הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות ונפיחות הבטן בזמן

SonOfGod

משתמש מתחיל
73
2
נק' מוניטין:
10
73
2
לאחר 2 ארוחות כמו קורנפלקס וערימה מכובדת של ספגטי בהעמסת הפחמימות
יכולה להיווצר נפיחות בבטן?או שזה קורה לאחר יותר ארוחות?

לא זה יכול לרדת תוך כמה ימים.
אני למשל אתמול עשיתי העמסת פחמימות, בסוף היום נראתי כמו בהריון והיום זה ירד בהרבה אבל לא הכל.
אל תדאג זה ירד

• פותח/ת השרשור
חחח כה אבל אני רוצה ללכת לים ואני מרגיש "שמן" ככה
אבל אתה צודק אחרי סבל של כמה שבועות זה באמת מספק

אני מרגיש דיי מאסיבי אחרי העמסה, יותר מוצק ובכללי זה כיף לאכול סופסוף אחרי שבוע שלם שאתה אוכל רק מאכלי חלבון.

זה תלוי בכמה גורמים.
1. נפח הקיבה נמתח בהעמסה (בדיאטה הקיבה מצתמקת עקב כמויות אוכל פחותות) ובעמסה כמות האוכל נדחסת לחלל קטן יחסית
2. רגישות לאינסולין. רגישות נמוכה לאינסולין לאחר ארוחה עטירת פחמימות יכולה להביא להרגשה של נפיחות ועייפות
3. בדיאטות דלות פחמימות לאחר כמה ימים יש שינוי במאזן האינזימים בקיבה (לטובת אנזימים שמפרקים שומן וחלבון)
כאשר אתם דוחפים את כל הפחמימות האלה חסרים אנזימים שיפרקו את הפחמימות בקיבה והפירוק מתבצע במעי הגס ע"י בקטריות כאשר התוצרי לוואי הוא הצטברות גזים שמביאים לנפיחות חלל הבטן

אל תשאל איזה גזים היו לי בהעמסות פחמימות אחרי שכל השבוע בדל פחמימה נראה לי שהייתי הולך פעם אחת לשירותים

בהעמסה של פחמימות יש הצטברות נוזלים גדולה בגוף ובעיקר באזור הבטן כפי שתיארת... אתה יכול להתנחם בעובדה שמדובר בעיקר בנוזלים וזה ירד תוך כמה ימים של מאז קלורי שלילי מכובד... לאחר שתוריד ממך את הנוזלים תרגיש שוב מוצק כמו לפני ההתפרעות או כמו שאתה מכנה את זה 'העמסה'. 😃

בהעמסה של פחמימות יש הצטברות נוזלים גדולה בגוף ובעיקר באזור הבטן כפי שתיארת... אתה יכול להתנחם בעובדה שמדובר בעיקר בנוזלים וזה ירד תוך כמה ימים של מאז קלורי שלילי מכובד... לאחר שתוריד ממך את הנוזלים תרגיש שוב מוצק כמו לפני ההתפרעות או כמו שאתה מכנה את זה 'העמסה'. 😃

גיבוב של שטויות

מה זה נכון !!
אז במקום לחרבן את הפחמימות הוא ישתין אותן?
תחשוב פעם הבאה לפני שאתה מחרטט חרטוטים

כי בהעמסה בהנחה שאתה עושה אותה נכון אין הצטברות נוזלים. להיפך אתה נראה הרבה יותר מלא ויבש.
זה שאנשים מנצלים את העמסות שלהם לאכול שטויות והרבה "כי מה אכפת לי היום זה יום העמסות" רק מחרבנים את העמסות שלהם ולא עושים אותם כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית