הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - סקוואט ופרס - הפרס יצא לי גרוע, צריך עזרה

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
ניסיתי ליישם את מה שאמרו לי על הסקוואט, הסתכלות למטר וחצי ברצפה, ברכיים שלא יגלשו ולעשות LB ולא HB
וזה מה שיצא:

פרס:

הפרס יצא לי גרוע, לא הצלחתי לייצב את עצמי, חייב עזרה בתרגיל הזה, ראיתי את הסירטון של ריפטו אבל לראות איך מישהו בסירטון עושה ולעשות בעצמי זה משהו אחר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תוריד משקל לפני שתדפוק את עצמך
תתחיל להסתכל בווידאוים ביוטוב של הסברים ושל תותחים

סתם ממבט מהיר: המוט בכלל לא ממוקם נכון על הגב
האצבעות שלך ברגליים יותר מידי החוצה

ותתחיל לאכול הרבה, הגוף מקל שלך לא יגדל גם עם תעשה סקווט של 400 קילו

אתה עדיין נופל למטה במקום להתיישב אחורה, אתה לא מכווץ מספיק בכלל, אתה לא דוחף ברכיים לצדדים מספיק והנעליים שלך הן לא נעליים לסקוואט.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל 3000-3500 קלוריות ביום
מה זאת אומרת לכווץ מספיק? גם ראיתי שצריך בLB לכווץ את הבטן? הכוונה לעשות שריר בבטן?

---------- התגובה התווספה 01-08-2011 ב 22:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 31-07-2011 ב 22:41 ----------

בדיקות טכניקה מהאימון של היום:
סקוואט (עשיתי LB, החלטתי שעד שאני לא לומד את הטכניקה אני לא מעלה משקלים):

דדליפט:

פרס:
קחו בחשבון שזה הסט השלישי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט מהזוית שצילמו אני לא בטוח אם שברת מקביל או שרק הגעת למקביל, תוציא יותר חזה בנוסף - בכל מקרה יש שיפור.

בדלליפט אני רוצה להקדיש תודה לחבר שלך ששם את היד שלו בדיוק עליך וברכה מיוחדת לאיש בסירטון השני שעשה לחיצת חזה עם רגליים מעופפות באוויר.

בכל מקרה הגב שלך עדיין עגול וכל כיווץ שהיה לך נעלם שאתה מוריד את המוט, אל תשחרר את הגוף ותפיל את המוט תשאיר את הגוף מכווץ.

הצוואר שלי תפוס לא יכולתי לראות את הפרס.

סקוואט נראה יותר טוב. באמת קשה לראות אם ירדת מספיק, אבל בעיקרון אתה צריך להמשיך להחזיק את הגב כמו שעשית בפעם הזאת (אפשר לדעתי יותר, ראיתי חזרה אחת שהתעגלת) ולא לעצור בתחתית אלא לעלות מיד כשאתה מגיע אליה.
דדליפט לא טוב. אתה מוריד את התחת לגמרי. זה משהו שלא צריך לעשות, שים לב כמה פעמים ריפטו אומר את זה בDVD שאמרת שראית. תשאיר את התחת הרבה יותר למעלה, "תמתח" את הגב, תכווץ שכמות ותרים חזה ואז תלחץ את הרצפה עם הרגליים כדי להרים את המשקל.
פרס כבר אמרו פה מה אתה צריך לעשות - תרים את המוט למעלה ותזיז את הגוף קדימה, לא מוט אחורה וגוף רק טיפה קדימה.

סליחה על הבחירת מילים אבל באמת וזה לא שאני בא לבאס , להפך אני מנסה לגרום לך להתעורר ולשפר הכול.. חרא בכל מה שהתסכלתי ! הסקוואט על הפנים . חרא נעליים ! אתה לא מרים מרפקים אתה גולש יותר מידי יש GM ואתה לא שובר מקביל . הסקוואט שלך שגוי מהיסוד הגיע הזמן שתקרא את הספר תאכל ותתאמן כמו בן אדם. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית