הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדדליפט, ובכלל הגב העליון

Shlomi1

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני דיי מתקשה בלהחזיק את הגב העליון ישר. ז"א להוציא חזה החוצה ולכווץ שכמות. בכל התרגילים..
אפילו כשהמשקל קל יחסית.

לא משנה כמה אני מוציא את זה בתחילת התרגיל, וזה ישר והכול, באמצע ההרמה הכול מתפקשש. במיוחד בדדליפט...
בדדליפט במיוחד איך שהמוט עוזב את הרצפה אני לא מצליח לשמור על הגב העליון ישר.
אני מניח שפשוט הגב העליון שלי מאוד מאוד חלש.

מה לעשות?
http://images.***/newdesign/misc/progress.gif​

אני דיי מתקשה בלהחזיק את הגב העליון ישר. ז"א להוציא חזה החוצה ולכווץ שכמות. בכל התרגילים..
אפילו כשהמשקל קל יחסית.

לא משנה כמה אני מוציא את זה בתחילת התרגיל, וזה ישר והכול, באמצע ההרמה הכול מתפקשש. במיוחד בדדליפט...
בדדליפט במיוחד איך שהמוט עוזב את הרצפה אני לא מצליח לשמור על הגב העליון ישר.
אני מניח שפשוט הגב העליון שלי מאוד מאוד חלש.

מה לעשות?
http://images.***/newdesign/misc/progress.gif​
הגב שלך לא חלש, אתה פשוט לא יודע לעשות את זה נכון. אתה צריך להוציא את החזה ואז הגב יתיישר לבד, אם תחזיק חזה בחוץ, הגב יהיה ישר כל הדרך. קח מישהו שילחץ לך על נקודה רגישה בגב, אתה תעשה את התנועה שצריך לעשות אוטומטית וזו התנועה שאתה צריך להחזיק לאורך התרגיל שאתה מנסה לשמור על גב ישר.

אולי הגב שלו באמת חלש, לא צריך לפסול אפשרות כזאת...
במקרה כזה אתה עונה לעצמך - הוא חלש מדי, אז לחזק אותו.
תעשה את כל התרגילים בהם אתה לא מצליח לשמור אותו ישר עם משקל יותר קל... בהרבה יותר קל, שבאמת תצליח להחזיק תגב ישר בכל החזרות...

לדעתי אם תעבוד על גמישות בהאמסטרינג ותתאמן על להוציא חזה החוצה ולהקשית את האגן אתה בסוף תצליח

• פותח/ת השרשור
הגב שלך לא חלש, אתה פשוט לא יודע לעשות את זה נכון. אתה צריך להוציא את החזה ואז הגב יתיישר לבד, אם תחזיק חזה בחוץ, הגב יהיה ישר כל הדרך. קח מישהו שילחץ לך על נקודה רגישה בגב, אתה תעשה את התנועה שצריך לעשות אוטומטית וזו התנועה שאתה צריך להחזיק לאורך התרגיל שאתה מנסה לשמור על גב ישר.
אוקיי, אני אנסה את זה, תודה.
אולי הגב שלו באמת חלש, לא צריך לפסול אפשרות כזאת...
במקרה כזה אתה עונה לעצמך - הוא חלש מדי, אז לחזק אותו.
תעשה את כל התרגילים בהם אתה לא מצליח לשמור אותו ישר עם משקל יותר קל... בהרבה יותר קל, שבאמת תצליח להחזיק תגב ישר בכל החזרות...

לדעתי אם תעבוד על גמישות בהאמסטרינג ותתאמן על להוציא חזה החוצה ולהקשית את האגן אתה בסוף תצליח
צריך להרגיש מתיחה בהמסטרינג במהלך הסט אפ והתרגיל?

כי אני לא מרגיש את ההמסטרינג בכלל. למרות שהיום דווקא אחרי הדדליפט של אתמול תפוס לי ההמסטרינג הימני והשמאלי לא.. מוזר.
מה הכוונה להקשית את האגן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית