הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בני 17-18

• פותח/ת השרשור MTA
  • פורסם בתאריך

MTA

משתמש מתחיל
131
0
נק' מוניטין:
137
131
0
מעניין אותי לדעת..
האם יש הבדל ברמת הסיכון למישהו בן 17-18 שמזריק לבין מישהו בן 23+ שמזריק?
מה הגיל המומלץ להתחיל?
אין לי שום אינטרס להזריק,רק מעניין אותי לדעת.
תודה.

לפי מה שידוע לי עדיף להתחיל להזריק אחרי גיל 21 כי זה הגיל שבו מערכת השלד מפסיקה לגדול, ויש עוד כמה דברים שעדיף בגיל 21 להתחיל עם כל זה, אני יודע רק שזה יכול לפגוע בגדילה אם מתחילים להזריק בגיל מוקדם, ולשבש כל מיני דברים, אבל תן למבינים פה לענות לך תשובה יותר מפורטת

בגיל 17-18 המערכת ההורמונלית שלך בשיאה והזרקה של טסט ממקור חיצוני יכולה לשבש את הפעילות שלה אז זה לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
אם אתה עובד נכון מזריק נכון לוקח הכל כמו שצריך יש איזה שהיא סיכון?(אני מדבר בכללי,לא לבני 17-18..)

השאלה מה אתה מגדיר סיכון? מיידי או ארוך טווח? האם הכוונה היא בסיכון לתופעות לוואי? או סכנת חיים תהייה יותר ספציפי.

אף אחד לא באמת יכול לענות לך מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא עשו מחקר על אנאבולים.

אתה אומר את זה כי קראת את זה באיזה פורום או שבדקת בעצמך בפאבמד? ;maeq

סכנת חיים מיידית פחות רלוונטית אבל כן יש תופעות לוואי וסיכונים לטווח הקצר והארוך.

אתה אומר את זה כי קראת את זה באיזה פורום או שבדקת בעצמך בפאבמד? ;maeq

סכנת חיים מיידית פחות רלוונטית אבל כן יש תופעות לוואי וסיכונים לטווח הקצר והארוך.

באמת? איך אתה יודע? עשית על זה מחקר שאתה יודע אם יש סיכונים לעתיד?
אף אחד לא יכול לדעת כי אף פעם לא עשו מחקר וכנראה שגם לא יעשו.

איך אני יודע - כי אני לומד את זה באוניברסיטה. איך אתה יודע?
ומחקרים על חומרים אנאבולים עשו ואתה יכול ללכת לבדוק אותי בעניין. חומרים אנאבולים נבדקו, נבדקים והם מוכרים למדע. אגב, כל פרוטואנוקגן יכול להוביל להתפתחות סרטן באופן תיאורתי ואת זה אתה יכול ללכת לקרוא בספרים אתה לא צריך מחקר. סטטיסטית אומנם המספרים נמוכים יותר אבל הסיכון ידוע וקיים.

באמת? איך אתה יודע? עשית על זה מחקר שאתה יודע אם יש סיכונים לעתיד?
אף אחד לא יכול לדעת כי אף פעם לא עשו מחקר וכנראה שגם לא יעשו.
אתה דביל? גם אם לא עשו מחקרים על אנאבוליים עדיין יש אנשים שמייצרים GH וטסט' ברמות גבוהות מהרגיל ואנו רואים מה קורה להם.
אז מספיק עם הקשקושי בילדרים האלה שהולכים פה לאחרונה בפורום.
אתם רוצים לדפוק לעצמכם את המוח תדפקו, אל תקחו איתכם בדרך ילדים תמימים שקוראים פה.

לא צריך להיות גאון כדי להבין שיש סיכון מסויים.
מייק וריי מנזר לא סתם התפגרו, וארנולד לא סתם עבר ניתוח לב. אין סתם.

לא צריך להיות גאון כדי להבין שיש סיכון מסויים.
מייק וריי מנזר לא סתם התפגרו, וארנולד לא סתם עבר ניתוח לב. אין סתם.

ארנולד עבר ניתוח לב בגלל פגם מולד, הוא תבע את הבן אדם שטען שזה בגלל סטרואידים וניצח. אני לא זוכר איזה פגם בידיוק זה היה . אם אני לא טועה ואל תתפסו אותי במילה אבל נראה לי שזה הכבד שלו נדפק בגלל חומרים אוראליים.

ארנולד עבר ניתוח לב בגלל פגם מולד, הוא תבע את הבן אדם שטען שזה בגלל סטרואידים וניצח. אני לא זוכר איזה פגם בידיוק זה היה . אם אני לא טועה ואל תתפסו אותי במילה אבל נראה לי שזה הכבד שלו נדפק בגלל חומרים אוראליים.
אין כמו דיבול אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגב. ציינת שיש אנשים שיש להם טסט וGH גבוה מהרגיל (באופן טבעי אני מניח..?) ואנחנו רואים מה זה עושה להם.
אז מה זה באמת עושה להם אם אפשר לדעת?

אגב. ציינת שיש אנשים שיש להם טסט וGH גבוה מהרגיל (באופן טבעי אני מניח..?) ואנחנו רואים מה זה עושה להם.
אז מה זה באמת עושה להם אם אפשר לדעת?
זה מבחן?
Prolonged GH excess thickens the bones of the jaw, fingers and toes. Resulting heaviness of the jaw and increased size of digits is referred to as acromegaly. Accompanying problems can include sweating, pressure on nerves (e.g., carpal tunnel syndrome), muscle weakness, excess sex hormone-binding globulin (SHBG), insulin resistance or even a rare form of type 2 diabetes, and reduced sexual function.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית