הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה צריך לדעת כמה א.ש אני

• פותח/ת השרשור am96
  • פורסם בתאריך

am96

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שמעו אנשים אני צריך שתגידו לי לפי התמונה כמה אחוזי שומן אני.. הגוף שלי נראה סבבה כאילו יש פוטנציאל אבל אני לא יודע אם אני צריך להתחיל עכשיו חיטוב או עלייה במסה ואני נרשם למכון כושר בסוף החודש.. תעזרו לי אנשים.. 😃

אגב אני בן 15, 1.69, 65 ק"ג
4977134.jpg

באזור ה 16% ופעם הבאה תהפוך את התמונות שלך כשאתה מפרסם.

• פותח/ת השרשור
כן אבל לא יודע יש לי קצת מותניים חשבתי אולי לעשות חיטוב ואז מסה.. אבל לפי הערכה שלכם זה 15 16 אחוזי שומן אז עדיף כבר מסה?

הבחירה בין מסה לחיטוב תלויה בהרגשה שלך.
אם אתה לא מרגיש בנוח עם הגוף שלך כרגע תעשה חיטוב ולאחר מכן תתחיל מסה רצינית כדי שתצבור שריר.
מצד שני אם אין לך בעיה עם חיטוב אולי טיפה יותר ארוך אתה יכול להתחיל מסה.
שוב הכל הרגשה שלך

במילא הקיץ כבר עומד להגמר וגם אם תתחיל עכשיו חיטוב המסת שריר שלך לא גדולה תתן חזק במסה ואז חיטוב בעזרת השם תוצאות סוף הדרך ; )

• פותח/ת השרשור
תודה אנשיםםם על התגובותת! כן כנראה אני יעשה מסה קודם ואז חיטוב.. מה אבל כשאני יעשה חיטוב אני צריך לספור כל יום את החלבונים ופחמימות וכל השיט החופר הזה? או שפשוט אני יכול לעשות הרבה אירובי ולאכול בריא?

• פותח/ת השרשור
החלטתי לעשות חיטוב ולרדת באחוזי שומן ולפי חישובים אני צריך לשרוף 1544 קלוריות ביום.. מישו יכול לתת לי איזשהו תפריט מתאים ולייעץ על חיטוב? (מי שבאמת יכול לעזור אז שיעזור אל תגיבו סתם)

החלטתי לעשות חיטוב ולרדת באחוזי שומן ולפי חישובים אני צריך לשרוף 1544 קלוריות ביום.. מישו יכול לתת לי איזשהו תפריט מתאים ולייעץ על חיטוב? (מי שבאמת יכול לעזור אז שיעזור אל תגיבו סתם)
תקרא את זה:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

בסוף המאמר יש לך קישורים לתפריטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית