הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגדים בניו-יורק

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10
שלום אני צריך עזרה (בעיקר מ-MOSHE ו-5H)
דודה שלי נוסעת לניו יורק אז אם אפשר שמות של חנויות ומיקום בניו יורק של בגדים בזול?
אני מתכוון בגדים מותגים בזול, חנויות אאוטלטים עדיף
מותגים לדוגמה: אברקרומבי, הוליסטר, אמריקן איגל אפשר גם טומי/נאוטיקה אבל אני מעדיף פחות

תודה לעוזרים

רק באאוטלטים.
אני מתאר לעצמי שהיא במנהטן אז האאוטלט הכי קרוב אליה הוא במרחק שעה נסיעה בערך ממה שאני יודע.
בעיר עצמה המחירים פי 3 יותר יקרים מבאאוטלטים.

• פותח/ת השרשור
היא תהיה בניו-יורק
אם אפשר שם של חנות אאוטלטים טובה שיש בה אברקרומבי והוליסטר בניו-יורק / קרוב לניו-יורק אני אשמח

יהיה מעולה אם תוסיפו כתובת שהיא תדע איך להגיע

זה 5HT. הרסת את הרצפטור!

😆 😆😆

ולעניין, באאוטלטים תמצא מחירים טובים:

http://www.tangeroutlet.com/
יש להם שני מרכזים, אני ממליץ יותר על דיר-פארק.

http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7

http://www.jerseygardens.com/

בכל אחד מהאתרים אתה יכול להכנס ולראות רשימה של חנויות ולבדוק מה מתאים לך למרות שרוב מה שרצית נמצא בכולם

• פותח/ת השרשור
5HT אתה מלך, ידעתי שתביא לי תשובה לעיניין

יש אאוטלט שאתה ממליץ עליו יותר מהשאר? (יותר מבחר)
האאוטלט השלישי שהבאת זה בניו-ג'רסי, סליחה על הבורות אבל זה קרוב לניו-יורק ושווה את הנסיעה לשם?

יש 2 סניפים של TANGER בניו-יורק, יש אחד שיותר מומלץ מהשני? עריכה: קראתי שוב את התגובה שלך וראיתי שהמלצת על דיר-פארק, טעות שלי 😉

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
5HT אתה מלך, ידעתי שתביא לי תשובה לעיניין

יש אאוטלט שאתה ממליץ עליו יותר מהשאר? (יותר מבחר)
האאוטלט השלישי שהבאת זה בניו-ג'רסי, סליחה על הבורות אבל זה קרוב לניו-יורק ושווה את הנסיעה לשם?

יש 2 סניפים של TANGER בניו-יורק, יש אחד שיותר מומלץ מהשני?

תודה רבה!

הייתי באיזה 4 Outlets בערים שונות, הכל בערך אותו דבר במחירים.
תבדוק לפי איפה שיש יותר מבחר שמעניין אותך.

• פותח/ת השרשור
גבר אין לי מושג איפה יש יותר מבחר בגלל זה אני שואל פה (תקרא את השאלה שרשמתי בהודעה האחרונה שלי).
תודה בכל זאת

יש לך שם הכל מהכל
אם אתה רוצה מותגים במחיר זול לך לאוטלט באמת
אבל יש חברות בגדים אחרות עם אחלה בגדים
נגיד aeropostal זה אחד על אחד אברקרומבי
יש איזה חנות forever 21 יש להם לפעמים בגדים יפים וHM

בנוגע לאאוטלטים- דבר ראשון תבדוק ברשימה של החנויות ותראה מה מעניין אותך. כמו שציינתי רוב המותגים הפופולרים ביותר נמצאים בכולם. לגבי אברקומבי באופן ספציפי אם אני זוכר היה אותו רק באליזבת' אבל לא סגור על זה. אגב, לא מת על הבגדים שלהם, חוץ מטי שירטים אין להם כאלה בגדים יפים או עמידים, פשוט מיתגו את עצמם בצורה מדהימה.
דבר שני, בגלל שהסחורה היא לרוב עודפים או סחורה מעונה שעברה אז אי אפשר לקבוע איפה יותר טוב, לפעמים חנות במקום אחד מקבלת משהו שיותר תאהב ולפעמים במקום אחר, לרוב זה כמעט אותו דבר. אולי לפעמים לא תמצא משהו במידה שלך בחנות אחת ובחנות במקום אחר כן. אין טעם ללכת ליותר משני אאוטלטים כי זה באמת די אותו דבר.

אם אתה שולח את דודה שלך להאוטלט תדע שזה מינימום 4-5 שעות במיקרה הטוב ..ולא בקטע של גייז שהולכים ל"שופינג".. פשוט זה ענקי וכל מקום יקח זמן

• פותח/ת השרשור
VoCals - כן היא פינתה יום שלם רק לקניות בניו-יורק
5HT - שוב תודה רבה! יש לי שאלה, האם כדאי לשלוח אותה לסיבוב בניו-ג'רסי שתילך לג'רסי גרדנס באליזבת' ומשם לטנגר באטלנטיק סיטי?

כן אני מכיר ארופוסטל אבל לא ממש אהבתי את הסגנון, יותר מידי ניסיון לחקות את A&F, למרות שחלק מהחולצות עם ההדפסים שלהם ממש יפות
HM גם דברים יפים אבל יש חנות בארץ ואם דודה שלי באמריקה אני רוצה כבר שתביא לי מותגים כמו הוליסטר ו-A&F שהגזרה של הבגדים יושבת ממש טוב על הגוף (השרוולים צמודים ליד 29 מ"מ שלי!)

נערך לאחרונה:
קודם כל אין סיכוי שהיא תעשה שני אאוטלטים ביום אחד - זה בלתי אפשרי. לפעמים גם יום אחד לא מספיק לעבור על כל החנויות באאוטלט מסוים. דבר שני, אני מניח שיש לך תקציב מסוים ומגבלת משקל בחזרה ארצה... שתראה מה היא מוצאת אחרי מקום אחד ותחליט אם שווה לה ללכת למקום אחר בשביל סיבוב שני.

• פותח/ת השרשור
וואי צודק כי היא קונה בגדים גם לעוד 3 קרובי משפחה :(
2 שאלות אחרונות: לאיזה אאוטלט אתה הכי ממליץ ללכת? ולפי מה שראיתי בטנגר הסניף הכי שווה הוא בניו-ג'רסי יש שם הכי הרבה מותגים

ומה המחירים שם בערך לחולצת T/ג'ינס

אני לא ראיתי הבדל בין האאוטלטים, אם מישהו פה ראה הוא יציע לך, בכל מקרה-

של החברות טומי, ראלף לורן, נאוטיקה-

T שירט חלקה 10 דולר,
פולו 20 +-
מכופתרת 30-40
ג'ינס 20-30 ככה אם מחפשים

לקוסט ואברקרומבי בערך פי 1.5 מהמחירים למעלה
סווצ'רטים אם אתה רוצה גם אפשר למצוא יפים ב30-40.

המחירים הם זהים לכולם עד כמה שאני זוכר... השוני הוא במבחר ובמגוון החנויות ואיך שהמקום נראה. כל אאוטלט מקבל סחורה די דומה לפעמים במקום אחד תמצא משהו שאתה אוהב אבל לא במידה ובאחר כן... זה משתנה..
איפה שיותר נוח לדודה שלך שתלך לשם. ואם זה יום חם אז שתלך לאליזבת כי זה מקום שכולו קניון מקורה.

יש אוטלט במרחק 20 דקות נסיעה הכי קרוב.
בגדים ממש זולים וכל מה שאמרת יש שם באוטלט חוץ מאמריקן איגל.
אני יכול להגיד לך שעכשיו המחירים ממש זולים.
קניתי משם חולצות ומכנסיים ב20 דולר לחולצה ו23 דולר למכנס של אמברקרומבי.

אם כבר מדברים על קניות בארצות הברית.
5HT או כל מישהו שיודע, אפשר שמות של חנויות ספורט (שמוכרות כל מיני אביזרים למשחקי הספורט כמו אגרוף, כדורסל, טניס, פוטבול וכו'.. בקיצור כל סוג ספורט שהוא)
באזור של פילדלפיה,ניו יורק,ניו ג'רזי ואפשר גם וושינגטון(פחות רצוי)

---------- התגובה התווספה ב 14:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:20 ----------

עד עכשיו החנויות שמצאתי זה אלו:
Modells Sporting Goods
Dicks Sporting Goods
Paragon Sports
City Sports
Sports Authority

מישהו מכיר עוד?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית