זה בציניות.
דד ליפט אכן מרחיב את המותניים.. .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בציניות.
ריפלקט: זה ישמע מצחיק (או עצוב) אבל אין לי כסף לגדול אז אני מחטב
מר לטיסימוס: כן יחסית חדשים, לא עשיתי סקוואט מעל שנה ודדליפט אני לא זוכר אפילו...
אני בשמחה אעלה סרטונים אלה אחרי שאני אתגבר על הפדיחה לבקש ממישהו שאני לא מכיר לצלם אותי "עושה פוזות בחדר כושר"
לא יודע. אני חושב שזה על דמנציה ותהליכי הזדקנות אבל לא אלצהיימר.לא הוכח שלימודים/חשיבה/whatever מצמצמים את הסיכון לאלצהיימר באיזה 90%?
לא יודע. אני חושב שזה על דמנציה ותהליכי הזדקנות אבל לא אלצהיימר.
או או איזה בדרנים אתם..
על פי מה אתה קובע שדד ליפט לא מרחיב את המותנים ?.. אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה בשמחה.. אבל תוכיח את הטענה שלך.
מה אתה רוצה ממני? אני בכלל לא עניתי לך.
מה הבעיה במותן רחבה??? חוץ מזה שאנשים יצטרכו בגדים חדשים.
ובלי קשר לדעתי דדליפט זה תרגיל מיותר, אנשים גדלו ויגדלו בלי זה, הדבר היחיד שזה יתן לך זה רושם אם אתה אחד שמחפש להרים בזה כמה שיותר משקל.
מה הבעיה במותן רחבה??? חוץ מזה שאנשים יצטרכו בגדים חדשים.
ובלי קשר לדעתי דדליפט זה תרגיל מיותר, אנשים גדלו ויגדלו בלי זה, הדבר היחיד שזה יתן לך זה רושם אם אתה אחד שמחפש להרים בזה כמה שיותר משקל.
או או איזה בדרנים אתם..
על פי מה אתה קובע שדד ליפט לא מרחיב את המותנים ?.. אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה בשמחה.. אבל תוכיח את הטענה שלך.
מה אם כך תרגיל לא מיותר? אפשר גם לא להתאמן בכלל, תהיה במאזן קלורי חיובי עם הרבה חלבון ותגדל. ;maeq
fxp alert? שמע אתה אחד הליצנים.
של נעליך מעל רגליך כשאתה מדבר על דדליפט 🤪
בוודאי שאפשר לא להתאמן אבל אז לא תצבור מסת שריר אלא רק שומן.
בקיצור אתה יכול לבזבז זמן בלהרכיב את הדדליפט וסתם לעבוד קשה, רק כמה חבל שאתה עובד לחינם ואתה תגיע לאותם תוצאות גם בלי זה(בהנחה שמסת שריר זה מה שמעניין אותך ולא כח).
---------- התגובה התווספה ב 19:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:51 ----------
ליצן ליצן אבל לא עובד לחינם.
תמשיך עם הדלליפט אולי הגב תחתון שלך ''יתנפח''.
רק טמבל שבחיים לא משך שום דבר כבד יחשוב שדדליפט זה תרגיל לגב התחתון. ותתפלא, גם שם יש היפרטרופיה. אבל עזוב, זה לחינם. חומצות אמינו עובדות יותר טוב.