ייעוץ אך אבקת החלבון של צ'מפיון?

• פותח/ת השרשור avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

משתמש מתחיל
96
0
נק' מוניטין:
0
96
0
אני בקרוב רוצה לקנות אבקת חלבון ושמעתי כמה שמות...
איך האבקה של צ'מפיון ?
היא עדיפה על ISS?

ניסיתי אותה לפני שנה בערך,אחלה של טעם ,את הISS לא ניסיתי אבל מהצ'מפיון לא התאכזבתי.
האבקה הבאה שאני רוצה לנסות זה אינטראקטיב(דיל משתלם) רק אני לא סגור על איזה טעם לנסות.

לא ניסיתי ISS אבל לפי מה שהבנתי בננה טעים עם כולם,אני לוקח צ'מפיון בטעם בננה והוא מעולה אפילו עם מים.

גם לי היה פעם ISS בננה והיא הייתה טובה

זה שאתה אוהב ממתיקים וחרא בעיה שלך היא גם מלאה סוכר וגם יש לה טעם מלאכותי שבא לך להקיא. הקרם עוגיות במיוחד יש לו טעם כאילו נפל לתוך הדלי איזה קילו סוכרזית.
היא כולה איזה 65% חלבון ומתערבבת חרא כמו שבחיים לא התערבבה לי אבקה.

לי התערבבה טוב ובאמת אין לי בעיה עם ממתיקים\סוכר. סה"כ למי שלא בחיטוב ורוצה אבקה זולה שנותנת תמורה טובה ה- ISS אחלה.

בינתיים האבקה הכי טעימה שטעמתי הייתה הסיינטרקס מטריקס 5 בטעם שוקו.

אם הבחירה שלך זה ISS או צמפיון לך על צמפיון בשני ידיים ושני רגליים , זה בכלל לא בר השוואה לצמפיון(תתעלם מאלו שעושים פה מסחרה עם ISS )

בצ'מפיון יש יותר חלבון מ ISS, אבל עולה יותר. הטעמים של צ'מפיון יותר מוצלחים משל ISS.
בכל מקרה, למה לשלם יותר ולקבל פחות? יש לך כאן מבצע של 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב. בחלבון של אינטראקטיב יש לך 25 גרם חלבון בניגוד ל 23-24 גרם חלבון שיש לצ'מפיון (טעם קרם עוגיות ובננה, אלו שדוברו כאן באשכול). המחיר של צ'מפיון זה 350 ש"ח, כאשר אינטראקטיב אתה מקבל עם הנחת פורום ב 270 שקלים. אני אמליץ לך לנסות את טעמי השוקולד, בננה וקרם עוגיות שלנו.
אתה מוזמן לעיין בקישור שלי בחתימה ולצפות בבדיקות המעבדה למוצרינו.
בהצלחה בבחירה!

בצ'מפיון יש יותר חלבון מ ISS, אבל עולה יותר. הטעמים של צ'מפיון יותר מוצלחים משל ISS.
בכל מקרה, למה לשלם יותר ולקבל פחות? יש לך כאן מבצע של 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב. בחלבון של אינטראקטיב יש לך 25 גרם חלבון בניגוד ל 23-24 גרם חלבון שיש לצ'מפיון (טעם קרם עוגיות ובננה, אלו שדוברו כאן באשכול). המחיר של צ'מפיון זה 350 ש"ח, כאשר אינטראקטיב אתה מקבל עם הנחת פורום ב 270 שקלים. אני אמליץ לך לנסות את טעמי השוקולד, בננה וקרם עוגיות שלנו.
אתה מוזמן לעיין בקישור שלי בחתימה ולצפות בבדיקות המעבדה למוצרינו.
בהצלחה בבחירה!

היום עם מחפשים טוב אפשר להסיג צמפיון גם מתחת ל300שח כנל דימטייז ועוד אבקות
ולא שום דבר לא זיוף סך הכול תחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית