נו) - כל הליצנים וגייז למיניהם,אבל לפחות עונה לציפיות וסטריאוטיפים הקיימים אצל נער שמחפש פיתרון. בולשיט זה לא
נאלץ להסכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית