הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דעה - חלבון INTERACTIVE קרם עוגיות

DreadBoy

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
6
19
0
אהלן חברים, קניתי את החלבון בISREALBODY (עשו לי הנחה, אחרי שעשיתי להם קצת צרות)

רציתי לקחת את השוקו, ואז חבר שלי אמר (הוא אסף את זה כי אני בצבא) שהוא ראה איזה שוקולד מוס או משהו ואני חושב לעצמי, מה לעזאזל? מוס שוקולד עם חלבונים?
לא משנה, לקחתי את הקרם עוגיות (כי אני לא הולך לבחור אף פעם בבננה או בדברים שאני לא בטוח בהם, חבל לזרוק אחרי זה כסף סתם ושאני לא אשתה נכון?)

אז קרם עוגיות... הטעם... איך לומר? מוזר? קרמי עם לוואי חריף של עוגיות (ולא ממש בצורה הטובה)
בוא נתחיל שבמידה ואני עושה לי שייק (עם חלב לצורך העניין) 250 מ"ל חלב הופך באורך פלא לאיזה 600 (וכן אני לא דפוק שחושב שהכל חלב ושאין קצף) אבל זה מסמיך כל כך את החלב שזה ממש קרם, יותר מדי קרם! אחרי אימון לא בא לי משהו סמיך שאני ילחם בלשתות אותו, בא לי משהו קליל!

בנוגע לטעם, שתיתי עד היום 2 חלבונים (שונים) של קרם עוגיות, הטעם היה די דומה בינהם.
וזה ממש לא קרם עוגיות (לפחות לא של חלבונים שאני רגיל אליהם).

סך הכל כתוספת הוא עושה את העבודה (נראה לי, הגוף שלי התחטב ואני מצליח לשמור על תפריט קבוע ונראה לי שאני מגיע לערכים מספיקים איתו)

אבל באמת, לא בא לי לקום בבוקר (5 וחצי לצורך העניין) או אחרי אימון ולשתות משהו שפשוט לא נכנס לפה :\

אני חייל בודד לכן אני לא יזרוק את זה, אלא "נסבול" (לא שאני כל כך סובל) אבל עדיין יצאתי מבואס.

(הייתי חייב לשתף)
קחו טיפ ממני, אם יש לכם חלבון שאתם נהנים ממנו, אל תפזלו הצידה!, תהנו 🖕

שלום,

מצטער שהקרם עוגיות לא היה טעים לך. כמו שאתה יודע, טעם זה עניין סלקטיבי ולכל חברה יש את הטעמים המובילים מבחינתה. הקרם עוגיות, שוקולד והבננה של אינטראקטיב נמצאים בראש הטעמים הנמכרים מדיווחים שאנו מקבלים מחנויות. השוקולד מוס הוא טעם שוקולד לכל דבר והוא לא באמת מוס כמו שאתה חושב, זה לא המוס שרגילים לראות במסעדות (המרקם של האבקה אינו שונה).

טעם של הקייץ אולטימטיבי זה קוקוס- קוקוס עם קרח וחלב לא רואה שום עוגיות ממטר בחום הזה.

תערבב עם מים וקוביות קרח ולא עם חלב - תקבל מרקם יותר קליל ופחות סמיך.
אני אישית מתה על טעם קרם עוגיות.

אחי אם זה באמת כל כך סמיך לך, תשתה את זה עם מים (ז"א אתה יכול לערבב את האבקה עם מים במקום חלב או חצי חצי).

אהלן חברים, קניתי את החלבון בISREALBODY (עשו לי הנחה, אחרי שעשיתי להם קצת צרות)

רציתי לקחת את השוקו, ואז חבר שלי אמר (הוא אסף את זה כי אני בצבא) שהוא ראה איזה שוקולד מוס או משהו ואני חושב לעצמי, מה לעזאזל? מוס שוקולד עם חלבונים?
לא משנה, לקחתי את הקרם עוגיות (כי אני לא הולך לבחור אף פעם בבננה או בדברים שאני לא בטוח בהם, חבל לזרוק אחרי זה כסף סתם ושאני לא אשתה נכון?)

אז קרם עוגיות... הטעם... איך לומר? מוזר? קרמי עם לוואי חריף של עוגיות (ולא ממש בצורה הטובה)
בוא נתחיל שבמידה ואני עושה לי שייק (עם חלב לצורך העניין) 250 מ"ל חלב הופך באורך פלא לאיזה 600 (וכן אני לא דפוק שחושב שהכל חלב ושאין קצף) אבל זה מסמיך כל כך את החלב שזה ממש קרם, יותר מדי קרם! אחרי אימון לא בא לי משהו סמיך שאני ילחם בלשתות אותו, בא לי משהו קליל!

בנוגע לטעם, שתיתי עד היום 2 חלבונים (שונים) של קרם עוגיות, הטעם היה די דומה בינהם.
וזה ממש לא קרם עוגיות (לפחות לא של חלבונים שאני רגיל אליהם).

סך הכל כתוספת הוא עושה את העבודה (נראה לי, הגוף שלי התחטב ואני מצליח לשמור על תפריט קבוע ונראה לי שאני מגיע לערכים מספיקים איתו)

אבל באמת, לא בא לי לקום בבוקר (5 וחצי לצורך העניין) או אחרי אימון ולשתות משהו שפשוט לא נכנס לפה :\

אני חייל בודד לכן אני לא יזרוק את זה, אלא "נסבול" (לא שאני כל כך סובל) אבל עדיין יצאתי מבואס.

(הייתי חייב לשתף)
קחו טיפ ממני, אם יש לכם חלבון שאתם נהנים ממנו, אל תפזלו הצידה!, תהנו 🖕
שלום שוב,

לקחנו את הביקורות לתשומת ליבנו ורצינו לפצות אותך. שלחנו לך הודעה פרטית עם הפיצוי (שהוא מאוד אטרקטיבי).
מקווים שתמשיך להנות ממוצרינו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה יותר דומה לקרם עוגיות של ISS או של צ'מפיון?

היה לי ISS לפני, זה לא דומה לו בכלל.
סך הכל הטעם כן מרגיש קרם עוגיות אבל שונה 😃
כנראה שהתרגלתי מאוד לISS

ואגב, הרעיון של המים עם קרח נשמע טוב, אני בהחלט אנסה אותו.

יש לכם אולי עוד המלצות מה לעשות עם הטעמים? יהיה נחמד אפילו לפתוח אשכול "מתכונים" לשייקים.

(אגב, אולי כדאי לנסות את האייזולט?)

נערך לאחרונה:
אם אתה רגיש ללקטוז או שאתה מתכונן לתחרות, אתה יכול לנוסת את האייזולט, אחרת לך על החלבון הרגיל.

יש לכם אולי עוד המלצות מה לעשות עם הטעמים? יהיה נחמד אפילו לפתוח אשכול "מתכונים" לשייקים.
תהנה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=22405&highlight=%F9%E9%E9%F7+%F0%E7%EE%E3+%28%E2%ED+%EC%E7%E9%E8%E5%E1%29

אגב, עוד רעיון בהמשך לשרשור ההוא: תקפיא בננה, שים אותה בשייק במקום הפירות ובמקום הקרח. יוצא כמו מילקשייק בננה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית