הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 160 ק"ג מהיום

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
איכות צילום קקי, וגם היה טיפשי לשים חגורה בסט הזה כי לא רואים אם הגב התחתון עגול או ישר.

שבוע הבא אני מקווה להצליח להרים 170 לחזרה אחת עם גב ישר ולאחר מכן אני אאפס משקלים.
סקוואט כבד אני גם אנסה לצלם בקרוב.

צילמתי גם קצת הנפות ודחיקות אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה ו Seth Able כבר נתן לי ביקורת, אבל אתם מוזמנים גם לצפות ולכתוב דעות. 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתלטים כן עושים רבעי סקוואטים ומתאמנים על הטווחי תנועה שלהם. זה נכון שצריך לעבוד על כול הטווח תנועה אבל אם המטרה שלך זה להיות חזק בטווח תנועה מסוים אתה תתאמן עליו בנוסף.

לא יודע מי אמר לך שלעשות משיכות בדומה לקלין זה טיפשי, ברגע שאתה מתחזק ומתרגל לתנועה בצורה מסוימת אתה תיהיה חזק בא. זה כמו שאם מישהו רוצה להיות טוב בריצה אז הוא לא יעשה כול היום אופניים ויגיד שזה עובד על סיבולת לב ריאה וזה ישפר אותי בריצה. אולי זה ישפר אותו בריצה, אבל לא באותה מידה כמו שהוא היה מתאמן בריצה.

כבר דיברנו על זה. רבעי סקוואטים זה מיותר וטפשי.

הדימוי שלך הוא לא נכון. אתה נשמע יותר כמו מישהו שרוצה להשתפר בריצה ושם לעצמו משקולות על הרגליים בזמן שהוא רץ. זה לא עובד ככה.

כן, החזקתי פעם ב hook grip. החזקת פעם בהוק גריפ 170 קילו?

בטח שאפשר לעשות סקוואט דומה לריצה. קוראים לזה רבע סקוואט (זאת בערך הזווית שאליה הברך מגיע), אבל זה יהיה מטומטם.

כנ"ל לגבי לנסות לחכות קלינים עם דדליפט. למרות שמקרה הזה אין באמת מה לחכות, זו אותה משיכה. אבל לחכות את האחיזה זה טפשי.
תגיד את זה לבחור ב 1:40: YouTube - Chinese Weightlifters Prepare for Beijing Pt.8

כבר דיברנו על זה. רבעי סקוואטים זה מיותר וטפשי.

הדימוי שלך הוא לא נכון. אתה נשמע יותר כמו מישהו שרוצה להשתפר בריצה ושם לעצמו משקולות על הרגליים בזמן שהוא רץ. זה לא עובד ככה.

למה זה מיותר לעשות רבעי סקוואטים?
והדימוי שלי נכון מאד. אתה טוען שצריך לעשות דדליפט רגיל ולא משנה מה המטרה שלך בתור מתאמן.

אתה חושב שהוא עושה דדליפט עם אחיזה משולבת?

אני בספק שהוא עושה דדליפט. ועכשיו תגיד לי שגם הרצועות עוזרות לחכות את הקלין? פעם אחרונה שבדקתי בתחרות אתה לא יכול להשתמש ברצועות.

דרך אגב אני לא חושב שהם עושים דדליפט, אלה אם יש לו בעיה בפאזה הראשונה.
לפי דעתי המשיכות שלהם מספיק כבדות, והמשיכות גם ככה 20 קילו ויותר מעל מה שהם מסוגלים לעשות איתו קלין.

אני בספק שהוא עושה דדליפט. ועכשיו תגיד לי שגם הרצועות עוזרות לחכות את הקלין? פעם אחרונה שבדקתי בתחרות אתה לא יכול להשתמש ברצועות.

עם רצועות באימון וכשאתה עובד טכניקה אתה לא משתמש ברצועות בדרך כלל.
בעבודת כוח בדרך כלל משתמשים ברצועות.

למה זה מיותר לעשות רבעי סקוואטים?
והדימוי שלי נכון מאד. אתה טוען שצריך לעשות דדליפט רגיל ולא משנה מה המטרה שלך בתור מתאמן.

זה מיותר לעשות רבעי סקוואטים כי כוח זה משהו כללי, ולא ספציפי לטווח תנועה מצומצם בריצה. רבעי סקוואטים לא תורמים הרבה לריצה שלך.

נכון, דדליפט זה דדליפט. מה קשה להבין את זה?

עם רצועות באימון וכשאתה עובד טכניקה אתה לא משתמש ברצועות בדרך כלל.
בעבודת כוח בדרך כלל משתמשים ברצועות.

מעניין:

א) אתם לא עושים דדליפט כדי לחזק את עצמכם ואת האחיזה, כי זה לא ספציפי מספיק.
ב) אתם עושים עבודת כוח עם רצועות.

אני היחיד שרואה אירוניה כאן?

זה מיותר לעשות רבעי סקוואטים כי כוח זה משהו כללי, ולא ספציפי לטווח תנועה מצומצם בריצה. רבעי סקוואטים לא תורמים הרבה לריצה שלך.

נכון, דדליפט זה דדליפט. מה קשה להבין את זה?

אתה טוען שלעשות דדליפט ישפר אותך יותר מאשר לעשות משיכות קלין?

נכון כוח זה משהו כללי אבל אתה צריך לדעת איך להשתמש בכוח שלך, הגוף צריך לדעת, והמוח שלך צריך לדעת איך לעבוד הכי טוב בטווחי תנועה ספציפים.

משיכות קילן זה כמו דדליפט רק בצורה של קלין

אתה טוען שלעשות דדליפט ישפר אותך יותר מאשר לעשות משיכות קלין?

נכון כוח זה משהו כללי אבל אתה צריך לדעת איך להשתמש בכוח שלך, הגוף צריך לדעת, והמוח שלך צריך לדעת איך לעבוד הכי טוב בטווחי תנועה ספציפים.

משיכות קילן זה כמו דדליפט רק בצורה של קלין

לדדליפט ולמשיכות קלין יש מטרה שונה.

וכדי לדעת להשתמש בכוח שלך אתה עובד על התרגילים הספציפיים לספורט שלך. אין סיבה לעשות סלט בין הדברים.

לא, משיכות קלין זה לא כמו דדליפט.

מה כל אחד מנסה לומר, לא הבנתי. תומר, אם בתחרות אסור לך להשתמש ברצועות אז למה שתשתמש ברצועות באימונים, אני לא מבין.. תביא כבר מנוף מכני שירים בשבילך את המשקל וזהו

תומר מנסה לומר משהו אירוני מאוד: בגלל שהדדליפט צריך להיות דומה לקלין אז צריך להחזיק אותו בהוק גריפ גם אם זה גורם לך להשתמש ברצועות, במקום להחזיק באחיזה משולבת.

כי כשתמשוך קלין אתה עלול חס וחלילה להתבלבל ולחשוב שאתה עושה דדליפט ולהחליף אחיזה.

אם תעשה דדליפט אז הוא יגדל, וככה גם הקלין שלך יתחזק.
כנ"ל לגבי האצן שרוצה להתחזק בריצה שלו, הוא צריך יותר כוח כדי לתרגם אותו למהירות בריצה, ולכן הוא צריך לעשות סקוואט מלא ולא רבע סקוואט, מעבר לאספקט הפיזיולגי המסוכן שרבע סקוואט כולל.

מה כל אחד מנסה לומר, לא הבנתי. תומר, אם בתחרות אסור לך להשתמש ברצועות אז למה שתשתמש ברצועות באימונים, אני לא מבין.. תביא כבר מנוף מכני שירים בשבילך את המשקל וזהו

מה אתה מגזים, "תביא כבר מנוף מכני שירים בשבילך את המשקל וזהו".
זה לא תחרות אחיזה אתה יודע...

משקלי עבודה של טכניקה עושים בלי רצועות. משיכות קלין\סנאץ עושים עם רצועות כי למשל הנפות זה מאד קשה להחזיק משקלים כבדים לאורך מספר חזרות וגם כי זה מוריד לך עומס מהאמות ואתה יכול יותר להתרכז בתנועה ולעשות אותה כמו שצריך.

תומר מנסה לומר משהו אירוני מאוד: בגלל שהדדליפט צריך להיות דומה לקלין אז צריך להחזיק אותו בהוק גריפ גם אם זה גורם לך להשתמש ברצועות, במקום להחזיק באחיזה משולבת.

כי כשתמשוך קלין אתה עלול חס וחלילה להתבלבל ולחשוב שאתה עושה דדליפט ולהחליף אחיזה.
תגיד לתומר שהוא חי בסרט

משקלי עבודה של טכניקה עושים בלי רצועות. משיכות קלין\סנאץ עושים עם רצועות כי למשל הנפות זה מאד קשה להחזיק משקלים כבדים לאורך מספר חזרות וגם כי זה מוריד לך עומס מהאמות ואתה יכול יותר להתרכז בתנועה ולעשות אותה כמו שצריך.

מצד אחד, קשה לך להחזיק הנפות בלי רצועות לכמה חזרות, ומצד שני אתה שם רצועות בעבודת כוח כמו דדליפט או משיכות. אתה באמת לא רואה שזה מצחיק?

אם תעשה דדליפט אז הוא יגדל, וככה גם הקלין שלך יתחזק.
כנ"ל לגבי האצן שרוצה להתחזק בריצה שלו, הוא צריך יותר כוח כדי לתרגם אותו למהירות בריצה, ולכן הוא צריך לעשות סקוואט מלא ולא רבע סקוואט, מעבר לאספקט הפיזיולגי המסוכן שרבע סקוואט כולל.

נכון הקלין יגדל, אבל אם תעשה משיכות קלין ותתאמן על התנועה ספציפית הוא יגדל פי כמה.

ואצנים עובדים גם סקוואט מלא וגם רבעי סקוואט.

מה אתה אומר, כבד להחזיק את זה? אז אולי תחרות וייטליפטינג זה לא המקום בשבילך?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית