הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ a,b,c,d,e

Anatoli

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
1
95
0
ממה שהבנתי שבabcde עובדים כל יום על שריר אחר באינטנסיביות עד כשל.. זה נכון? בזה יעיל? כי בין כל אימון לאותו שריר יש שבוע הפסקה שזה הזמן הלוקח לשריר לחזור לעצמו אחרי כשל מוחלט...
ועוד משהו יש תוכניות עם דגש לידיים? היד שלי לא משהו בכלל, קטנה יחסית לכל שאר הגוף.. נתונים : 1.83
72 kg
בן 16.1
חטוב אחוז שומן מתחת ל10% לדעתי

• פותח/ת השרשור
Ab

בנץ 65 לחמישייה
דדליפט 100 לחמישייה
עד משהו?

אני עושה אותה 4 פעמים בשבוע.. להוריד לשלוש? כי קשה לי להתאושש..
יש תוכנית עם דגש חזק לידיים?

הוא אומר לך שאתה רחוק מאוד מלעשות תוכנית כמו ABCDE, לא יודע למה הגעת מזה למסקנה שהוא אמר לך להמשיך בתוכנית ל3 פעמים בשבוע במקום 4 בשבוע.

בכל מקרה יש לך נתונים של מתחיל, תהיה בטוח שלא מיצית SS עם 65 קילו בנץ' ו100 קילו דדליפט לחמישייה.

הדרך הכי יעילה בשבילך לגדול תהיה SS, ולא הבנתי מה הבעיה שלך עם SS אבל אם לא בא לך עליה כך תוכנית אחרת AB מהפורטל. אין בשבילך דרך יותר יעילה בשביל לגדול ו"להגדיל את הידיים" נכון לעכשיו.

אני עושה אותה 4 פעמים בשבוע.. להוריד לשלוש? כי קשה לי להתאושש..
יש תוכנית עם דגש חזק לידיים?
אם קשה לך להתאושש, עדיף להוריד. יש הבדל גדול בין 3 ל-4 פעמים בשבוע, כי בשלוש פעמים בשבוע אפשר לפרוס כך שלא יהיו אימונים בימים עוקבים. בקיצור, תוריד.
ואל תשים שום דגש לשום דבר. להפך, אל תעשה שום תרגיל מובדד לידיים - זאת דעתי.

די מיציתי אותו
זו הייתה המאסה והתוכנית הראשונה שלי ואז חיטבתי והייתי נטרלי עם הab עד עכשיו
לא רוצה לעבוד כח נטו
אתה לא מיצית אותה עם 65 ק"ג בנץ ו 100 דדליפט, לעשות את התוכנית 3 שבועות לא נקרא למצות אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית