הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה חמורה במכון שלי

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
אוקיי אז ככה עשיתי מנוי בגבעת השלושה ליד ראש העין ל3 חודשים 750 שקל
עכשיו הייתי היום באימון עשיתי LB SQUAT המאמנת צועקת עלי שהגב שלי לא ישר, ואני לא מחזיק את המוט במקום הנכון (היא לא יודעת מה זה LB בכלל)
בקיצור דיברנו והגענו למסקנה שהיא לא מסכימה לי לעשות את זה ככה בגלל שאני אפצע, הסברתי לה שיש 2 סוגים של סקוואט והיא לא הקשיבה, בקיצור עכשיו היא אומרת לי שאני אעשה סקוואט רגיל אבל בתנאי שאני לא ארד עד הסוף, WTF? זה מעצבן אני לא יכול להתאמן ככה
במכון הזה אין גם כלוב לסקוואט, שאלתי אותה לגבי זה היא אמרה לי שצריך להעלות כל שבוע 5 קילו וזה לא מתאים לי פשוט
בקיצור, מה אני עושה? מישהו מכיר מכון טוב באזור שלי? שיש שם כלוב ומאמנים נורמלים?

אם אתה בטוח שהטכניקה שלך טובה (אני ממליץ שתעלה סרטון והחבר'ה כאן יביעו את דעתם) אז אני מציע לך לפנות למישהו אחר במכון, מאמן אחר או מישהו מההנהלה, שיראה בעצמו איך אתה עובד ויוריד אותה מהגב שלך. במידה והטכניקה שלך לא טובה אז אני יכול להבין את הדאגה שלה, זה בסה"כ התפקיד שלה לתקן מתאמנים ששוגים ומסכנים את עצמם ובטח שהיא לא רוצה שמשהו חריג יקרה במשמרת שלה. אצלי במכון למשל לא מרשים לבצע סקוואט בלי נעליים וזה די מפריע לי אבל אני מבין שזה לא בטיחותי ולכן אני לא נלחם בזה ועובד יחף רק כשיש מאמנים שמעלימים עין.

אתה ילד קטן? מעל 18? תעשה מה שבא לך אם אתה עובד כמו בן אדם, שילמת על המתקנים וזכותך להשתמש בהם. אם היא לא עוזבת אותך תפנה לבעלים ישר.

• פותח/ת השרשור
אני מתחת ל18
ומה זה תראה לה מאמרים? אני מרגיש טמבל שאני מביא מאמר מהאינטרנט, כשאנשים שומעים אינטרנט ישר זה מוריד את הרושם
עכשיו יש עוד אופציה, יש שם מאמן אחד שראיתי אותו עושה עושה LB סקוואט, ולפי מה שקראתי בספר SS הוא עשה את זה מצויין, והוא מתאמן ברצינות (החימום שלו היה 100 קילו והשיא שלו זה 200), אז יום רביעי הוא מאמן, אני אדבר איתו ואגיד לו שאני גם עושה LB והוא יוכל לעזור לי / להגיד למאמנת הזאת שתעזוב אותי בשקט ויגיד לה למה זה לא מסוכן וכו'
למה מה קרה שאני אפסיד מכון עם בריכה

יפה מאוד לך אליו, תבקש שגם יבדוק לך את הסקוואט כדי שהיא לא תגיד לו שאתה לא עושה טוב, אין שום סיבה בעולם שמישהי שהלכה לאיזה קורס מאמנים ולא יודעת שום דבר מעבר תגרום לך לא לעשות תרגילים מסויימים\להחליף מכון.

למה שהוא יישב ויראה לה מאמרים?הוא לא חייב לה כלום
מה שכן אני מציע לך לעלות סירטון ככה שתיהיה בטוח

זה כי אתה קטן וחלש
אם היה נכנס רוסי גדול 120 קילו ועושה סקוואטים של 200 קילו היא היתה אומרת לו איזה יופי כל הכבוד

בחיי שצריכים לעשות את ההרשמה לפורום הזה כמותנת לאנשים מגיל 18 ומעלה.

ולגבי השאלה של "מיזו המאמנת" - אז אולי היא לא יודעת מה זה סקוואט LB, אבל לא צריך להיות גלן פנדליי בשביל להבין שכשבן אדם מנסה לבצע סקוואט והגב שלו כל כך עגול עד שעוד שניה כל החוליות עפות לכל עבר זה זו כנראה לא הצורה שבה התכוונו שהתרגיל יבוצע.

כמובן שזו סתם דוגמה ולא מחייב שזה המקרה, אבל עדיין בקורס לומדים כמה עקרונות חשובים שמי שהצליח לתפוס אותם יכול להבין לבד מהם ליקויים בטכניקה וסיכונים לפציעה.

שמע היא רוצה שתעשה HB לרבעים
אבל מצד שני הLB שלך מחורבן

אם היה לך LB יפה היא לא היתה אומרת כלום
תתקן את הטכניקה במשקל קל, תסביר לה שאתה עובד על הטכניקה במשקל קל, זה לא יפריע לה
אם אתה מעמיס משקל ועובד לא נכון רואים שמשהו בסקוואט לא בסדר והיא מפחדת בצדק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית