הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מאסה 2011 - יוצאים לדרך חדשה SS

• פותח/ת השרשור
לא משהו מיוחד אבל אני אביא (לא הכי מרוצה מהתוצאות אבל לפחות הגעתי לחצי מזה)
מחוסר מסת שריר..

---------- התגובה התווספה 25-07-2011 ב 14:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה 24-07-2011 ב 20:58 ----------

אימון אירובי:
ריצה 35 דקות + 10 דקות הליכה מהירה - 9 ק"מ
קצת קפיצה בחבל (התאמנתי עם שתי רגליים ורגל אחת ותוך כדי להחליף כי פעם הייתי מוגבל בזה)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.. אני ממש משתדל, לקראת הסוף התחילו לשרוף לי הרגליים כנראה בגלל הגרביים העבות 😳 חח

---------- התגובה התווספה ב 21:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:28 ----------

התייעצות קטנה לקראת האימון של מחר בנוגע לסקוואט, האם להוסיף משקל או שלעשות עוד אימון אחד עם אותו המשקל?
היה לי קשה (אבל שאלתי שאלה דומה בעבר וכל הזמן אמרו לי לא להגיד שאני לא יכול להרים אלא פשוט לנסות ואני קצת מפחד בגלל שאין לי ספוטר אלא שתי ספות ומי יודע אם הם באמת יעמדו לצידי כשיקרה משהו חח)
דרך אגב שיכנעתי סוף כל סוף את הוועד בית והם קנו כלוב, הוא צריך להגיע ב 31.7.(תמונות בהמשך)

---------- התגובה התווספה 26-07-2011 ב 13:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה 25-07-2011 ב 21:41 ----------

אימון שני:
חימום - 10 דקות ריצה - 2.1 ק"מ

סקוואט:
ירידה בסקוואט והישארות למטה למתיחה (בלי משקל, רק משקל גוף)
סט חימום 40 קילו
סטים עבודה:
66.5 ק"ג
3X5 היה קצת יותר קל מבאימון הקודם כנראה שאימון הבא אני מעלה משקל

בנץ' פרס:
חרא, חרא, חרא ושוב פעם חרא
בדקתי את מצב הכתף והיא במצב הרבה יותר טוב.
שמתי 40 קילו סתם לראות אם הכל בסדר ועשיתי 1X10
אחרי זה הלכתי ל 60 ק"ג והצלחתי רק 3X4 לא מצליח לסיים חזרה אחרונה זה משגע אותי..

דדליפט:
62.5 ק"ג
1X5 היה בסדר גמור

קצת שק איגרוף והביתה;susss
סה"כ קלוריות: 2600

---------- התגובה התווספה 27-07-2011 ב 13:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-07-2011 ב 13:47 ----------

אימון אירובי:
ריצה - 22 דקות(לא יכלתי יותר, השברי מאמץ הרגו אותי הרגשתי כאילו הרגליים שלי עומדות להתפרק) + 20 דקות הליכה מהירה - 7.5 ק"מ סה"כ התאכזבתי היום
קפיצה בחבל - 100 בשתי רגליים + 50 רגל ימין + 50 רגל שמאל
10~ דקות בשק איגרוף
הביתה

נערך לאחרונה:
נראה שאתה קצת מפריז באירובי ואתה על נטרליי שגם ככה קשה להתקדם
כמה זמן אתה אחרי החיטוב?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאני נייטרלי אני העלתי קלוריות.
הנייטרלי שלי היה בערך 2200-2300 משהו כזה.
אני כבר שבועיים אחרי החיטוב

אתה עושה יחסית אירובי מטורף , אתה נתקעת בסקוואט של 66 ואתה מכניס 2600 קלוריות ביום? איך אתה מצפה להתקדם ככה..😵

• פותח/ת השרשור
אני מבקש זה סקוואט 66.5!!!! חחח
אני כנראה צריך לעלות עוד קלוריות והאירובי לא עד כדי כך מטורף זה כולה ריצה 3 פעמים בשבוע..
אני גם נוסע לחו"ל יום ראשון אז זה שבועיים ראשונים שלי שאני מפסיד אימונים (זה רק יכול לתרום) וגם עם התזונה אני לא הולך לשמור אז אני יחזור עם כוחות מחודשים..
מקווה שבאימון מחר אני יעלה משקל בסקוואט.
כמה קלוריות כבר כדאי להוסיף?

לדעתי אני לא רואה שום דבר שתתאושש עם מהפעילות שאתה עושה עם פחות מ 3000-3500 קלוריות בתור התחלה.

3 פעמים ריצה בשבוע מיותר בהחלט אלא אם זה לטובת משהו שיותר חשוב לך מההתקדמות שלך בתוכנית . תעשה ריצה אחת כדי לשמור על הסיבולת שפיתחת, ותתחיל לאכול כמו בן אדם . אני מבטיח לך שאתה לא תצטער

לדעתי אני לא רואה שום דבר שתתאושש עם מהפעילות שאתה עושה עם פחות מ 3000-3500 קלוריות בתור התחלה.

3 פעמים ריצה בשבוע מיותר בהחלט אלא אם זה לטובת משהו שיותר חשוב לך מההתקדמות שלך בתוכנית . תעשה ריצה אחת כדי לשמור על הסיבולת שפיתחת, ותתחיל לאכול כמו בן אדם . אני מבטיח לך שאתה לא תצטער

הבן אדם 60 קילו על 1.70 הוא ממש לא צריך 3-3.5 אלף קלוריות.

200-500 מעל התחזוקה יספיקו בהחלט הייתי מתחיל מכיוון 200 ומעלה בהדרגה לפי הצורך. היתר זה סתם להשמין ולהיראות כמו פח אשפה.

בייחוד שיש לו נטייה גנטית להשמנה זה רעיון מטומטם לדחוף כ"כ הרבה קלוריות. זה סתם לחרבן הרבה וליהיות עם קרס

• פותח/ת השרשור
הבן אדם 60 קילו על 1.70 הוא ממש לא צריך 3-3.5 אלף קלוריות.

200-500 מעל התחזוקה יספיקו בהחלט הייתי מתחיל מכיוון 200 ומעלה בהדרגה לפי הצורך. היתר זה סתם להשמין ולהיראות כמו פח אשפה.

בייחוד שיש לו נטייה גנטית להשמנה זה רעיון מטומטם לדחוף כ"כ הרבה קלוריות. זה סתם לחרבן הרבה וליהיות עם קרס
אז כמה נראה לך כדאי? 2700-2800?

• פותח/ת השרשור
אני אוכל בסביבבות ה 2600-2700 קלוריות..
מה נראה לך הסיבה שקשה לי עם המשקלים? אני ישן מספיק ואוכל טוב.

אתה עושה יחסית אירובי מטורף , אתה נתקעת בסקוואט של 66 ואתה מכניס 2600 קלוריות ביום? איך אתה מצפה להתקדם ככה..😵

1. מה הבעיה עם זה שהוא מכניס 2600-2700 קלוריות, כמה אתה רוצה שהוא יכניס?
2. לגבי האירובי המטורף, כן כבר אמרנו לו שזה יכול לפגוע לו בסקוואטים, בעיקר 2ק"מ לחימום בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר פה על שתי דברים אחרים.
אחד: אתה מדבר על החימום לפני האימון
שתיים: אתה מדבר על הריצה בשאר ימי השבוע (זה לא נראה לי משהו שפוגע בי)
אם כבר גורם מספר אחד יכול להפריע.
למרות שבסקוואט כנראה מחר אעלה את המשקל ואני מקווה שיהיה בסדר אבל מעצבן אותי שאר התרגילים כמו הבנץ' והפרס (בדדליפט וב BOR אני מתקדם)

---------- התגובה התווספה 26-07-2011 ב 13:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה 25-07-2011 ב 21:41 ----------

אימון שני:
חימום - 10 דקות ריצה - 2.1 ק"מ

סקוואט:
ירידה בסקוואט והישארות למטה למתיחה (בלי משקל, רק משקל גוף)
סט חימום 40 קילו
סטים עבודה:
66.5 ק"ג
3X5 היה קצת יותר קל מבאימון הקודם כנראה שאימון הבא אני מעלה משקל

בנץ' פרס:
חרא, חרא, חרא ושוב פעם חרא
בדקתי את מצב הכתף והיא במצב הרבה יותר טוב.
שמתי 40 קילו סתם לראות אם הכל בסדר ועשיתי 1X10
אחרי זה הלכתי ל 60 ק"ג והצלחתי רק 3X4 לא מצליח לסיים חזרה אחרונה זה משגע אותי..

דדליפט:
62.5 ק"ג
1X5 היה בסדר גמור

קצת שק איגרוף והביתה;susss

---------- התגובה התווספה 27-07-2011 ב 13:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-07-2011 ב 13:47 ----------

אימון אירובי:
ריצה - 22 דקות(לא יכלתי יותר, השברי מאמץ הרגו אותי הרגשתי כאילו הרגליים שלי עומדות להתפרק) + 20 דקות הליכה מהירה - 7.5 ק"מ סה"כ התאכזבתי היום
קפיצה בחבל - 100 בשתי רגליים + 50 רגל ימין + 50 רגל שמאל
10~ דקות בשק איגרוף
הביתה

אני אוכל בסביבבות ה 2600-2700 קלוריות..
מה נראה לך הסיבה שקשה לי עם המשקלים? אני ישן מספיק ואוכל טוב.

אמרת שהיה לך קל, איפה נתקעת?
והסיבה היחידה יכולה להיות האירובי העצים שאתה עושה.. אתה לא מצליח להתאושש מספיק בשביל לעשות גם אירובי ככה, אתה לא יכול לצפות להתקדם בסקוואטים כמו שצריך ככה..

---------- התגובה התווספה ב 23:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:26 ----------

וגם לפי דעתי אם תמשיך ככה זה גם יכול להביא לפציעה.

• פותח/ת השרשור
לא נתקעתי , עוד לא היה לי אימון SS (הוא מחר)
אני דיברתי על ההבדל בין האימון שהיה לאימון לפניו. נשארתי שתי אימונים על אותו המשקל אם לזה אתה מתכוון
בסקוואט נראה לי שאני כן יכול להתקדם מחר ואם לא אני אשקול פחות אירובי, אבל מה הסיבה לשאר התרגילים?

---------- התגובה התווספה ב 23:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

פציעות כבר יש לי: שברי מאמץ, פציעה בכתף שעומדת להחלים..

---------- התגובה התווספה ב 23:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

אתה מדבר על האירובי בכללי או רק על החימום?
עוד שאלה קטנה האם מנוחה של שבועיים מהאימונים תוכל להביא לאיזה התקדמות בעתיד? (מנוחה מאולצת)

נערך לאחרונה:
לא נתקעתי , עוד לא היה לי אימון SS (הוא מחר)
אני דיברתי על ההבדל בין האימון שהיה לאימון לפניו.
בסקוואט נראה לי שאני כן יכול להתקדם מחר ואם לא אני אשקול פחות אירובי, אבל מה הסיבה לשאר התרגילים?

---------- התגובה התווספה ב 23:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

יכולות להיות כמה סיבות:
- הכל בסדר בטכניקה?
- אכלת טוב, ישנת טוב?
- אם הRM 5 שלך הוא 60 קילו נגיד בבנץ' ועשית חימום עם 40 קילו ל10 חזרות אולי החימום כבר עייף אותך קצת? אם לא אז בסדר.
- תנסה לנוח יותר בין סט לסט, תבדוק אם זה עוזר, אני התחלתי השבוע (2 אימונים אחרונים) וזה עזר לי.

• פותח/ת השרשור
-בטכניקה הכל בסדר, אני הולך לפי דייב טייט (ה RM שלי קצת יותר גבוה ממה שאני מצליח כרגע כי עכשיו שאני נזכר הטכניקה שלי לפני לא הייתה משהו כי הייתי מרים את התחת מהספה אבל עכשיו כבר לא אז יכול להיות שזאת הסיבה שקצת יותר קשה לי עם משקל טיפה יותר נמוך - פחות 1.5 ק"ג)
- כמו שאמרתי אני אוכל 2600-2700 קלוריות וישן 9-10 שעות.
החימום עם ה 40 קילו היה ל 8 חזרות ולא נראה לי שעייף אותי כל כך.
אני נח בין סט לסט בערך כ-2 דקות אבל משום מה החזרה החמישית לא עולה באף סט.

אני אגיד את האמת קשה לי לוותר על האירובי, התרגלתי כבר לחיות עם זה..
אם צריך לוותר על החימום אני אעשה את זה אבל בנוגע לשאר קצת קשה לי.

תזהר אז שלא יתווספו.

אז הייתי נזהר קצת יותר שלא יתווספו..
---------- התגובה התווספה ב 23:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

אתה מדבר על האירובי בכללי או רק על החימום?
[/QUOTE]

גם וגם, אבל בעיקר על האירובי, ראיתי את האימון אירובי שעשית היום, זה המון, אני בטוח שאתה לא מצליח להתאושש כמו שצריך וזה פוגע לך בהתקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית