הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה HB סקוואט, סומו דדליפט

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
היה אימון מטורף 😃
סומו דדליפט 80ק"ג : (הערה : אני מוריד לאט וקשה לשמור על גב ישר לאורך ההורדה - וזה לא קריטי, המדריך כועס כשאני מוריד את המוט מהר בגלל הרעש שזה עושה)

HB סקוואט 67.5ק"ג :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחי תאחד פוסטים - לא צריך לפתוח כל שני וחמישי פוסט עם נושא דומה.

• פותח/ת השרשור
אחי תאחד פוסטים - לא צריך לפתוח כל שני וחמישי פוסט עם נושא דומה.
אוקיי - יום שישי אני אפתח פוסט חדש שבו אני אאעדכן את הסירטונים כמו שאתה פתחת.
יש לך הערות בקשר לשיפור הטכניקה? תודה!

לא אל תפתח פוסט חדש. מספיק עם הפוסטים החדשים שלך. קח את הפוסט הזה או אחר שפתחת ותוסיף לו לפי הצורך.

לדעתי אתה לא מוציא מספיק את החזה ואת התחת אחורה מה שגורם לגב העליון בזמן הירידה לקרוס
אל תרד מהר בסקוואט בבום אחד למה זה גורם לפציעות תתחיל את הירידה איטית עם חזה מורם תחת בחוץ

תלמד מפה

תראה איך אני יורד לעט יחסית מוציא את התחת והחזה כמה שאני יכול

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי אתה לא מוציא מספיק את החזה ואת התחת אחורה מה שגורם לגב העליון בזמן הירידה לקרוס
אל תרד מהר בסקוואט בבום אחד למה זה גורם לפציעות תתחיל את הירידה איטית עם חזה מורם תחת בחוץ

תלמד מפה
YouTube - ‪EliteFTS.com: So You Think You Can Squat Part 1‬‏

תראה איך אני יורד לעט יחסית מוציא את התחת והחזה כמה שאני יכול

YouTube - ‪140 kilo‬‏
המון המון תודה! אני אנסה לרדת יותר לאט (המשקל ממש כבד בגלל זה אני יורד מהר - טבעי), ואני אתקן כמה דברים לפי סרטוני ה ELITEFTS.
חוץ מזה, בקשר לדדליפט - הטכניקה סבירה?
שוב,המון תודה 😃

בכיף אחי במשקלים כבדים בסקוואט לרד בבום ישאר ידפוק לך את הברכיים ואת הגב כי אתה קורס על התאומים התכניקה נשברת הגב מתעקם החזה נופל וגם בזמן העלייה אתה עולה בקושי אתה עושה נזק
לרד לעט לעט להרגיש את הכובד ואז שכמעט את השובר לתת את
הפוש שאתה צריך מהתאומים ולנסות לעלות זה או שיש לך את הכוח או שאין .. מנסיון

בקשר לדדליפט כמו שראיתה איבדת שיוויו משקל בחזרה הראשונה כי הורדת את הראש ואת החזה
תמיד תשמור על החזה מורם והראש למלא תראה ביוטוב סירטונים של ELITEFTS איך לעשות סומו דדליפט

וגם עזוב את הירידה פשוט תן למוט למשוך אותך למטה וזהו אל תתנגד אתה לא צריך את החלק של הירידה
אתה גם יורד עם גב עקום גם מבזבז אנרגיה וסתם מיותר תן למוט להיזרק ועם עושים לך בעיות במכון מהרעש אז תרד קצת ואז תפיל תגיד להם לסבול בשקט ..
במשקלים שיא ממש כבדים שם זיין

תצלם גם מקדימה שנראה איך אתה עומד עם ליד המוט בדדליפט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בכיף אחי במשקלים כבדים בסקוואט לרד בבום ישאר ידפוק לך את הברכיים ואת הגב כי אתה קורס על התאומים התכניקה נשברת הגב מתעקם החזה נופל וגם בזמן העלייה אתה עולה בקושי אתה עושה נזק
לרד לעט לעט להרגיש את הכובד ואז שכמעט את השובר לתת את
הפוש שאתה צריך מהתאומים ולנסות לעלות זה או שיש לך את הכוח או שאין .. מנסיון

בקשר לדדליפט כמו שראיתה איבדת שיוויו משקל בחזרה הראשונה כי הורדת את הראש ואת החזה
תמיד תשמור על החזה מורם והראש למלא תראה ביוטוב סירטונים של ELITEFTS איך לעשות סומו דדליפט

וגם עזוב את הירידה פשוט תן למוט למשוך אותך למטה וזהו אל תתנגד אתה לא צריך את החלק של הירידה
אתה גם יורד עם גב עקום גם מבזבז אנרגיה וסתם מיותר תן למוט להיזרק ועם עושים לך בעיות במכון מהרעש אז תרד קצת ואז תפיל תגיד להם לסבול בשקט ..
במשקלים שיא ממש כבדים שם זיין

תצלם גם מקדימה שנראה איך אתה עומד עם ליד המוט בדדליפט
שוב פעם אלפי תודות, אני מקווה שב70קילו אני אצליח לעלות בכלל - המשקל כבד מאוד, אני מקווה שאני לא אעשה דילאוד עוד פעם.
אני אעדכן אותך:79nb:

במשקלים כבדים בסקוואט לרד בבום ישאר ידפוק לך את הברכיים ואת הגב כי אתה קורס על התאומים
אפשר "לרדת בבום" ועדיין לקבל את המתיחה מההמסטרינג, זה לא קשור. במשקלים כבדים אתה חייב לרדת מהר יחסית כי המוט מושך אותך למטה. וזה לא דופק את הברכיים ואת הגב אם אתה שומר על תנוחה נכונה במהלך התרגיל.

ואנרכיסט, תתחיל לעלות במשקלים לא יקרה כלום אם לא תצליח לעלות חזרה אחת, במיוחד כשיש לך מוטות ביטחון. לא הגיוני שאתה נשאר תקוע על 67 קילו סקוואט כל כך הרבה זמן. + קח כמה נשימות מהירות ותמלא את הריאות באוויר לפני כל חזרה.

ותראה לפני האימון את הסרטון של הילדה בת 9 שמרימה פלטה יותר ממך אולי זה ייתן לך קצת מוטיבציה.

• פותח/ת השרשור
אפשר "לרדת בבום" ועדיין לקבל את המתיחה מההמסטרינג, זה לא קשור. במשקלים כבדים אתה חייב לרדת מהר יחסית כי המוט מושך אותך למטה. וזה לא דופק את הברכיים ואת הגב אם אתה שומר על תנוחה נכונה במהלך התרגיל.

ואנרכיסט, תתחיל לעלות במשקלים לא יקרה כלום אם לא תצליח לעלות חזרה אחת, במיוחד כשיש לך מוטות ביטחון. לא הגיוני שאתה נשאר תקוע על 67 קילו סקוואט כל כך הרבה זמן. + קח כמה נשימות מהירות ותמלא את הריאות באוויר לפני כל חזרה.

ותראה לפני האימון את הסרטון של הילדה בת 9 שמרימה פלטה יותר ממך אולי זה ייתן לך קצת מוטיבציה.
אני עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע, כל אימון אני מעלה ב 2.5ק"ג בסה"כ (1.25 כל צד), אני מצפה שעד סוף החופש (שזה עוד חודש וחצי) אני אגיע ל 100ק"ג סקוואט, אין לי לאן למהר כל עוד אני מצליח להתקדם ב2.5ק"ג - ואני מקווה שאני לא אתחיל להיכשל כל סט אחרי ה70 קילו, ובאמת שאני אוכל כמו מטורף ויושן כמו שצריך, וכמובן מתמיד.
2 שאלות :

1. בקשר ל"לרדת בבום", בכל מקרה אני צריך לרדת יותר לאט? ירדתי למטה מהר כי המוט ממש כבד.
  2. והאם אני צריך לעלות בסה"כ בסקוואט כל אימון 5 קילו ולא 2.5? (אני סוגר מחרתיים חודש SS, אז חתכתי בחצי, כלומר לסה"כ 2.5ק"ג כל אימון - 1.25 כל צד)
ועוד משהו, בקשר לדדליפט אני שם לב שקודם אני עולה קצת עם הגב (נופל קדימה קצת) ורק אז מתייצב. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?

נערך לאחרונה:
והאם אני צריך לעלות בסה"כ בסקוואט כל אימון 5 קילו ולא 2.5? (אני סוגר מחרתיים חודש SS, אז חתכתי בחצי, כלומר לסה"כ 2.5ק"ג כל אימון - 1.25 כל צד)

מה אתה מחרטט, אתה אומר שאתה סוגר חודש ב-SS כאילו עד עכשיו התקדמת ב-5 קילו כל אימון ועכשיו חתכת בחצי. אם היית מתקדם 5 קילו כל אימון כבר חודש לא היית תקוע על ה-67.5 קילו שלך.

איזה ליצן.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מחרטט, אתה אומר שאתה סוגר חודש ב-SS כאילו עד עכשיו התקדמת ב-5 קילו כל אימון ועכשיו חתכת בחצי. אם היית מתקדם 5 קילו כל אימון כבר חודש לא היית תקוע על ה-67.5 קילו שלך.

איזה ליצן.
היו כמה אימונים שלא עליתי במשקל עבודה (וזה היה בהתחלה), אבל לאחר מכן העלתי כל פעם ב5 קילו. לא יצא לי לעלות אף פעם חוץ מהאימון האחרון בתדירות של 2.5/לאימון.
חוץ מזה, תפסיק לתפוס על קטנות. ואל תוציא אותי שקרן/אשם בגלל טעויות שלך.

אני אתפוס אותך על קטנות ועוד איך כי אתה חרטטן ועוד אחד שהולך אח"כ ומייעץ ונותן ביקורת לאחרים. יש כאן מספיק אנשים שלא יודעים את ההיסטוריה שלך ואני ואחרים נדאג שהם ידעו. אתה מנסה כל כמה חודשים לחזור ולקוות שכולם שכחו ממך אבל זה לא יקרה.

ובוא נראה אם זה טעויות שלי או זה שאתה שקרן.

מהלוג שלך, הודעה ראשית:

תוכנית SS
הלוג מתחיל עם סגירת 3 שבועות בחדר כושר,
התחלתי עם משקלי עבודה של:
week 1, day 1
S : 40KG

ואחרי שלוש שבועות :
week 3, day 3
S : 70KG

אבל מה, בשבוע הרביעי פתאום זה קורה:

היה פשוט אימון מטורף!
week 4, day 2
S : 67.5KG PR(without fail)

איך אתה רושם שאתה עשית 70 קילו ל5X3 אם רק אח"כ אתה הצלחת PR של 67.5 קילו?

ולפי מה שאתה אומר, לקח לך 4 שבועות להגיע מ-40 קילו בסקוואט ל-70 (נניח וזה באמת 70). זה 30 קילו ב-10 אימונים שזה יוצא התקדמות בקפיצות של 3 קילו כל אימון. או התקדמות בקפיצות של 5 קילו במשך 6 אימונים ואז 4 אימונים שלמים ללא התקדמות בכלל.

בקיצור, לא התקדמת בערך בחצי מהחודש האחרון או שאתה מתקדם עד עכשיו בקפיצות של 2.5.

אז איפה בדיוק טעיתי?

• פותח/ת השרשור
איך אתה רושם שאתה עשית 70 קילו ל5X3 אם רק אח"כ אתה הצלחת PR של 67.5 קילו?
ב 70 קילו היה לי פייל, לכן לא החשבתי את זה.
ולפי מה שאתה אומר, לקח לך 4 שבועות להגיע מ-40 קילו בסקוואט ל-70 (נניח וזה באמת 70). זה 30 קילו ב-10 אימונים שזה יוצא התקדמות בקפיצות של 3 קילו כל אימון. או התקדמות בקפיצות של 5 קילו במשך 6 אימונים ואז 4 אימונים שלמים ללא התקדמות בכלל.

בקיצור, לא התקדמת בערך בחצי מהחודש האחרון או שאתה מתקדם עד עכשיו בקפיצות של 2.5.
התחלתי מ LB, עליתי ל 55ק"ג.
ראיתי שהעניינים לא מתקדמים כמו שרציתי מבחינת הטכניקה והחלפתי לHB, איתו התחלתי מ 40 קילו והתקדמתי.

אני אתפוס אותך על קטנות ועוד איך כי אתה חרטטן ועוד אחד שהולך אח"כ ומייעץ ונותן ביקורת לאחרים. יש כאן מספיק אנשים שלא יודעים את ההיסטוריה שלך ואני ואחרים נדאג שהם ידעו. אתה מנסה כל כמה חודשים לחזור ולקוות שכולם שכחו ממך אבל זה לא יקרה.
אַל תַּנִּיחַ לָרַע לְהִתְגַּבֵּר עָלֶיךָ, אֶלָּא הִתְגַּבֵּר עַל הָרַע בַּטּוֹב.

אתה מתנהג אליי כאילו רצחתי מישהו, נכון שהSS לא הלך לי טוב במשך כמה חודשים (ואני אישית מכיר אנשים שלקח להם מעל חצי שנה ללמוד את הטכניקה), והייתי די פעיל פה בפורום - ככל הנראה שנכנסתי יותר מידי לסיכסוכים מיותרים מה שלא יקרה יותר.

פעם הבאה אני לא אתן לך הסברים כי אתה לא שווה את זה, אתה אפילו לא יכול להגיב בצורה נורמלית לשיפור הטכניקה. אתה רואה שבן אדם מקפיד ומנסה שוב פעם ושוב פעם ואתה מתעלם, אבל גם מתחיל להוציא אותו שקרן? לא מתאים לך. (או שכן)
בקיצור, נראה לי שאתה חולם, לך לישון.

ב 70 קילו היה לי פייל, לכן לא החשבתי את זה.

אז למה אתה רושם את זה בלוג כאילו אתה מחשיב את זה?

נכון שהSS לא הלך לי טוב במשך כמה חודשים (ואני אישית מכיר אנשים שלקח להם מעל חצי שנה ללמוד את הטכניקה)

עזוב חצי שנה, אני אישית מכיר אנשים שלקח להם שנה וחצי כדי ללמוד טכניקה והם עדיין לא למדו, אני מדבר עלייך כמובן.

ככל הנראה שנכנסתי יותר מידי לסיכסוכים מיותרים

understatement of the year. אתה השתנת פה בקשת והתנשאת על מנהלים, משתמשי כבוד ומשתמשים וותיקים שניסו לעזור לך. לא סתם נתנו לך באן ונעלו לך נושאים לא פעם ולא פעמיים.

אתה רואה שבן אדם מקפיד ומנסה שוב פעם ושוב פעם ואתה מתעלם

אני רואה ליצן שכבר שנה וחצי שם סרטונים של סקוואט 50 ו-60 קילו ולא מיישם שום דבר ממה שמסבירים לו ועדיין שואל אחרי שנה וחצי האם ומתי הוא צריך לעבור מקפיצות של 5 קילו לקפיצות של 2.5 קילו. אם אני זה שלא ניסה לעזור לך שוב ושוב...

אתה מקרה מיוחד צריך לעשות נושא נעוץ קלאסי עם כל השטויות שלך.

• פותח/ת השרשור
אז למה אתה רושם את זה בלוג כאילו אתה מחשיב את זה?

עזוב חצי שנה, אני אישית מכיר אנשים שלקח להם שנה וחצי כדי ללמוד טכניקה והם עדיין לא למדו, אני מדבר עלייך כמובן.

understatement of the year. אתה השתנת פה בקשת והתנשאת על מנהלים, משתמשי כבוד ומשתמשים וותיקים שניסו לעזור לך. לא סתם נתנו לך באן ונעלו לך נושאים לא פעם ולא פעמיים.

אני רואה ליצן שכבר שנה וחצי שם סרטונים של סקוואט 50 ו-60 קילו ולא מיישם שום דבר ממה שמסבירים לו ועדיין שואל אחרי שנה וחצי האם ומתי הוא צריך לעבור מקפיצות של 5 קילו לקפיצות של 2.5 קילו. אם אני זה שלא ניסה לעזור לך שוב ושוב...

אתה מקרה מיוחד צריך לעשות נושא נעוץ קלאסי עם כל השטויות שלך.
אתה צודק.🙌

נערך לאחרונה:

עשיתה סקוואט HB עם משקלים גבוהים שהם -95-98 אחוז מיכולת שלך שאתה מדבר ?
כל הקטע שמוט מושך אותך למטה ועם אתה לא מצליח להתנגד לו בירידה קצת ונותן לו להעיף אותך למטה ה"בום הזה" שגורם לך להגיע ATG הורס לך את העציבות את התכניקה הגב מתקפל החזה יורד אתה מתרסק על התאומים הברכיים גולשות לכולה צדדים ברעד ואז שאתה מנסה לעלות אתה עולה בדרך כלל בגוד מורנינג וכל זה משפיע לרעה זה קורה בסינגלים או בחזרה 4-5 שאןי לגוף כוח פשוט

• פותח/ת השרשור
עשיתה סקוואט HB עם משקלים גבוהים שהם -95-98 אחוז מיכולת שלך שאתה מדבר ?
כל הקטע שמוט מושך אותך למטה ועם אתה לא מצליח להתנגד לו בירידה קצת ונותן לו להעיף אותך למטה ה"בום הזה" שגורם לך להגיע ATG הורס לך את העציבות את התכניקה הגב מתקפל החזה יורד אתה מתרסק על התאומים הברכיים גולשות לכולה צדדים ברעד ואז שאתה מנסה לעלות אתה עולה בדרך כלל בגוד מורנינג וכל זה משפיע לרעה זה קורה בסינגלים או בחזרה 4-5 שאןי לגוף כוח פשוט
יש היגיון ואמת בדבריך, אני מסכים איתך 😃
אני אתאמץ לרדת לאט, אם אני אגיע לכשל אני לא יודע מה אני אעשה לעצמי.. 70 קילו זה אמור להיות משקל נוצה. :(

תתחיל לאוכל 3 4 אלף קלריות
שתה כל יום גלון חלב שתי גלונות עם קונפלקת100 125 גרם ואבקת חלבון
אין סיבה שתתקעה במשקלים כאלה

בלי קשר למה שcygnus (אם אתה שואל אותי הוא צודק בכל מילה)
אתה מתאמן כל כך הרבה זמן ולא זז במשקלים ? לא מבין את הבעיה של להוסיף 5 קילו כל אימון אולי זה נראה לך "מטורף" אבל אתה עושה משקלים בדיחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית