הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב בין ריצות לאימונים

TheGreatErnest

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
לא מזמן אחרי 4 חודשי הפסקה אחרי פציעה ביד חזרתי להתאמן בחדר כושר.
בזמן שלא התאמנתי התרגלתי לרוץ לפחות 3 פעמים בשבוע וזה מה שבעצם עזר לי לשמור על כושר מינימלי בתקופה הזאת.עכשיו אני בטור התחלה מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר אבל לא וויתרתי לגמרי על הריצות.אז רציתי לשאל איך לשלב בין הריצות לאימונים, האם זה בסדר לעשות אימון חדר כושר ואז יום אחרי ריצה של 5-6 קילומטר או שאולי עדיף ריצה קצרה יותר?
תודה.

בחיטוב יותר תורם לשמור על דופק בינוני חצי שעה- שעה, מאשר לשבור עכשיו שיאים בריצת 6 קילומטר.
תעשה חצי שעה-שעה אירובי על דופק בינוני אחרי אימון וביום מנוחה תנוח.

בחיטוב יותר תורם לשמור על דופק בינוני חצי שעה- שעה, מאשר לשבור עכשיו שיאים בריצת 6 קילומטר.
תעשה חצי שעה-שעה אירובי על דופק בינוני אחרי אימון וביום מנוחה תנוח.

אני אנצל את השאלה גם כן, אני דיי במצב דומה בנוגע לאימונים, מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ועוד 3 פעמים בשבוע רץ בערך 5-5.5 ק"מ לריצה במהירות ממוצעת(לפי אפליקציית כושר באייפון) של 10.5 קמ"ש, האם אני מעמיס יותר מדי על עצמי? , מטרת האימונים שלי לא ממש מוגדרת, לפעמים מאזן קלורי שלילי ולפעמים חיובי.

אתה אחרי 4 חודש שלא התאמנת גם לי היה מקרה כזה , מה שאתה צריך לדעתי זה מה שאני עשיתי להכנס לתקופת מאסה עם כול המשתמע מזה (לאכול הרבה ) להפסיק לרוץ בתדירות גבוהה כזאת כי זה שורף קלוריות והמטרה עכשו להכניס קלוריות .

• פותח/ת השרשור
אתה אחרי 4 חודש שלא התאמנת גם לי היה מקרה כזה , מה שאתה צריך לדעתי זה מה שאני עשיתי להכנס לתקופת מאסה עם כול המשתמע מזה (לאכול הרבה ) להפסיק לרוץ בתדירות גבוהה כזאת כי זה שורף קלוריות והמטרה עכשו להכניס קלוריות .

אעלתי 6 קילו שומן נטו בתקופה הזאת, אז אני לא בטוח שזה מה שאני צריך האמת.

זה מה שעושים בשביל לחזור לכושר בחדר כושר. לתת לגוף את כול החומרי בניין (אוכל) שיוכל לחזור למה שהיה לפני הפציעה.
אחרת לא תגיע לשום מקום , ואתה יכול להשאר אצן אולי תהיה קארל לואיס באחד הימים 😃

אתה יכול לתת ריצה של 20-25 דקות אחרי אימון כוח בעצימות בינונית אם האימוני כוח לא עצמים כולכך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית