הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונת "לפני" (פוסט ראשון)

ריפלקט: זה ישמע מצחיק (או עצוב) אבל אין לי כסף לגדול אז אני מחטב
מר לטיסימוס: כן יחסית חדשים, לא עשיתי סקוואט מעל שנה ודדליפט אני לא זוכר אפילו...
אני בשמחה אעלה סרטונים אלה אחרי שאני אתגבר על הפדיחה לבקש ממישהו שאני לא מכיר לצלם אותי "עושה פוזות בחדר כושר"

תשים את המצלמה על צילום בצד אתה לא חייב לבקש ממישהו

אבל אבל אבל אבל יש אנשים שחשבו הרבה ועדיין יש להם אלצהיימר. פרדוקס!

• פותח/ת השרשור
ודדליפט גבוה. פשוט כאשר מתרחב המותן מצתמצם הסיכוי לאלצהיימר בגלל חוק שימור האנרגיה.

לא יודע. אני חושב שזה על דמנציה ותהליכי הזדקנות אבל לא אלצהיימר.

או או איזה בדרנים אתם..
על פי מה אתה קובע שדד ליפט לא מרחיב את המותנים ?.. אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה בשמחה.. אבל תוכיח את הטענה שלך.

מה אתה רוצה ממני? אני בכלל לא עניתי לך.

או או איזה בדרנים אתם..
על פי מה אתה קובע שדד ליפט לא מרחיב את המותנים ?.. אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה בשמחה.. אבל תוכיח את הטענה שלך.

תוכיח שהוא כן. יש מספיק תמונות של בילדרים מקצועיים שעושים דדליפט גבוה ויש להם מותן צרה, קולדפייר הביא לא מזמן כמה מהן. אם קבעת כבר שכן, תוכיח שכן, אחרת זה עוד סוג של "כי ככה אמרתי ואני יודע על מה אני מדבר" שפושה בפורום בזמן האחרון.

מה הבעיה במותן רחבה??? חוץ מזה שאנשים יצטרכו בגדים חדשים.
ובלי קשר לדעתי דדליפט זה תרגיל מיותר, אנשים גדלו ויגדלו בלי זה, הדבר היחיד שזה יתן לך זה רושם אם אתה אחד שמחפש להרים בזה כמה שיותר משקל.

ובלי קשר לדעתי דדליפט זה תרגיל מיותר, אנשים גדלו ויגדלו בלי זה, הדבר היחיד שזה יתן לך זה רושם אם אתה אחד שמחפש להרים בזה כמה שיותר משקל.

fxp alert? שמע אתה אחד הליצנים.

של נעליך מעל רגליך כשאתה מדבר על דדליפט 🤪

מה אם כך תרגיל לא מיותר? אפשר גם לא להתאמן בכלל, תהיה במאזן קלורי חיובי עם הרבה חלבון ותגדל. ;maeq

דד ליפט אכן מרחיב את המותניים.. .

או או איזה בדרנים אתם..

הנה, אתה הראשון שטען טענה כאן. חובת ההוכחה עליך. קדימה.

מה אם כך תרגיל לא מיותר? אפשר גם לא להתאמן בכלל, תהיה במאזן קלורי חיובי עם הרבה חלבון ותגדל. ;maeq

בוודאי שאפשר לא להתאמן אבל אז לא תצבור מסת שריר אלא רק שומן.
בקיצור אתה יכול לבזבז זמן בלהרכיב את הדדליפט וסתם לעבוד קשה, רק כמה חבל שאתה עובד לחינם ואתה תגיע לאותם תוצאות גם בלי זה(בהנחה שמסת שריר זה מה שמעניין אותך ולא כח).

---------- התגובה התווספה ב 19:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:51 ----------

fxp alert? שמע אתה אחד הליצנים.

של נעליך מעל רגליך כשאתה מדבר על דדליפט 🤪

ליצן ליצן אבל לא עובד לחינם.
תמשיך עם הדלליפט אולי הגב תחתון שלך ''יתנפח''.

• פותח/ת השרשור
DontFeedTheTrolls.jpg

בוודאי שאפשר לא להתאמן אבל אז לא תצבור מסת שריר אלא רק שומן.
בקיצור אתה יכול לבזבז זמן בלהרכיב את הדדליפט וסתם לעבוד קשה, רק כמה חבל שאתה עובד לחינם ואתה תגיע לאותם תוצאות גם בלי זה(בהנחה שמסת שריר זה מה שמעניין אותך ולא כח).

---------- התגובה התווספה ב 19:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:51 ----------

ליצן ליצן אבל לא עובד לחינם.
תמשיך עם הדלליפט אולי הגב תחתון שלך ''יתנפח''.

רק טמבל שבחיים לא משך שום דבר כבד יחשוב שדדליפט זה תרגיל לגב התחתון. ותתפלא, גם שם יש היפרטרופיה. אבל עזוב, זה לחינם. חומצות אמינו עובדות יותר טוב.

רק טמבל שבחיים לא משך שום דבר כבד יחשוב שדדליפט זה תרגיל לגב התחתון. ותתפלא, גם שם יש היפרטרופיה. אבל עזוב, זה לחינם. חומצות אמינו עובדות יותר טוב.

לא יודע מה איתך, אני רואה תוצאות יפות גם בלי דדליפט, ממש לא מעניין אותי להרים דברים כבדים מהרצפה, אני לא הולך לעבוד בהובלות ולא מתחרה עם אף אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית