עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי - יום שישי אני אפתח פוסט חדש שבו אני אאעדכן את הסירטונים כמו שאתה פתחת.אחי תאחד פוסטים - לא צריך לפתוח כל שני וחמישי פוסט עם נושא דומה.
המון המון תודה! אני אנסה לרדת יותר לאט (המשקל ממש כבד בגלל זה אני יורד מהר - טבעי), ואני אתקן כמה דברים לפי סרטוני ה ELITEFTS.לדעתי אתה לא מוציא מספיק את החזה ואת התחת אחורה מה שגורם לגב העליון בזמן הירידה לקרוס
אל תרד מהר בסקוואט בבום אחד למה זה גורם לפציעות תתחיל את הירידה איטית עם חזה מורם תחת בחוץ
תלמד מפה
YouTube - EliteFTS.com: So You Think You Can Squat Part 1‏
תראה איך אני יורד לעט יחסית מוציא את התחת והחזה כמה שאני יכול
YouTube - 140 kilo‏
שוב פעם אלפי תודות, אני מקווה שב70קילו אני אצליח לעלות בכלל - המשקל כבד מאוד, אני מקווה שאני לא אעשה דילאוד עוד פעם.בכיף אחי במשקלים כבדים בסקוואט לרד בבום ישאר ידפוק לך את הברכיים ואת הגב כי אתה קורס על התאומים התכניקה נשברת הגב מתעקם החזה נופל וגם בזמן העלייה אתה עולה בקושי אתה עושה נזק
לרד לעט לעט להרגיש את הכובד ואז שכמעט את השובר לתת את
הפוש שאתה צריך מהתאומים ולנסות לעלות זה או שיש לך את הכוח או שאין .. מנסיון
בקשר לדדליפט כמו שראיתה איבדת שיוויו משקל בחזרה הראשונה כי הורדת את הראש ואת החזה
תמיד תשמור על החזה מורם והראש למלא תראה ביוטוב סירטונים של ELITEFTS איך לעשות סומו דדליפט
וגם עזוב את הירידה פשוט תן למוט למשוך אותך למטה וזהו אל תתנגד אתה לא צריך את החלק של הירידה
אתה גם יורד עם גב עקום גם מבזבז אנרגיה וסתם מיותר תן למוט להיזרק ועם עושים לך בעיות במכון מהרעש אז תרד קצת ואז תפיל תגיד להם לסבול בשקט ..
במשקלים שיא ממש כבדים שם זיין
תצלם גם מקדימה שנראה איך אתה עומד עם ליד המוט בדדליפט
אפשר "לרדת בבום" ועדיין לקבל את המתיחה מההמסטרינג, זה לא קשור. במשקלים כבדים אתה חייב לרדת מהר יחסית כי המוט מושך אותך למטה. וזה לא דופק את הברכיים ואת הגב אם אתה שומר על תנוחה נכונה במהלך התרגיל.במשקלים כבדים בסקוואט לרד בבום ישאר ידפוק לך את הברכיים ואת הגב כי אתה קורס על התאומים
אני עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע, כל אימון אני מעלה ב 2.5ק"ג בסה"כ (1.25 כל צד), אני מצפה שעד סוף החופש (שזה עוד חודש וחצי) אני אגיע ל 100ק"ג סקוואט, אין לי לאן למהר כל עוד אני מצליח להתקדם ב2.5ק"ג - ואני מקווה שאני לא אתחיל להיכשל כל סט אחרי ה70 קילו, ובאמת שאני אוכל כמו מטורף ויושן כמו שצריך, וכמובן מתמיד.אפשר "לרדת בבום" ועדיין לקבל את המתיחה מההמסטרינג, זה לא קשור. במשקלים כבדים אתה חייב לרדת מהר יחסית כי המוט מושך אותך למטה. וזה לא דופק את הברכיים ואת הגב אם אתה שומר על תנוחה נכונה במהלך התרגיל.
ואנרכיסט, תתחיל לעלות במשקלים לא יקרה כלום אם לא תצליח לעלות חזרה אחת, במיוחד כשיש לך מוטות ביטחון. לא הגיוני שאתה נשאר תקוע על 67 קילו סקוואט כל כך הרבה זמן. + קח כמה נשימות מהירות ותמלא את הריאות באוויר לפני כל חזרה.
ותראה לפני האימון את הסרטון של הילדה בת 9 שמרימה פלטה יותר ממך אולי זה ייתן לך קצת מוטיבציה.
והאם אני צריך לעלות בסה"כ בסקוואט כל אימון 5 קילו ולא 2.5? (אני סוגר מחרתיים חודש SS, אז חתכתי בחצי, כלומר לסה"כ 2.5ק"ג כל אימון - 1.25 כל צד)
היו כמה אימונים שלא עליתי במשקל עבודה (וזה היה בהתחלה), אבל לאחר מכן העלתי כל פעם ב5 קילו. לא יצא לי לעלות אף פעם חוץ מהאימון האחרון בתדירות של 2.5/לאימון.מה אתה מחרטט, אתה אומר שאתה סוגר חודש ב-SS כאילו עד עכשיו התקדמת ב-5 קילו כל אימון ועכשיו חתכת בחצי. אם היית מתקדם 5 קילו כל אימון כבר חודש לא היית תקוע על ה-67.5 קילו שלך.
איזה ליצן.
תוכנית SS
הלוג מתחיל עם סגירת 3 שבועות בחדר כושר,
התחלתי עם משקלי עבודה של:
week 1, day 1
S : 40KG
ואחרי שלוש שבועות :
week 3, day 3
S : 70KG
היה פשוט אימון מטורף!
week 4, day 2
S : 67.5KG PR(without fail)
ב 70 קילו היה לי פייל, לכן לא החשבתי את זה.איך אתה רושם שאתה עשית 70 קילו ל5X3 אם רק אח"כ אתה הצלחת PR של 67.5 קילו?
התחלתי מ LB, עליתי ל 55ק"ג.ולפי מה שאתה אומר, לקח לך 4 שבועות להגיע מ-40 קילו בסקוואט ל-70 (נניח וזה באמת 70). זה 30 קילו ב-10 אימונים שזה יוצא התקדמות בקפיצות של 3 קילו כל אימון. או התקדמות בקפיצות של 5 קילו במשך 6 אימונים ואז 4 אימונים שלמים ללא התקדמות בכלל.
בקיצור, לא התקדמת בערך בחצי מהחודש האחרון או שאתה מתקדם עד עכשיו בקפיצות של 2.5.
אַל תַּנִּיחַ לָרַע לְהִתְגַּבֵּר עָלֶיךָ, אֶלָּא הִתְגַּבֵּר עַל הָרַע בַּטּוֹב.אני אתפוס אותך על קטנות ועוד איך כי אתה חרטטן ועוד אחד שהולך אח"כ ומייעץ ונותן ביקורת לאחרים. יש כאן מספיק אנשים שלא יודעים את ההיסטוריה שלך ואני ואחרים נדאג שהם ידעו. אתה מנסה כל כמה חודשים לחזור ולקוות שכולם שכחו ממך אבל זה לא יקרה.
בקיצור, נראה לי שאתה חולם, לך לישון.בקיצור,
ב 70 קילו היה לי פייל, לכן לא החשבתי את זה.
נכון שהSS לא הלך לי טוב במשך כמה חודשים (ואני אישית מכיר אנשים שלקח להם מעל חצי שנה ללמוד את הטכניקה)
ככל הנראה שנכנסתי יותר מידי לסיכסוכים מיותרים
אתה רואה שבן אדם מקפיד ומנסה שוב פעם ושוב פעם ואתה מתעלם
אתה צודק.🙌אז למה אתה רושם את זה בלוג כאילו אתה מחשיב את זה?
עזוב חצי שנה, אני אישית מכיר אנשים שלקח להם שנה וחצי כדי ללמוד טכניקה והם עדיין לא למדו, אני מדבר עלייך כמובן.
understatement of the year. אתה השתנת פה בקשת והתנשאת על מנהלים, משתמשי כבוד ומשתמשים וותיקים שניסו לעזור לך. לא סתם נתנו לך באן ונעלו לך נושאים לא פעם ולא פעמיים.
אני רואה ליצן שכבר שנה וחצי שם סרטונים של סקוואט 50 ו-60 קילו ולא מיישם שום דבר ממה שמסבירים לו ועדיין שואל אחרי שנה וחצי האם ומתי הוא צריך לעבור מקפיצות של 5 קילו לקפיצות של 2.5 קילו. אם אני זה שלא ניסה לעזור לך שוב ושוב...
אתה מקרה מיוחד צריך לעשות נושא נעוץ קלאסי עם כל השטויות שלך.
אפשר "לרדת בבום" ועדיין לקבל את המתיחה מההמסטרינג, זה לא קשור. במשקלים כבדים אתה חייב לרדת מהר יחסית כי המוט מושך אותך למטה. וזה לא דופק את הברכיים ואת הגב אם אתה שומר על תנוחה נכונה במהלך התרגיל.
ואנרכיסט, תתחיל לעלות במשקלים לא יקרה כלום אם לא תצליח לעלות חזרה אחת, במיוחד כשיש לך מוטות ביטחון. לא הגיוני שאתה נשאר תקוע על 67 קילו סקוואט כל כך הרבה זמן. + קח כמה נשימות מהירות ותמלא את הריאות באוויר לפני כל חזרה.
ותראה לפני האימון את הסרטון של הילדה בת 9 שמרימה פלטה יותר ממך אולי זה ייתן לך קצת מוטיבציה.
יש היגיון ואמת בדבריך, אני מסכים איתך 😃עשיתה סקוואט HB עם משקלים גבוהים שהם -95-98 אחוז מיכולת שלך שאתה מדבר ?
כל הקטע שמוט מושך אותך למטה ועם אתה לא מצליח להתנגד לו בירידה קצת ונותן לו להעיף אותך למטה ה"בום הזה" שגורם לך להגיע ATG הורס לך את העציבות את התכניקה הגב מתקפל החזה יורד אתה מתרסק על התאומים הברכיים גולשות לכולה צדדים ברעד ואז שאתה מנסה לעלות אתה עולה בדרך כלל בגוד מורנינג וכל זה משפיע לרעה זה קורה בסינגלים או בחזרה 4-5 שאןי לגוף כוח פשוט