הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה מישהו שהיה/נמצא בעוקץ?

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
היי, אני מתכוון לעשות כמה שיותר מאמצים כדי להתקבל ליחידה הזאת, למישהו פה יש מושג מה צריך בשביל זה?
כמובן פרופיל 97 וצריך לעבור קודם בכפיר
אבל מבחינת כושר גופני וכוח פיזי כמה זה חשוב שם?

חשוב מאוד,פותחים שם את השושנה כמו בכל סיירת אחרת!

לא יודע מה היום, הייתי שם במסלול במחזור גיוס מרץ 2004.

לא צריך כושר מי יודע מה, המסלול לא קשה מבחינה פיזית ואפילו יותר קל מיחיטיות של חטיבות חי"ר

קח בחשבון שאם לא תתקבל תישאר בכפיר, וקח בחשבון שקשה מאוד להתקבל: ביקוש>היצע

אם אתה לא מעוניין להגיע לכפיר, אתה יכול להגיע לשם גם דרך גיבושים של מטכ"ל/שייטת. לשרוד עד סוף הגיבוש אבל לא לעבור אותו. יש לי עוד חבר שנפל מחובלים והגיע לשם.

אם אתה לא מעוניין להגיע לכפיר, אתה יכול להגיע לשם גם דרך גיבושים של מטכ"ל/שייטת. לשרוד עד סוף הגיבוש אבל לא לעבור אותו. יש לי עוד חבר שנפל מחובלים והגיע לשם.
אה כן, שטויות
רק לסיים גיבוש מטכל ולהגיע לעוקץ

מה אתה שרוט 18 חודש טירונות בשביל עוקץ?!
רק חולה בראש או מישהו ממש מפגר יעשה את זה...😣

מקסימום לא התקבל הוא בכפיר אין מה לעשות...

אתה לא צריך לעבור 18 חודשיי טירונות, רק לסיים גיבוש שייטת/מטכ"ל בלי לעבור אותו, ולבקש עוקץ. אותו חבר שנפל מחובלים היה שם 4 חודשיים, עלה למשפט על איזו שטות ועבר לעוקץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית