הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תלוש של שוטר מתל אביב, 3 שנים בתפקיד.

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
מהדף של יאיר לפיד בפייסבוק:
http://www.facebook.com/photo.php?f...61118833.50645.107836625941364&type=1&theater

טעיתי כשכתבתי בטור ששוטרים מרוויחים 5,500 שקל. הנה תלוש של שוטר מתל אביב, 3 שנים בתפקיד - 4,195 שקלים. זה השכר שאנחנו נותנים לו ומצפים שישמור על חיינו, על רכושנו, על ילדינו.
284715_189395334452159_107836625941364_505031_4714853_n.jpg

4e1cfecc1d05d80b.jpg

קרדיט: רוטר.נט.

לא חשבתי ששוטר מקבל 4000-5000 שקל בחודש.. הייתי בטוח שבסביבות ה 6500 מינימום. פשוט בושה!

ואחר כך מתפלאים איך רמת הפשיעה עולה עם השנים...עצוב, אבל המדינה שלנו מעודדת פשיעה.

בתור אחד שהיה בלש בצבא ויצא לי להסתובב בהרבה תחנות משטרה - החומר האנושי שם הוא לא ברמה גבוהה.
בסך הכל עם משכורת כזאת ועם מה שהתפקיד דורש זה לא פלא

צודק.

ועדיין זה פתאטי שאלה דרישות התפקיד וזה החומר האנושי, ומאד מזכיר את המצב במערכת החינוך.

7 שנים מחיי הייתי תקוע בחרה הזה ברוטב ''אבל יש תנאים,אבל עובד מדינה,אבל פנסיה"...חרה בלבן,לא תנאים ולא אידיולוגיה ולא אופק. אני אוהב לומר שאישה שלא יודעת לעשות כלום-הולכת להיות זונה,גבר שלא יודע לעשות כלום-הולך להיות שוטר

תאמת לא ממש יפה העניין אבל גם לא חושב שמגיע להם מעל 7000 או בסגנון (אבל אני מדבר על הערסים במפרט, יש כאלה שמגיע להם גם הרבה יותר).. שונא תערסים האלה..תיראו איזה גרועים הם, באים או לא באים לפי שיקולים שלהם, מתנהגים כמו חרא ובזילזול, וזה לא שהם גם המסמרים הכי ישרים שיש.
רובם בקושי סיימו תיכון,אקדמיה,אוניברסיטה או משהו בסגנון.
בארה"ב זה עולם אחר, הם צריכים לעבור מבחנים דיי קפדניים וללמוד טוב לא כמו בישראל שמקבלים כל נקניק מסכן.
(אני לא מכליל את כל השוטרים אבל יש מן רוב של כאלה ערסים מגעילים שלא קשורים לכלום שם)

7 שנים מחיי הייתי תקוע בחרה הזה ברוטב ''אבל יש תנאים,אבל עובד מדינה,אבל פנסיה"...חרה בלבן,לא תנאים ולא אידיולוגיה ולא אופק. אני אוהב לומר שאישה שלא יודעת לעשות כלום-הולכת להיות זונה,גבר שלא יודע לעשות כלום-הולך להיות שוטר

קצת הגזמת, יש הרבה גורמים לתנאי שכר, למשל השכלה, דרג, ואפילו גורמי סיכון. כמובןן יש גם יחידות שונות במשטרה.
אם מישהו לא מתכנן להישאר שם המון זמן ולעלות בדרגות או לצאת לקצונה אז עדיף באמת לא להיכנס לשם, זה לא שווה את זה.

קצת הגזמת, יש הרבה גורמים לתנאי שכר, למשל השכלה, דרג, ואפילו גורמי סיכון. כמובןן יש גם יחידות שונות במשטרה.
אם מישהו לא מתכנן להישאר שם המון זמן ולעלות בדרגות או לצאת לקצונה אז עדיף באמת לא להיכנס לשם, זה לא שווה את זה.

אתה מפתיע
חשבתי תדבר על הזונות... וכמה שזה עבודה קשה והן משקיעות

צודק.

ועדיין זה פתאטי שאלה דרישות התפקיד וזה החומר האנושי, ומאד מזכיר את המצב במערכת החינוך.

גם הרכבת נראת כך מבחינת הכ''א, רק שהמשכרות גדולות יותר.
על חברת החשמל,נמלים ומקורות לא צריך לדבר.

אתם יודעים... זה לא רק שוטרים... יש גם רופאים שמרוויחים את הסכום הזה, ואחיות, ושאר עובדי הפרא-רפואה, וזה לא שהם לא עובדים הרבה, חלק מהם עובדים עבודה פיזית קשה, בערך 170 שעות בחודש, ומקבלים 4000 שקל בחודש, זה תלויי הרבה בסוג המשרה, אבל יש אנשים כאלה...

זאת פשוט מדינה מסריחה ורקובה מהיסוד, הכל פה כל כך רקוב שבלתי אפשרי לתקן כבר... לפחות לדעתי.

אתם יודעים... זה לא רק שוטרים... יש גם רופאים שמרוויחים את הסכום הזה, ואחיות, ושאר עובדי הפרא-רפואה, וזה לא שהם לא עובדים הרבה, חלק מהם עובדים עבודה פיזית קשה, בערך 170 שעות בחודש, ומקבלים 4000 שקל בחודש, זה תלויי הרבה בסוג המשרה, אבל יש אנשים כאלה...

זאת פשוט מדינה מסריחה ורקובה מהיסוד, הכל פה כל כך רקוב שבלתי אפשרי לתקן כבר... לפחות לדעתי.
בצעירותי, עבדתי בחופשים ולפני הצבא בכל מיני מפעלי בעבודה פיזית קשה. הרווחתי יותר מזה אבל עבדתי שעות רבות ובלילות.
אם הם רוצים, הם יכולים לעבוד באיזה מפעל. אבל הם לא רוצים. כי תמיד קל יותר לעבוד משרה שמאפשרת לך להתבכיין.
אני מכיר ים אנשים שעובדים בעבודות אמיתיות, מרוויחים פחות מה "ממוצע במשק (9K~ )" ולא מזיינים את המוח על זה שלא דואגים להם.
ואין סיבה אמיתית שבטלנים יקבלו יותר מערך העבודה שלהם.

• פותח/ת השרשור
בצעירותי, עבדתי בחופשים ולפני הצבא בכל מיני מפעלי בעבודה פיזית קשה. הרווחתי יותר מזה אבל עבדתי שעות רבות ובלילות.
אם הם רוצים, הם יכולים לעבוד באיזה מפעל. אבל הם לא רוצים. כי תמיד קל יותר לעבוד משרה שמאפשרת לך להתבכיין.
אני מכיר ים אנשים שעובדים בעבודות אמיתיות, מרוויחים פחות מה "ממוצע במשק (9K~ )" ולא מזיינים את המוח על זה שלא דואגים להם.
ואין סיבה אמיתית שבטלנים יקבלו יותר מערך העבודה שלהם.
אחות או רופא הם בטלנים? למה להם ללכת להיות פועלי בניין או לעבוד במפעל כשיש להם השכלה ואת אחת העבודות היותר טובות במשק העבודה, חוץ מהמשק בישראל?

אתה על סמך מה בא לספר את זה לחברי פה ולי? פיספסת סיפרה אחד- 7 שנים הייתי שם ולא בגיזברות,תיק אחד שאתה חוטף טאתה חסום קידום,כל הקורסים ודרגות,השתחררתי סמ"ר. תןאר מוסיף 6% לברוטו,תוספת סיכון יש רק ביס"מ /יסמ"ג,ומה זה קצונה?..חחחח...פעם היו מבדקים,לקחו את יותר איכותיים ממה שיש,שהשתחררתי היה חסר 20% קצונה זוטרה,לקחו את כולם.

---------- התגובה התווספה ב 10:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:30 ----------

אחות או רופא הם בטלנים? למה להם ללכת להיות פועלי בניין או לעבוד במפעל כשיש להם השכלה ואת אחת העבודות היותר טובות במשק העבודה, חוץ מהמשק בישראל?

אישתי אחות 11 שנה. אחות מרוויחה יותר מרופה,למרות שאישתי 80% משרה...😲

כי מדינת ישראל החליטה לחסל את הרפואה על מנת לתת לכולם "רפואה בחינם". זה מה יש. בקרוב אצלכם.

לא יותר קל לחלק לכולם את הריסון 18 ולסגור עניין?

משה, אין רופאים ואחיות (מוסמכות) שמקבלים מינימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית