הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 160 ק"ג מהיום

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
איכות צילום קקי, וגם היה טיפשי לשים חגורה בסט הזה כי לא רואים אם הגב התחתון עגול או ישר.

שבוע הבא אני מקווה להצליח להרים 170 לחזרה אחת עם גב ישר ולאחר מכן אני אאפס משקלים.
סקוואט כבד אני גם אנסה לצלם בקרוב.

צילמתי גם קצת הנפות ודחיקות אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה ו Seth Able כבר נתן לי ביקורת, אבל אתם מוזמנים גם לצפות ולכתוב דעות. 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט יפה, אבל עם רצועות :nono:

יש לך התחלה קלאסית של מרים משקולות 😃

הסקוואט סבבה, אבל אתה קצת נופל בסוף ויש לך באונס מהברכיים.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול להרים את המשקל הזה בלי רצועות :(
הכי כבד שהצלחתי להרים בלי רצועות היה 150 וגם זה היה באחיזה משולבת (כאן החזקתי רגיל).

את הסקוואט אני עושה ככה בכוונה, זה עוזר לי לצאת ביותר קלות מהתחתית.

אני לא יכול להרים את המשקל הזה בלי רצועות :(
הכי כבד שהצלחתי להרים בלי רצועות היה 150 וגם זה היה באחיזה משולבת (כאן החזקתי רגיל).

את הסקוואט אני עושה ככה בכוונה, זה עוזר לי לצאת ביותר קלות מהתחתית.

תתחיל לעבוד על האחיזה 😃

אני יודע, אבל אתה צריך ללמוד לעשות את זה בלי לאבד מתח בשרירים. ושוב אנחנו מגיעים לנקודה שסקוואטים נועדו כדי להתחזק ולא כדי להיות משהו ספציפי לספורט שלך 😃

דדליפט יפה, אני עם קולדפייר - תחזיק 160 קילו כמו גבר 😃
איזה כיף לראות מישהו עושה הנפות אולימפיות וקלינים במכון, חבל שזה לא קורה אצלינו 🙄

אם תשימו לב הוא לא מחזיק באחיזה משולבת, זה יותר קשה בצורה שהוא מחזיק.
בצורה הזאתי מחזיקים בהנפות אולמפיות ואני חשוב שבגלל זה הוא מחזיק ככה.

בקשר לWL, קודם כול יש לך ממש מהירות מעולה. יש לך עתיד! ✌️
בקשר להנפות- אתה קופץ באוויר, איך שאתה עולה על קצות האצבעות ישר תיפול לתפוס את המוט. אל תמשיך באוויר ואל תחשוב על הקפיצה.
בקלין- אתה לא מספיק מתיישר ונמתח. כשאתה עושה פול קלין אתה תופס את המוט גבוה ואז יורד איתו למטה. זה משהו שכמעט כולם עושים בהתחלה ואם מישהו לא רואה אותך אתה כמעט ולא תזהה את זה לבד.
בדחיקות- אתה טיפה דחוף קדימה, תירד יותר לאט ושהחלק העליון יהיה כמו מיקשה אחת. רק הרגליים זזות לאט לאט כמו שמותחים קפיץ ואז בבום אתה דוחף למעלה (וישר)

אם תשימו לב הוא לא מחזיק באחיזה משולבת, זה יותר קשה בצורה שהוא מחזיק.
בצורה הזאתי מחזיקים בהנפות אולמפיות ואני חשוב שבגלל זה הוא מחזיק ככה.

מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה?

מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה?

הוא מחזיק עם שתי כפות הידיים באותו כיוון.
בדרך כלל אנשים לא מחזיקים ככה בדדליפט אלה שכול יד בכיוון שונה כי ככה אפשר להחזיק יותר משקל.

אני חושב שהוא מחזיק ככה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא מחזיק עם שתי כפות הידיים באותו כיוון.
בדרך כלל אנשים לא מחזיקים ככה בדדליפט אלה שכול יד בכיוון שונה כי ככה אפשר להחזיק יותר משקל.

אני יודע איך הוא מחזיק. הוא מחזיק ככה בגלל שהוא עם רצועות. אתה מנסה להגיד שהוא מושך ככה כי ככה מושכים בקלין. לא מבין מה הקשר.

אני יודע איך הוא מחזיק. הוא מחזיק ככה בגלל שהוא עם רצועות. אתה מנסה להגיד שהוא מושך ככה כי ככה מושכים בקלין. לא מבין מה הקשר.

מה יש פה להבין?
הוא רוצה להשתפר בהנפות אולימפיות אז הוא גם צריך להתאמן איך שהמושכים בהנפות אולימפיות.

אני מדבר על האחיזה...

זה לא משנה על מה אתה מדבר. רוב האנשים (פרט לכמה פריקים) לא מחזיקים את הדדליפט שלהם ב hook grip כי לעשות דדליפט כבד לוקח פי 10 זמן מלעשות קלין כבד. ולעשות את זה עם רצועות זה בכלל טפשי.

עושים דדליפט כדי להתחזק, בלי שום קשר לקלין וזה כולל גם את האחיזה. גם אחיזה משולבת מחזקת את האחיזה שלך.

זה לא משנה על מה אתה מדבר. רוב האנשים (פרט לכמה פריקים) לא מחזיקים את הדדליפט שלהם ב hook grip כי לעשות דדליפט כבד לוקח פי 10 זמן מלעשות קלין כבד. ולעשות את זה עם רצועות זה בכלל טפשי.

עושים דדליפט כדי להתחזק, בלי שום קשר לקלין וזה כולל גם את האחיזה. גם אחיזה משולבת מחזקת את האחיזה שלך.

מה הקשר לזמן? כמה זמן נראה לך שלוקח לסדר את הידיים לhook grip? לוקח שניה וחצי אם אתה עצלן.
בתור משקולן התרגיל מטרה שלך הוא הקלין, הדדליפט או המשיכה באים כדי לעזור לך להתחזק בקלין. לכן אתה מבצע אותם כמה שיותר דומה לקלין וזה כולל גם את האחיזה.

מה הקשר לזמן? כמה זמן נראה לך שלוקח לסדר את הידיים לhook grip? לוקח שניה וחצי אם אתה עצלן.
בתור משקולן התרגיל מטרה שלך הוא הקלין, הדדליפט או המשיכה באים כדי לעזור לך להתחזק בקלין. לכן אתה מבצע אותם כמה שיותר דומה לקלין וזה כולל גם את האחיזה.

יש קשר אדיר לזמן. להחזיק דדליפט כבד ב hook grip זה כואב הרבה יותר מלעשות קלין ככה.

אתה ממש לא מבין איך כוח מיושם בספורט.

אם אני אצן, אז אני אעשה את הסקוואט שלי דומה לריצה?

יש קשר אדיר לזמן. להחזיק דדליפט כבד ב hook grip זה כואב הרבה יותר מלעשות קלין ככה.

אתה ממש לא מבין איך כוח מיושם בספורט.

אם אני אצן, אז אני אעשה את הסקוואט שלי דומה לריצה?

מה כואב? החזקת פעם בhoop grip?

אתה לא יכול לעשות סקוואט שדומה לריצה, אבל אתה יכול לעשות דדליפט שדומה לקלין.

מה כואב? החזקת פעם בhoop grip?

אתה לא יכול לעשות סקוואט שדומה לריצה, אבל אתה יכול לעשות דדליפט שדומה לקלין.

כן, החזקתי פעם ב hook grip. החזקת פעם בהוק גריפ 170 קילו?

בטח שאפשר לעשות סקוואט דומה לריצה. קוראים לזה רבע סקוואט (זאת בערך הזווית שאליה הברך מגיע), אבל זה יהיה מטומטם.

כנ"ל לגבי לנסות לחכות קלינים עם דדליפט. למרות שמקרה הזה אין באמת מה לחכות, זו אותה משיכה. אבל לחכות את האחיזה זה טפשי.

כן, החזקתי פעם ב hook grip. החזקת פעם בהוק גריפ 170 קילו?

בטח שאפשר לעשות סקוואט דומה לריצה. קוראים לזה רבע סקוואט (זאת בערך הזווית שאליה הברך מגיע), אבל זה יהיה מטומטם.

כנ"ל לגבי לנסות לחכות קלינים עם דדליפט. למרות שמקרה הזה אין באמת מה לחכות, זו אותה משיכה. אבל לחכות את האחיזה זה טפשי.

אתלטים כן עושים רבעי סקוואטים ומתאמנים על הטווחי תנועה שלהם. זה נכון שצריך לעבוד על כול הטווח תנועה אבל אם המטרה שלך זה להיות חזק בטווח תנועה מסוים אתה תתאמן עליו בנוסף.

לא יודע מי אמר לך שלעשות משיכות בדומה לקלין זה טיפשי, ברגע שאתה מתחזק ומתרגל לתנועה בצורה מסוימת אתה תיהיה חזק בא. זה כמו שאם מישהו רוצה להיות טוב בריצה אז הוא לא יעשה כול היום אופניים ויגיד שזה עובד על סיבולת לב ריאה וזה ישפר אותי בריצה. אולי זה ישפר אותו בריצה, אבל לא באותה מידה כמו שהוא היה מתאמן בריצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית