הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע אם ללכת להתאמן מחר או לקחת הפסקה

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
אני אחרי האימון הראשון בSS - פעם ראשונה שאני מרים משקולות - פעם ראשונה סקאוט וזה הרג אותי כל הרגליים שלי תפוסות עכשיו הכתפיים החזה
מה אני אעשה, אני לא רוצה לפספס שום אימון ולהתקדם כמה שיותר מהר, אבל לא נראה לי שאני אוכל להרים משהו במצב הזה...
מה אתם עשיתם כשזה קרה לכם?

אני אחרי האימון הראשון בSS - פעם ראשונה שאני מרים משקולות - פעם ראשונה סקאוט וזה הרג אותי כל הרגליים שלי תפוסות עכשיו הכתפיים החזה
מה אני אעשה, אני לא רוצה לפספס שום אימון ולהתקדם כמה שיותר מהר, אבל לא נראה לי שאני אוכל להרים משהו במצב הזה...
מה אתם עשיתם כשזה קרה לכם?

כמו שבנוני אמר לישון טוב ולאכול טוב ויהיה בסדר.
בטח שאתה תפוס ובא לך למות- פעם ראשונה שאתה מרים משקולות, מה חשבת שיקרה? שבוע והגוף שלך מתרגל למצב החדש.

תאכל הרבה מאוד היום
תצא לריצה קלה 10 דקות, מתיחות לפני שינה
תישן הרבה ותישן טוב, תמתח בבוקר
תצא לאימון וגם שם תתמתח.
עדיין אתה תרגיש קצת קושי
אבל אסור לפספס אימון אלא אם כן זאת פציעה...

תאכל הרבה מאוד היום
תצא לריצה קלה 10 דקות, מתיחות לפני שינה
תישן הרבה ותישן טוב, תמתח בבוקר
תצא לאימון וגם שם תתמתח.
עדיין אתה תרגיש קצת קושי
אבל אסור לפספס אימון אלא אם כן זאת פציעה...

מה הקטע עם כל המתיחות?

• פותח/ת השרשור
תודה אני אלך עכשיו סתם לרוץ 10 דקות כמו שאמרת
ולאכול זה בעיה משום מה אין לי תיאבון אני בקושי אוכל בזמן האחרון, אבל מה לעשות מתאמנים אני אוכל בעינויים...

מה הקשר לרוץ? יש לבנאדם DOMS מה יעזור לו לרוץ?
פשוט תנוח כמה ימים. אל תתאמן אף פעם כשכואב - זה לא נותן כלום חוץ מפוטנציאל לפציעה.
אלה כאבים מוכרים כשאתה מאמץ את השרירים בצורה שהם לא רגילים לה. תחפש בגוגל DOMS ותקרא.

יהיה בסדר, אם תנוח, תישן ותאכל טוב אתה תתקדם יפה מאוד.

• פותח/ת השרשור
רגע אז ללכת מחר לאימון או לא?
זה לא כאבים זה פשוט השרירים תפוסים וקשה לרוץ להתכופף וכו'

לך להתאמן, כשתתחיל להתאמן הכאב יעבור מהר.
אם הוא ילך לנוח כל פעם שהשרירים שלו כואבים כי הוא לא רגיל לאימונים בחיים לא יפסיק לכאוב לו.
תתאמן רגיל וזה יעבור עם הזמן, זה קרה לכולם ועדיין קורה לי אם אני מפסיד יותר מידי אימונים.

אין מה לעשות, באימונים הראשונים זה כואב ויש לך DOMS (הליכה מתנדנדת), תנוח כמו שצריך ותאכל כמו שצריך. בקשר לאם ללכת לאימון, אל תלך לאימון תן לעצמך עוד יומיים חופש ואז תחזור באטרף. אם זה ממשיך לכאוב תדלג על עוד אימון. אני אישית לא דילגתי על האימון וננתי לרגליים שלי להתמודד עם זה, המשקל היה נמוך אז זה לא הזיק ועבר אחרי 2-3 אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית