הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מסה

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
את האמת אני לא מסכים איתך אחי... בעיקרון "לפי הספר" אחרי 3 אימונים שלא מצליחים את המשקל צריך להגיע ריסט .. בכל מקרה זה אולי נשמע כמו תירוצים מה שכתבתי למעלה אבל שבוע חרא ניהיתי ילדה בסקוואט אני מקווה להתאפס על עצמי בסופש ולהצליח בראשון . ותודה אחי

• פותח/ת השרשור
זה היה יכול להיות טוב אבל בקטנה... ולא אני לא עושה דילואוד אני אלך שוב על 125 בתקווה להצליח ולגרור את ה SS עד לכיוון של 140

כל הכבוד נווה. תוצאות יפות מאוד לגילך הצעיר.

השם נווה הוא שם מצויין! הוא מעיד על משמעת עצמית גבוהה, ובכלל ניתן לאנשים יציבים, עם רגליים על הקרקע, מעשיים (טיפוס אדמה). כל הדברים האלה ישמשו לטובתך באימונים, אז אני צופה לך עתיד ורוד 😃

• פותח/ת השרשור
קפוצחטא תודה רבה אחי אני מאוד מקווה שאתה צודק ! ומעניין כל מה שאמרת על השם שלי לא היה לי מושג ...

בקיצור אני נמצא כרגע בשבוע עבודה בבית ספר שזה אומר שיוצא לי לישון בערך שעתיים בלילה ואני עובד בדיר.

הסקוואט תקוע עדיין אני כנראה אעשה ריסט מחר.

אימון אתמול : סקוואט : 125. סט ראשון 3 הייתי יכול להוציא חמש בלחץ אבל היה כבד ולא ציפיתי אז החזרתי. כנל אותו דבר סט שני והפסקתי את הסקוואט.

בנץ: 78 : 5,4,4 .

דדליפט :138 5 חזרות.

• פותח/ת השרשור
כן אחי איזה מכה. ועזוב את זה גם לקחו לי את הקפאין שוב -__-

• פותח/ת השרשור
אימון אתמול: עדיין על שעתיים של שינה בלילה בגלל השבוע עבודה.

סקוואט : ניסיון אחרון ל 125 . 3,2 . חרא שוב מחר אני ינסה 112.5

מילטרי: הלך טוב רצח. 55. 5,5,5.

בנט: 55. 5,5,5 קל.

• פותח/ת השרשור
נגמר השבוע עבודה.. אפשר לחזור לישון כמו בן אדם.

אימון אתמול : נפל עליי מזל נאחס חחח הלכתי לישון צהריים ולא התעוררתי , רק ב 8 התעוררתי שתיתי קפה בקושי אכלתי ויצאתי ברגל לאימון . בדרך בניתי על איזה שיר שהעברתי באותו יום ל MP אני עובר רחוב אחד פתאום מתקלקל לי ה MP לא פועל יותר.
הגעתי לאימון לא היה לי כמעט זמן אז גם הייתי ממש עייף ותכננתי ריסט לסקוואט אז ויתרתי עליו.

בנץ: הלך טוב דווקא ולא ציפיתי . 80 . 5,4,4

דדליפט: 140 ל-5 חזרות

• פותח/ת השרשור
אימון היום :

סקוואט : ריסט ל 113 עשיתי 2 סטים של 5 חזרות היה ממש קל ואז בא איזה מבוגר התחיל להגיד שאני משתלט על הראק וזה ושזה לא שלי . קיצור הייתי חייב לתת לו לעשות חזה הוא עשה לקח לו 12 דקות אז ויתרתי על הסט השלישי כי היה ברור לי שאני יצליח ונחתי יותר מידי זמן .

מילטרי : 58 : 4,4,4 בסט האחרון הייתי ממש קרוב להצליח את החמישית היא הייתה מעל הראש שלי איזה 20 שניות ואז כבר לא היה לי אוויר והורדתי.

בנט: 58 5,5,5

---------- התגובה התווספה 22-08-2011 ב 23:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-08-2011 ב 23:34 ----------

משקל גוף 87.

---------- התגובה התווספה 23-08-2011 ב 22:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה 22-08-2011 ב 23:09 ----------

סקואט : 115 3 סטים 5 חזרות .

בנץ' 83 סט אחד שברביעי היה כשל .. לא היה לסיים וידעתי שאני לא אצא מפה עם 13 חזרות ועברתי לדדליפט.

דדליפט באימון הקודם הרגשתי כאב באחד מהזוקפים אחרי הדדליפט בקיצור ניגשתי ל145 עשיתי 2 חזרות שהיו לא קשות במיוחד הייתי מסיים 5 בוודאות אבל כאב לי והפסקתי ומסוף האימון עד עכשיו הכאב רק מתחזק כאילו מישהו לוחץ לי עם פלייר בגב

• פותח/ת השרשור
טוב לא עדכנתי הרבה זמן. אחרי אותו אימון שנפתס לי הגב. בנתיים אני לא עושה סקוואט ודדליפט.

היה לי אימון רק של בנץ 83 של שתי סטים 3 חזרות . והיה לי אימון עם רק מילטרי 60 לסט אחד של 3 ולסט שני של 2. מוזר דווקא אכלתי וישנתי טוב אולי זה גם קשור לכאבים ולזה שאני לא בא לזה מורעל כי אני מתבאס בלי סקוואט ודדליפט. בכל מקרה אני מקווה לחזור ביום ראשון הקרוב לסקוואט ודדליפט. כי עוד מעט תיהיה לי הפסקה של שבועיים .

---------- התגובה התווספה ב 22:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:51 ----------

עדיין לא חזרתי להתאמן רגיל בגלל הגב.

בנץ: עשיתי ריסט אחרי הכשל ב 83. 3 סטים של 75 היה קל.

קצת מתח ויד קידמית וזהו.

• פותח/ת השרשור
אתמול לא היה אימון אחרי בית ספר עבדתי עד 9 וחצי בלילה לא היה לי זמן להתאמן. בכל מקרה מיום ראשון הקרוב אני אהיה בערך כשבועיים בלי אימונים .. הלוג הולך ומתדרדר נקווה שאחר כך כבר אני יתן בראש

• פותח/ת השרשור
כבנץ 75 3 סטים 5 חזרות.

בנץ 80 . 4,3,3 .

ידיים וזהו . מיום ראשון אני מחוץ לאימונים למשהו כמו שבועיים מקווה לחזור חזק אחרי זה

• פותח/ת השרשור
עדיין אני מחוץ לאימונים . מקווה לחזור עוד שבוע!

• פותח/ת השרשור
בשעה טוב חזרתי להתאמן אחרי איזה חודש בלי אימונים רציניים בגלל פציעה בגב.

לא התאמנתי בשבוע האחרון גם כי עשיתי קעקוע . חזרתי להתאמן היום (לא עשיתי סקוואט כי הקעקוע על הכתף לא רציתי שהוא ישתפשף בו עדיין)

בנץ : סט1 : 75 ל-5
סט2 : 79 ל-5
סט3 :79 ל-5.

דדליפט : עבדתי היום על הסט אפ באיטיות .

60,80,100 ל- 5 . 120 - 3 סינגלים ו4 חזרות רצוף

• פותח/ת השרשור
סקוואט פעם ראשונה אחרי חודש ושבוע בערך ! הגעתי עם רגליים די תפוסות אז לא ציפיתי ליותר מידי.
ד"א בשעה טובה הגיעה לנו כלוב לחדר כושר שזה שיפור ענק.

סקוואט: 100 . 3 סטים 5 חזרות .

מילטרי: 55. 3 סטים 5 חזרות .

לא היה זמן לבנט אובר כי סגרו את החדכ. סך הכול די מרוצה מהחזרה לאימונים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית