ייעוץ בדיקת טכניקה ועצות לשיפורה

liadliadliad5

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
1
6
0
האם בטכניקת שלי בסקוואט היא טובה סך הכל?
ואם לא, מה צריך לשפר?

סט ראשון:

סט שני:

סט שלישי:

---------- התגובה התווספה ב 17:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:39 ----------

וכמובן תודה לכולם 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא, זה דרוש תיקון וגם יהיה לך הרבה יותר קל עם המשקלים. או שזה מאוד כבד לך, או שאתה לא ממש מבין את הרעיון של להוציא ברכיים לצדדים ולהתיישב אחורה, וגם לא לשמור על הגב. בגלל זה אין לך באונס ואתה עושה הכל עם הרגליים. לפעמים אתה מעביר בסוף משקל לקצות האצבעות כדי לסיים את החזרה (אבל אתה לא גולש בשום חזרה, שזה סבבה). תוריד קצת משקל ותנסה למצוא את המתיחה בהאמס כשאתה יושב אחורה. אתה עובד עם מישהו מהפורום?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת עובד עם מישהו מהפורום? אתה מתכוון מתאמן איתו...?
אם כן אז לא
זה הסרטון הראשון שהעילתי ל-LBS

---------- התגובה התווספה ב 19:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------

רציתי אבל גם לשאול, העומק הוא טוב או שצריך יותק עומק?

חסר עומק בחלק מן החזרות(העומק בסירטון הראשון בחזרה האחרונה מצויין אבל יש כשל), המרפק שלך זז והוא לא צריך לזוז, תסתכל תמיד למטה גם בעלייה אפילו אם זה ממש קשה, הייתי מציע לך לעשות דילאוד של 10% מהמשקל הנוכחי שלך בערך ל 120. חוץ מזה, הכל נראה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה

---------- התגובה התווספה ב 22:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:55 ----------

אבל למה כל כך חשוב להסתכל למטה בזמן הסט?

אוקיי תודה רבה

---------- התגובה התווספה ב 22:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:55 ----------

בבקשה,
לשאלתך - כדי שיהיה יותר קל לעלות למעלה עם האגן.
קח מוט וסתכל לתקרה ותנסה לעלות עם האגן, לאחר מכן סתכל למטה ותנסה לעלות עם האגן ותראה את השינוי.
😉
תנסה אפילו בלי מוט, עכשיו בבית.

אוקיי תודה רבה

בעיקר בשביל לא לשבור את הצוואר ולא להוביל עם החזה. אבל ברגע שאתה מבין את זה אין בעיה לא להסתכל בדיוק למטה (כלומר בקו ישר של הצוואר לנקודה מרוחקת), אפשר לעשות מה שנוח (וזה גם מה שעושים).

• פותח/ת השרשור
אח שלו הוא החבר הכי טוב שלי חחחח
אבל אנחנו לא יכולים ללכת באותם ימים כי אני לא פנוי בימים שלו
אז הוא הולך ראשון שלישי חמישי
ואני שני רביעי שישי

---------- התגובה התווספה ב 13:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:54 ----------

עד עכשיו תמיד שלחתי את הסרטונים שלי לגיל והוא אמר לי אם הטכניקה בסדר או לא ומה צריך לשפר
אבל בגלל שהוא התגייס לצבא אין לו זמן אז הוא אמר לי לשלוח ל-LBS
ושאנשים כבר יגידו לי אם זה טוב וזה מה שעשיתי

אתה צריך ללמוד לעשות את התנועה של הסקוואט, בדרך כלל 90% מהדברים נפתרים אם אתה פשוט משאיר עקבים על הרצפה ושומר על knees out לאורך כל התנועה
כרגע אתה פשוט קורס ועושה סוג של לג פרס מוזר עם מוט

יש לך כמה סקוואטרים טובים כמו טוקסי והאחים או א1בזי1ן שמתאמנים שמה תעבוד איתם כמה אימונים שיצרחו עליך מה לעשות, יהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית