עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאללה, תביא סרטון!
אני ייתן דוגמה שלי למה שכתבתי-gh חומר חסר כמעט כל תועלת בישבילי בשלב הזה שאני נמצא אבל כמו מטומתם התעקשתי לעשות 5 סייקלים. אז ,האם נכון לטעון שזה חרה של דבר ולא עוזר?
---------- התגובה התווספה ב 15:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:56 ----------
פרסמתי 230 250 שנה שעברה,לא זוכר?
אני גם בעד לדחוף, אבל זה יקר ו99% מגולשי הפורום לא צריכים את זה
לי כבר יש 6 פלטות 😛
יש סירטון?
כן אלכס ראה
אתה לא מתאפק, אה?
אז אתם אומרים בתקופת מסה נקייה אבקת חלבון קיארטין מונו ותזונה נכונה יעלה במסת שריר ואז לעשות חיטוב ולהוריד את הנוזלים שצברתה מהקריאטין והישאר לך שריר שצברתה בתקיפת המסה נכון? ומה לגבי הפורמולות קריאטין בזבוז כסף או לא?
אני ייתן דוגמה שלי למה שכתבתי-gh חומר חסר כמעט כל תועלת בישבילי בשלב הזה שאני נמצא אבל כמו מטומתם התעקשתי לעשות 5 סייקלים. אז ,האם נכון לטעון שזה חרה של דבר ולא עוזר?
---------- התגובה התווספה ב 15:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:56 ----------
פרסמתי 230 250 שנה שעברה,לא זוכר?
מזה מקור לא טבעי לפחמימה ?
חח אתה אנטון מיוחד אתה, ואיך הסיקלים של הגי אייץ שכן עשיתה עבד יפה? או איכזב אותך ?
אנטון שתהיה בריא אתה אחד האנשים הכי לא ברורים שנתקלתי בהם. תבהיר לי בבקשה מה הקשר לכמה פחמימה אתה אוכל לסייקל של GH אני לא מצליח להבין אותך אם תוכל להסביר אני אשמח. ודרך אגב GH לכשעצמו הוא כמעט ולא אנבולי ותוצאות משמעותיות אתה לא תראה ממנו אלה עם כן אתה מריץ אותו לתקופה ארוכה. האפקא האנבולי של GH הוא בכלל מ IGF-1 ו IGF-1 פועל בצורה שונה לגמרי מסטרואידים מבחינת היפרטרופיה.