הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין וחבריו ביום ללא אירובי

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
ממה שהבנתי,
גם בימים שאני לא עושה אירובי אני צריך לקחת את היוהימבין (כמובן צום 4 שעות לפני 4 שעות אחרי).
אני כרגע אני לוקח את היוהימבין האל-טירוזין והקפאין בבוקר על בטן ריקה ויוצא לפרוטוקול.
השאלה שלי אם אפשר ביום שאני לא עושה אירובי לותר על האל-טירוזין והקפאין?
זה נראה לי די מיותר לקחת אותם אם אני לא עושה אירובי בייחוד שאני מתכנן לחזור לישון כדי להעביר
את ה-4 שעות של צום.

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:27 ----------

מצטער על ההקפצה אבל האשכול ירד די הרבה למטה ולא קיבלתי תשובה...

ממה שהבנתי,
גם בימים שאני לא עושה אירובי אני צריך לקחת את היוהימבין (כמובן צום 4 שעות לפני 4 שעות אחרי).
אני כרגע אני לוקח את היוהימבין האל-טירוזין והקפאין בבוקר על בטן ריקה ויוצא לפרוטוקול.
השאלה שלי אם אפשר ביום שאני לא עושה אירובי לותר על האל-טירוזין והקפאין?
זה נראה לי די מיותר לקחת אותם אם אני לא עושה אירובי בייחוד שאני מתכנן לחזור לישון כדי להעביר
את ה-4 שעות של צום.

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:27 ----------

מצטער על ההקפצה אבל האשכול ירד די הרבה למטה ולא קיבלתי תשובה...
קפאין לא לוותר, ל-טירוזין אפשר. העיקר שקפאין משחרר חומצות שומן חופשיות לדם, יהומבין יכול לעזור להשתמש בהן. מבחינה מדעית, אנשים ירדו במשקל גם עם יהומבין בלבד ולא נחקר השילוב עם קפאין בצורה מספקת על בני אדם.

אבל למה להשתמש בקפאין ביום ללא אירובי? כל המטרה של הקפאין זה לספק אנרגיה לא? אם נשתמש בזה כל יום נצטרך לעשות הפסקה לא?

אבל למה להשתמש בקפאין ביום ללא אירובי? כל המטרה של הקפאין זה לספק אנרגיה לא? אם נשתמש בזה כל יום נצטרך לעשות הפסקה לא?
זה הסייקל. אתה חייב לצרוך את הקפאין ביחד עם היוהימבין כי הקפאין משחרר חומצות שומן למחזור הדם.

3.המינון המומלץ הוא 0.2 מ"ג פר קילו(סה"כ ליממה, במשקל 80 ק"ג תיקחו 16 מ"ג יוהימבין ביום ) עם 200 מ"ג קפאין, בד"כ נלקח פעם אחת ביום, אפשרי גם פעמיים. עדיפות על בטן ריקה(מומלץ גם לפני האירובי, יש פרוטוקול לשומן עיקש של לייל וזהו אחד השלבים) כי הפרשות אינסולין מפריעות לחומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית