הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מבין, שבועיים בחיטוב ולא ירדתי אפילו חצי קילו

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
באשכול הקודם פירסמתי ת'ערכי תזונה שלי בחיטוב
וגם התייעצתי עם איזה מדריך
אבל לא מסתדר לי שבועיים ולא יורד חצי קילו..נשאר תקוע במשקל

עריכה:
הנה הנתונים מהאשכול הקודם
גיל 22
גובה 1.69
משקל 76
אחוז שומן 15%

סה"כ קלוריות: 2000 קלוריות
סה"כ חלבון: 149.7 גרם
סה"כ שומן: 74 גרם
סה"כ פחמימות: 168.8 גרם
סה"כ כולסטרול: 971.5 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 12.9 גרם

נערך לאחרונה:
אני הייתי עושה משהו אחר. אבל כולם פה יתחילו לקפוץ ואין לי כח לחזור על עצמי מיליון פעם. תנסה מה שאמרו לך זה יעבוד

אווה, תודה על התשובות באמת פורום ברמה 🙌

אוקי אקצץ לפי מה שאתם אומרים 1700-1800 קלוריות

---------- התגובה התווספה 13-07-2011 ב 00:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-07-2011 ב 23:50 ----------

חבר'ה אני חייב להשלים 70 קלוריות בלי פחמימה.. יש למישו רעיון מה לדחוף בתפריט?

סה"כ קלוריות: 1632 קלוריות
סה"כ חלבון: 162 גרם
סה"כ שומן: 60 גרם
סה"כ פחמימות: 110 גרם
סה"כ כולסטרול: 956.5 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 8.1 גרם

(נעזרתי באבקת חלבון עם היחס של הקלוריות לפחמימה)

פרוסת גבנצ' 28

בוא נגיד שאני לא הייתי עושה דאיטה שהיא דלה בפחמימה ליהפך הייתי שומר על כמות חלבון גבוה כמות פחמימה גבוהה ודווקא יחסית מעט שומן. הכל כמובן במזגרת הקלורית שלך.אני מאוד לא אוהב דיאטות דלות פחמימה אני חושב שזה מתכון בטוח לפירוק שריר. עכשיו נחכה לקפיצות של כולם חחחח..

:OWTF?
ומה עומד מאחורי הדעה הזאת שלך?
תזכור שלא כולם לוקחים T3 / DNP/ קלן בחיטוב 😛

:OWTF?
ומה עומד מאחורי הדעה הזאת שלך?
תזכור שלא כולם לוקחים T3 / DNP/ קלן בחיטוב 😛
לא ממש לא קשור לחומרים אחי בטבעי לגמרי. ואם אני אתחיל להכנס לזה עכשיו השרשור הזה ימשך לנצח. בגדול המטרה פה היא לרדת יפה במשקל ולשמור ביצועים בחדר כושר. וגם ביוכימית זה יותר יעיל. אני לא הולך להכנס לזה כי רוב האנשים בכלל לא יבינו על מה אני מדבר. אם בא לך אחי אני אדבר איתך על זה בפרטי.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שאני לא הייתי עושה דאיטה שהיא דלה בפחמימה ליהפך הייתי שומר על כמות חלבון גבוה כמות פחמימה גבוהה ודווקא יחסית מעט שומן. הכל כמובן במזגרת הקלורית שלך.אני מאוד לא אוהב דיאטות דלות פחמימה אני חושב שזה מתכון בטוח לפירוק שריר. עכשיו נחכה לקפיצות של כולם חחחח..

תראה אני כבר לקחתי בחשבון שדל פחמימה יביא לפירוק שריר
הדבר היחידי שיכול לעזור לי להקטין את הפירוק שריר כמה שיותר זה אימונים אימונים ואימונים, והקלן עצמו..

לא ממש לא קשור לחומרים אחי בטבעי לגמרי. ואם אני אתחיל להכנס לזה עכשיו השרשור הזה ימשך לנצח. בגדול המטרה פה היא לרדת יפה במשקל ולשמור ביצועים בחדר כושר. וגם ביוכימית זה יותר יעיל. אני לא הולך להכנס לזה כי רוב האנשים בכלל לא יבינו על מה אני מדבר. אם בא לך אחי אני אדבר איתך על זה בפרטי.
על מה אתה מדבר? זה אחד הדברים הכי חשובים פה, ואתה שומר את זה לפרטי? מה פתאום. שדר!

תראה אני כבר לקחתי בחשבון שדל פחמימה יביא לפירוק שריר
הדבר היחידי שיכול לעזור לי להקטין את הפירוק שריר כמה שיותר זה אימונים אימונים ואימונים, והקלן עצמו..
עזוב זה לא רק זה. וקלן לא ישמור עליך לחלוטין. ותזהר תתאמן יותר מדי אתה תכנס לאימון יתר ואז בכלל תבזבז את השריר שכבר לא יהיה לך
אני אשמח לשמוע (ולהתווכח) אחרי תקופת המבחנים 😃
רשמתי אחי:) אני בכיף אכנס איתך לדיו הזה בהצלחה במבחנים.

• פותח/ת השרשור
עזוב זה לא רק זה. וקלן לא ישמור עליך לחלוטין. ותזהר תתאמן יותר מדי אתה תכנס לאימון יתר ואז בכלל תבזבז את השריר שכבר לא יהיה לך

ברור שום דבר לא בטוח, אבל אני מקווה שאת רוב המאסה הקלן ישמור לי

על מה אתה מדבר? זה אחד הדברים הכי חשובים פה, ואתה שומר את זה לפרטי? מה פתאום. שדר!
חחח תקשיב אחי. אני יודע שזה חשוב אבל יש דברים שבלי להבין את התהליכים שקוראים בגוף זה טיפה קשה להסביר. אז אני אומר ההיגיון שמאחורי תכנית תזונה לחיטוב שהיא יחסית עטירת פחמימות זה לשמר ביצועים בחדר כושר ובוא בזמן לרדת יפה באחוזי שומן. אני לא אומר שהתוצאות מגיעות באותו קצב אבל ככה אתה בוודאי תשמור על יותר שריר תרגיש יותר טוב והאימונים שלך יהיו הרבה הרבה יותר טובים.

ברור שום דבר לא בטוח, אבל אני מקווה שאת רוב המאסה הקלן ישמור לי
בוא נגיד שקשה לי להאמין יש לקלן אמנם יכולות אנטי קטבוליות (ע"י הורדת רמות הקורטיזול) אבל זה כמעט לא משמעותי במינונים האלה. על תסמוך על זה.

יש משהו במה שעדי אומר
כיוון שאם אתה כן צורך מספיק פחמימות סביב האימון ובימי מנוחה אתה תתאושש יותר טוב כנראה ותוכל להרים יותר (ולשמור על אימונים אינטנסיביים יותר)
חלבון בכל מקרה צריך לצרוך הרבה
אז מה שנותר זה לקצץ בשומן
אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו

לגבי הבחור שפתח את הפוסט אתה 76 קילו וטוען שאתה 15%, נניח שאתה טועה ואתה 20% אז אתה אוכל ניטראלי 2000 קלוריות אז אל תצפה לרדת במשקל

או שתאכל פחות או שתוסיף אירובי או גם וגם

חחח תקשיב אחי. אני יודע שזה חשוב אבל יש דברים שבלי להבין את התהליכים שקוראים בגוף זה טיפה קשה להסביר. אז אני אומר ההיגיון שמאחורי תכנית תזונה לחיטוב שהיא יחסית עטירת פחמימות זה לשמר ביצועים בחדר כושר ובוא בזמן לרדת יפה באחוזי שומן. אני לא אומר שהתוצאות מגיעות באותו קצב אבל ככה אתה בוודאי תשמור על יותר שריר תרגיש יותר טוב והאימונים שלך יהיו הרבה הרבה יותר טובים.
אוקיי, יש בזה היגיון.
עדיין אם אני אשמח אם תפרט, אם לא פה אז בפוסט נפרד.

יש משהו במה שעדי אומר
כיוון שאם אתה כן צורך מספיק פחמימות סביב האימון ובימי מנוחה אתה תתאושש יותר טוב כנראה ותוכל להרים יותר (ולשמור על אימונים אינטנסיביים יותר)
חלבון בכל מקרה צריך לצרוך הרבה
אז מה שנותר זה לקצץ בשומן
אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו

לגבי הבחור שפתח את הפוסט אתה 76 קילו וטוען שאתה 15%, נניח שאתה טועה ואתה 20% אז אתה אוכל ניטראלי 2000 קלוריות אז אל תצפה לרדת במשקל

בדיוק. המטרה היא לשמר ביצועים במכון ושמור על רמת אימונים גבוה.(זה מה שישמר לנו את השריר הכי טוב) ירידה בשומן תקרה בכל מקרה (אנחנו במינוס קלורי) והתאוששות תהיה הרבה יותר טובה. זה אומנם לא מביא תוצאות באותה מהירות כמו דיאטה דלת פחמימה אבל כשלוקחים בחשבון את אפקט שימור השריר ההתאוששות הטובה יותר והביצועים הטובים יותר למי אכפת שתהיה טיפה פחות ליפולזה.

אוקיי, יש בזה היגיון.
עדיין אם אני אשמח אם תפרט, אם לא פה אז בפוסט נפרד.
זה מה שאמרתי למעלה. לפרט יותר זה להכנס לפרטים הטכניים ואני לא מזלזל פה באף אחד אבל לא לכולם יש פה רקע בכימיה ובפיזיולוגיה.

• פותח/ת השרשור

אתה צודק,
מה שאני עשיתי זה שהורדתי מ 2000 קלוריות ל1700 כדי להיות בגירעון
ואני עושה אירובי 4 פעמים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית