ייעוץ איזה דופק מומלץ לשרפת שומן?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
שמעתי 130-140
ומעל 140 זה סיבולת נכון?
עם אני עושה אימון משקולות אני שורף את כל הסוכר בגוף בחצי שעה הראשונה וזה זמן טוב לעשות אחרי אימון משקולות אירובי כי אז מתבצע שרפת שומן אבל הדופק לשרפה הוא נע בין 130-140?
העם זה נכון?

• פותח/ת השרשור
אז מה?

---------- התגובה התווספה ב 14:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:12 ----------

כך כתוב במאמר של שומן עיקש בקילוגרם

פעילות בעצימות גבוהה משחררת שומן, אבל מונעת ממנו להישרף, לפחות עד סיום הפעילות.
פעילות בעצימות נמוכה שורפת שומן ומונעת ממנו להיאגר מחדש (עצימות נמוכה משחררת שומן גם היא, אבל לא בכמות גדולה – פי 2-5 גבוה יותר ממנוחה אך הליפוליזה עדיין לא כזאת גדולה)
ככל שבסיס הסיבולת שלכם טוב יותר ( ז"א צפיפות מיטוכונדרית ונימית משופרת), כך תהיה טובה יותר שרפת חומצות השומן החופשיות.

• פותח/ת השרשור
כדי לשרוף שומן אתה צריך גרעון קלורי שלילי

אני יודע אבל לייל מקדונלד אומר התווך הוא צריך להיות 130-140

---------- התגובה התווספה ב 14:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:25 ----------

פרוטוקול 1 של לייל: דל פחמימות ואירובי בעצימות נמוכה
אם צריכת הפחמימות שלכם זהה ל20% או פחות מסך הקלוריות הנצרכות, הפרוטוקול הזה עבורכם.
למה? מפני שלאחר 4 ימים מתחילת הדיאטה הדלה בפחמימות שלכם, רצפטורי האלפא-2 האיומים האלה נבלמים – ובאותו הזמן זרימת הדם ברקמות השומן מתגברת! (תשמחו, אלו חדשות טובות!).
הנה דרך שבה תוכלו לנצל את הדיאטה המשעממת שלכם, ידידיי ברי המזל!
בצעו פעילות אירובית בעצימות נמוכה-בינונית כ 45-60 דקות (מקדונלד מציע דופק של 130-140 פעימות בדקה). מכיוון שזהו אימון בעצימות נמוכה, אולי תעדיפו לבצע זאת בצום, אם תרצו.

---------- התגובה התווספה ב 14:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:26 ----------

ברור שצריך לשמור על גרעון קלורי שלילי אבל הדופק לשרפה הוא נע על 130-140 נכון ועם אני לא צורך את התוספים כמו יהומיבין וקאפין אני בכל זאת יכול לשרוף על 130-140 נכון? אבל זה יקח יותר זמן[שבועות,חודשים]?

• פותח/ת השרשור
אם השאלה שלך היא על איזה דופק אתה שורף יותר שומן כאשר אתה עושה אירובי, אז כן 130-140 +-.

גם בלי החומרים שהוא פרסם במאמר אפשר לשרוף יותר שומן ב130-140 דופק פשוט זה יקח יותר זמן נכון?

גם בלי החומרים שהוא פרסם במאמר אפשר לשרוף יותר שומן ב130-140 דופק פשוט זה יקח יותר זמן נכון?

אתה מדבר באוויר לשרוף יותר שומן ממה?

אם אתה נמצא על דפוק 130 אתה שורף יותר מאשר אם אתה נמצא על 180-190 או על 60-80..

תשמע,אנשים כמוך עוד לא פגשתי,בחיי!
כל נושא שאתה פותח ועונים לך על השאלה,אתה ממשיך לתחקר ושאול את אותו הדבר 50 פעם.
כמה אפשר לטחון מים!?

בלי קשר לחומרים,כן זה כביכול הדופק ההכי יעיל בשריפת שומן,אבל יש עוד המון פרמטרים מסביב!
בגדול זה כן.
חומרים מגבירים את האפקט קצת.
זה לא שאם עכשיו תעשה שעה אירובי בדופק הזה לא תיהיה כל השפעה על מאגרי השומן בלי שימוש ביהומבין.

ברור לך?

---------- התגובה התווספה ב 17:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:24 ----------

ותתחיל לקרוא,הנה כמה מאמרים שיסגרו לך את הפינה הזאת!

מיתוסים באימון אירובי – חלק א'

מיתוסים באימון אירובי – חלק ב'

מיתוסים באימון אירובי – חלק ג'

יש לי שאלה בנוסף.
לא הבנתי משהו, כשעושים אירובי נשרפות קלוריות ולא שומן, נכון? אז מה זאת אומרת דופק אפקטיבי לשריפת שומן? האם השומן פשוט נשרף באירובי או הקלוריות לקוחות ממאגרי השומן? אם אני בדופק 130-140, כמה דקות אירובי לאחר אימון משקולות מומלץ לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית