הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקות חלבון

Int3rsys

משתמש מתחיל
191
4
נק' מוניטין:
138
191
4
הולמס פלייס
שלום לכם, שאלתי שאלה זאת בעבר ואני רוצה לשאול אותה שוב - האם אתם יוכלים לעזור לי למצוא הוכחות מדעיות\מאמרים לכך שאבקות חלבון לא מזיקות ? יש לי הורים מטומטמים על השכל (רופאים) שטוענים שאבקות חלבון מזיקות ולא מרשים לי לקנות, עוד לא התייאשתי ואני רוצה להוכיח להם עד כמה הם טועים.

תודה מראש.

אין הוכחות מדעיות כי אין פה מה להוכיח, זה חלבון!
ואין שמה שום דבר מזיק, במידה מסויימת זה אותו דבר כמו קוטג' וטונה.

• פותח/ת השרשור
תספר את זה להורים שלי. אני צריך להוכיח להם את זה..
מצאתי מחקר מסויים על אבקת חלבון שניתנה לאנשים צעירים ופועל לא קרה להם שום דבר (כלומר, אף אחד לא ניזוק):
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17921376

נערך לאחרונה:
"כדי להגיע לעודפים של חלבון שיכולים באופן תיאורטי לעשות נזק, הם כמעט בלתי אפשריים. מדובר על מעל ל 4-5 גרם חלבון לק"ג."

ותכלס, Haters gonna hate.
אם הם נגד הם יהיו נגד גם אם תביא להם 200 מחקרים.

Martin WF et. al. Dietary protein intake and renal function. Nutr Metab (2005) 2: 25.

Millward DJ. Optimal intakes of protein in the human diet. Proc Nutr Soc. (1999) 58(2): 403-13.

Poortmans JR and Dellalieux O. Do regular high protein diets have potential health risks on kidney function in athletes? Int J Sport Nutr Exerc Metab. (2000) 10(1):28-38.

הרפרנסים מהאתר של לייל:​

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית