הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוספים כדאי לקחת אחרי אימון לבניית מסת שריר?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
חוץ מחלבון.
פשוט לא רוצה לבזבז כסף סתם אני רוצה לקנות מה שבאמת עובד.

אני ייתן דוגמה שלי למה שכתבתי-gh חומר חסר כמעט כל תועלת בישבילי בשלב הזה שאני נמצא אבל כמו מטומתם התעקשתי לעשות 5 סייקלים. אז ,האם נכון לטעון שזה חרה של דבר ולא עוזר?

---------- התגובה התווספה ב 15:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:56 ----------

יאללה, תביא סרטון!

פרסמתי 230 250 שנה שעברה,לא זוכר?

אני ייתן דוגמה שלי למה שכתבתי-gh חומר חסר כמעט כל תועלת בישבילי בשלב הזה שאני נמצא אבל כמו מטומתם התעקשתי לעשות 5 סייקלים. אז ,האם נכון לטעון שזה חרה של דבר ולא עוזר?

---------- התגובה התווספה ב 15:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:56 ----------

זוכר, חשבתי שאתה מדבר על סקוואט.

יש סקווט ישן 250 עם רצועות,חגורות ו 3 ספוטרים שלא החשבתם ,אני גם יסכים עם זה. היום אני עומד על 220 על חמישיה כמו שצריך,אבל אם חגורה ורצועות לידיים.

אז אתם אומרים בתקופת מסה נקייה אבקת חלבון קיארטין מונו ותזונה נכונה יעלה במסת שריר ואז לעשות חיטוב ולהוריד את הנוזלים שצברתה מהקריאטין והישאר לך שריר שצברתה בתקיפת המסה נכון? ומה לגבי הפורמולות קריאטין בזבוז כסף או לא?

בזבוז כסף מוחלט, אל תתחיל עם זה כי תתרגל לזרוק כסף באוויר, אז פשוט לא

---------- התגובה התווספה ב 17:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:12 ----------

אנטון למה אתה חושב שהגי איץ חסר תועלת בשבילך יש סיבה מסוימת?

יאללה,עוד לופ. כל עוד אני לא מצליח לאכול 600 גר פחמימה ממקור טבעי-אורז ואני לא מצליח אין טעם. את אותם תוצאות עם או בלי גי אייצ' אני יקבל ממיץ גיבורים.

חח אתה אנטון מיוחד אתה, ואיך הסיקלים של הגי אייץ שכן עשיתה עבד יפה? או איכזב אותך ?

עשיתי 5 ,4 עם סיני,1 עם בית מרקחת -כולם אותם תוצאות כמו בלי הסטרואידים מבחינת גדילה,מבחינת חיטוב- כן אפשר(לי) לזלול כל מה שבא ליד

אנטון שתהיה בריא אתה אחד האנשים הכי לא ברורים שנתקלתי בהם. תבהיר לי בבקשה מה הקשר לכמה פחמימה אתה אוכל לסייקל של GH אני לא מצליח להבין אותך אם תוכל להסביר אני אשמח. ודרך אגב GH לכשעצמו הוא כמעט ולא אנבולי ותוצאות משמעותיות אתה לא תראה ממנו אלה עם כן אתה מריץ אותו לתקופה ארוכה. האפקא האנבולי של GH הוא בכלל מ IGF-1 ו IGF-1 פועל בצורה שונה לגמרי מסטרואידים מבחינת היפרטרופיה.

אנטון שתהיה בריא אתה אחד האנשים הכי לא ברורים שנתקלתי בהם. תבהיר לי בבקשה מה הקשר לכמה פחמימה אתה אוכל לסייקל של GH אני לא מצליח להבין אותך אם תוכל להסביר אני אשמח. ודרך אגב GH לכשעצמו הוא כמעט ולא אנבולי ותוצאות משמעותיות אתה לא תראה ממנו אלה עם כן אתה מריץ אותו לתקופה ארוכה. האפקא האנבולי של GH הוא בכלל מ IGF-1 ו IGF-1 פועל בצורה שונה לגמרי מסטרואידים מבחינת היפרטרופיה.

מה הכוונה בשורה האחרונה שרשמת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית