הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לימוד תכניקה ROW

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349

3 סטים נראה בכל סט משתפר קצת
איך ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח למה יש לכם חתול במכון?
קח את הברכיים אחורה, אתה אמור להרגיש מתיחה בהאמס, ככה הגב יהיה יותר מקביל לרצפה ותשתמש בפחות תנופה\כוח מהרגליים
זה גם נראה שאתה משתמש בבייספס, תנסה למשוך את המוט עם כמה שפחות עזרה מהידיים אלא יותר בעזרת הגב
ותן לגב לנוח לשניה בין החזרות, יענו תעגל אותו

• פותח/ת השרשור
חחח למה יש לכם חתול במכון?
קח את הברכיים אחורה, אתה אמור להרגיש מתיחה בהאמס, ככה הגב יהיה יותר מקביל לרצפה ותשתמש בפחות תנופה\כוח מהרגליים
זה גם נראה שאתה משתמש בבייספס, תנסה למשוך את המוט עם כמה שפחות עזרה מהידיים אלא יותר בעזרת הגב
ותן לגב לנוח לשניה בין החזרות, יענו תעגל אותו
איך הגעת למסקנה חתול ?
ותודה
מה שבאדום אני עושה הכי שאני יכול אני לא גמיש ממש
ואני לא אמור להפך להשתמש בכוח של הרגלים.?

ותגידו אפשר לעבואר לT BAR של בילדרים ב5X5 במקום ROW

• פותח/ת השרשור
הכוח ממש ממש לא צריך להגיע מהרגליים. עזרה מהרגליים זה בדיוק הצ'יט שהרבה אנשים עושים.

המשיכה צריכה לבוא מהגב ולא לתת הקפצה בעזרת הרגליים.

חוץ מיזה הכול נראה בסדר... גב ישר ומקביל לרצפה זה כבר טוב!

הכוח ממש ממש לא צריך להגיע מהרגליים. עזרה מהרגליים זה בדיוק הצ'יט שהרבה אנשים עושים.
המשיכה צריכה לבוא מהגב ולא לתת הקפצה בעזרת הרגליים.
חוץ מיזה הכול נראה בסדר... גב ישר ומקביל לרצפה זה כבר טוב!

כנראה לא חתרת אף פעם יותר מ80 קילו, בתרגיל יש פשיטת ירך והprime movers בהתחלה הם הגלוטאוס וההאמסטרינג יחד עם הזוקפים(איזומטרית), הגב אמור להישאר כמובן בזווית די זהה, אבל הכוח חייב להתחיל מהירכיים, כמו כמעט כל תרגיל אפקטיבי, זה לא צ'יט זה פשוט ביצוע נכון של התרגיל במשקל נורמלי.
"הצ'יט" מתחיל משינוי גבוה מדי של הזווית בגב או הורדה של החזה כדי לגעת במוט

וסרטון של פנדלי:

איזה ADMIN פה צריך לרכז אשכול סרטונים, כמו ה7 סרטונים של טייט על הבנץ', סרטוני הסברה על הנפות או סרטוני הסברה של פנדלי כמו זה לדוג'.
לחילופין לינקים לסרטוני הסברה של ריפטו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כנראה לא חתרת אף פעם יותר מ80 קילו, בתרגיל יש פשיטת ירך והprime movers בהתחלה הם הגלוטאוס וההאמסטרינג יחד עם הזוקפים(איזומטרית), הגב אמור להישאר כמובן בזווית די זהה, אבל הכוח חייב להתחיל מהירכיים, כמו כמעט כל תרגיל אפקטיבי, זה לא צ'יט זה פשוט ביצוע נכון של התרגיל במשקל נורמלי.
"הצ'יט" מתחיל משינוי גבוה מדי של הזווית בגב או הורדה של החזה כדי לגעת במוט

וסרטון של פנדלי:
‪Pendlayrow.wmv‬‏ - YouTube

איזה ADMIN פה צריך לרכז אשכול סרטונים, כמו ה7 סרטונים של טייט על הבנץ', סרטוני הסברה על הנפות או סרטוני הסברה של פנדלי כמו זה לדוג'.
לחילופין לינקים לסרטוני הסברה של ריפטו.

אתה צודק לגמרי... אבל אם תשמע ברקע איזה מישהו שאומר לו שהכוח צריך לבוא רק מהרגליים זה מתכון להתחיל לעשות דדליפט + שראגס עם גב טיפה בזווית וכבר יצא לי לראות דברים כאלו.

אני התכוונתי שכול עוד הוא לא צריך עזרה מהרגליים אז שלא יפתה להשתמש בהן.

כול עוד הוא שומר על גב מקביל לרצפה או קרוב לזה הוא עובד נכון.

תרים את התחת למעלה ואחורה, הברכיים לא צריכות להפריע->שוק אנכית לרצפה
הכוח צריך לבוא מקימור בגב האמצעי וכיווץ חזק בשכמות, לא מכפיפת מרפקים,
כאשר בין החזרות אתה מרפה את הגב ונותן לכתפיים להשתחרר
סט שלישי לא טוב, אתה משנה את הזווית ברגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית