הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 18, רוצה להשתמש בMK677

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
היי, אני בן 18 ורוצה להשתמש בmk677
מתאמן בצורה רצופה ורואה תוצאות, התחטבתי, בליווי של מאמן מהטובים והמוכרים בארץ.

מתעניין באמ קיי כל יום על 10-15 מיליגרם כדי שאוכל לאכול יותר, אני במסה ואין לי תיאבון בכלל כבר...

מעבר לכך רוצה בוסט קטן בגדילה ובכוח. מה הן תופעות הלוואי הנפוצות? חוץ מאגירת מים שקראתי עליה

אני מכיר הרבה "בילדרים" שרוצים להחזיק בשייפ כמו של רוני/ ארנולד על הבמה.. אני מודע לכך שהרבה אנשים חושבים שלהגיע לשייפ של רוני או ארנולד על הבמה זה מגעיל, ויש כאלה שנגעלים מהרבה פחות.
אני לא חושב שיש מישהו שמאמין שצריך חומרים כדי להגיע לרמה של בן אל תבורי
אל תשכח על מה דיברנו !
על הילדים שבאים לכאן וכותבים "רוצה להתחיל סייקל . "
אלה לא מסתכלים על פיל היט הם פשוט לא מצליחים בכמה חודשים להגיע לגוף שהם רצו 'בן אל תבורי כזה' שואלים קצת בחדר כושר או בFXP ומגלים כמה שמות של סטרואידים , ובאים לקבל לגיטימציה אצלנו .
92bad6c344f08955d2eb50b32e9dfe11.jpg

זה הנוער של היום לא פיל היט .

אל תשכח על מה דיברנו !
על הילדים שבאים לכאן וכותבים "רוצה להתחיל סייקל . "
אלה לא מסתכלים על פיל היט הם פשוט לא מצליחים בכמה חודשים להגיע לגוף שהם רצו 'בן אל תבורי כזה' שואלים קצת בחדר כושר או בFXP ומגלים כמה שמות של סטרואידים , ובאים לקבל לגיטימציה אצלנו . צפה בקובץ המצורף 52209
זה הנוער של היום לא פיל היט .
וואלה? הנוער התדרדר לגמרי, אה? זה עצוב
אני בוהה בתמונה ומנסה לחפש אם הוא נראה כמו אחד שמרים בכלל
לא אגיד לך כלום חוץ מהצלחה
מה הקשר הצלחה? אתה באת וקבעת מה זה גוף אסתטי ומה זה לא. רוצה להסביר לי על סמך מה אתה מבסס את הטענה שלך?

וואלה? הנוער התדרדר לגמרי, אה? זה עצוב
אני בוהה בתמונה ומנסה לחפש אם הוא נראה כמו אחד שמרים בכלל
מה נפלתם עליו? הוא בסך הכל נראה בסדר.
אני מבין מה אוהבים בגוף שלו.
רואים את השרירים, והוא לא מפלצת.
בעיני זה גוף חלומי, אולי לא פונקציונלי לספורט, אבל די עונה לקריטריונים של יופי.
אוקיי חוץ מכל הקעקועים.

מה נפלתם עליו? הוא בסך הכל נראה בסדר.
אני מבין מה אוהבים בגוף שלו.
רואים את השרירים, והוא לא מפלצת.
בעיני זה גוף חלומי, אולי לא פונקציונלי לספורט, אבל די עונה לקריטריונים של יופי.
אוקיי חוץ מכל הקעקועים.
הוא נראה מעולה.. אבל הוא לא נראה כמו אחד שמתאמן (מפה חוסר ההבנה שלי מה אנשים הופכים את הגוף שלו ל "גוף מטרה") לפחות בעיניי. אבל אולי זה רק אני.
ואף אחד פה לא נפל עליו, רק הביאו אותו בתור דוגמה.

הוא נראה מעולה.. אבל הוא לא נראה כמו אחד שמתאמן (מפה חוסר ההבנה מה אנשים מוצאים בגוף שלו) לפחות בעיניי. אבל זה רק אני.
אני לא חושב שגוף יפה הוא דווקא גוף של מתאמן.
יש לו מסת שומן נמוכה, אבל לא מידי נמוך.
ומינימום מסת שריר שבולט בעדינות.
זה בעיני שיא היופי.

אני אישית לא מחפש להיראות כמוהו, אבל אני גם לא מנסה להביא גוף יפה, אלא לפתח מקסימום כוח.
ובעיני רוב מפתחי הגוף לא יפסיקו לצבור מסת שריר גם כשזה חוצה את גבול היופי וחודר למסגרת המפחיד והמכוער.
פיתוח גוף זה לא עניין של יופי, זה אומנות, ומגניב.

אני לא חושב שגוף יפה הוא דווקא גוף של מתאמן.
יש לו מסת שומן נמוכה, אבל לא מידי נמוך.
ומינימום מסת שריר שבולט בעדינות.
זה בעיני שיא היופי.
אנחנו עוסקים פה בדיון על זה שיש אנשים שגוף המטרה שלהם הוא בן אל תבורי - והדרך להשגה זה באמצעות אימונים תזונה וכו'.. זאת אומרת שאנחנו מדברים פה על אימונים.
אתה טוען שבגלל שהוא על אחוז שומן נמוך עם מינימום שריר הוא הופך להיות גוף המטרה של רבים (אולי)? רוב אלה שנכנסים לחד"כ היום יש להם מטרות קטנות כמו "להגדיל קצת את הידיים והחזה אבל לא להפוך למפלצת". אני לא מוכן לקבל את זה מהסיבה שדובר פה על שימוש בסטרואידים בהקשר של השגת גוף המטרה הזה.. ומה לעשות? כדי להגיע לגוף של בן אל תבורי לא צריך סטרואידים. צריך אחוז שומן נמוך ומינימום שריר. תשאל אנשים שלא מתאמנים או שזה עתה נכנסו לחד"כ האם הם רוצים גוף כמו של מישהו שנוטל סטרואידים. התשובות שתשמע ברובן לפי דעתי יהיו "ממש לא, זה כבר מגעיל.. כל השרירים האלו זה יותר מדי.. אני רוצה קצת.. לא הרבה.. לא להשתגע".. בעיניך בן אל תבורי נראה כמו אחד שלוקח חומרים? או שיש לו יותר מדי שרירים?
אני אישית לא מחפש להיראות כמוהו, אבל אני גם לא מנסה להביא גוף יפה, אלא לפתח מקסימום כוח.
ובעיני רוב מפתחי הגוף לא יפסיקו לצבור מסת שריר גם כשזה חוצה את גבול היופי וחודר למסגרת המפחיד והמכוער.
פיתוח גוף זה לא עניין של יופי, זה אומנות, ומגניב.
מליפטר לליפטר אני חושב שאתה מגזים. רוב מפתחי הגוף בחדרי הכושר ירצו לפרוש בשלב מסוים, ולא יהיו מוכנים להשקיע הרבה מאוד שנים כדי להגיע מסת שריר עצומה, והם אפילו לא רוצים בה. הם רוצים להיות גדולים, אבל לא "בהגזמה". כמובן שיש את אלה שרוצים מסת שריר מטורפת שאנשים כבר נגעלים ממנה. מסת שריר כמו של ריץ' פיאנה בסרטון הזה:
ולכל אחד יש טעם שונה. יש כאלה שיגעלו מריץ' פיאנה, ויש כאלה שיגעלו ממישל טרוני. "גם כשזהח וצה את גבול היופי וחודר למסגרת המפחיד והמכוער" זה עניין של טעם. יש כאלה שירצו להיראות כמו ריץ' פיאנה בסרטון שהבאתי ויש כאלה שנבהלים רק מלהסתכל על הגוף של מישל טרוני..

רק הביאו אותו בתור דוגמה.
אכן עוד לא אמרתי שום מילה רעה .
סך הכל דוגמא קצת בעייתית כי בן אל לא ניראה ככה במציאות וזה חבר שעובד איתו צמוד עורך לו כל תמונה שעולה לאינסטוש אפשר לראות בסטורי שלא יכול לקבל עריכות כשהוא מצטלם וידאו בלי חולצה זה לא בדיוק המצב .
אבל בתור מאמן כן נוער בא אליי וזה מה שהוא רוצה (מה שבתמונות הערוכות) . ולשם אני לוקח גם בלי לתת דעה מה זה בעיניי .
ועכשיו לשיחה שהתחלנו שמסתכלים עליו ולא מצליחים (דרך אגב גם הוא לא מצליח הוא במציאות הרבה יותר שחיף ועקום מ-בעריכות) מחפשים את דרך הסטרואידים בשביל גוף כזה . 🫤 אז אני אומר - חבל .
זה גוף אפשרי בטבעי גם כשהוא בעריכת פוטושופ.

בן אל תבורי נראה בן זונה.
אולי בשבילכם זה נראה כמו 'אחד שלא מתאמן' או 'סתם שחיף', אבל כמעט אף אחד לא נראה ככה בלי אימונים, בטח לא תוך 3 חודשים..
לפותח האשכול - אם אתה כל כך רוצה לקחת חומרים, תקח משהו שעובד כמו טסטוסטרון ותגיע לאן שאתה רוצה מהר מאוד.
אני חושב שזה ממש מטומטם לקחת דברים כאלה בגיל 18, אבל אתה נשמע עקשן במיוחד.

אתה טוען שבגלל שהוא על אחוז שומן נמוך עם מינימום שריר הוא הופך להיות גוף המטרה של רבים (אולי)? רוב אלה שנכנסים לחד"כ היום יש להם מטרות קטנות כמו "להגדיל קצת את הידיים והחזה אבל לא להפוך למפלצת". אני לא מוכן לקבל את זה מהסיבה שדובר פה על שימוש בסטרואידים בהקשר של השגת גוף המטרה הזה.. ומה לעשות? כדי להגיע לגוף של בן אל תבורי לא צריך סטרואידים. צריך אחוז שומן נמוך ומינימום שריר. תשאל אנשים שלא מתאמנים או שזה עתה נכנסו לחד"כ האם הם רוצים גוף כמו של מישהו שנוטל סטרואידים. התשובות שתשמע ברובן לפי דעתי יהיו "ממש לא, זה כבר מגעיל.. כל השרירים האלו זה יותר מדי.. אני רוצה קצת.. לא הרבה.. לא להשתגע".. בעיניך בן אל תבורי נראה כמו אחד שלוקח חומרים? או שיש לו יותר מדי שרירים?
הוא לא נראה על חומרים בכלל.
אבל יש הרבה נוער קצת שמן שירצו להתחיל עם חומרים שיעזור להם להרזות, כדי להראות כמו האליל שלהם.
וזה נראה להם יותר בטוח מדיאטה קשה משום מה.
ולכל אחד יש טעם שונה. יש כאלה שיגעלו מריץ' פיאנה, ויש כאלה שיגעלו ממישל טרוני. "גם כשזהח וצה את גבול היופי וחודר למסגרת המפחיד והמכוער" זה עניין של טעם. יש כאלה שירצו להיראות כמו ריץ' פיאנה בסרטון שהבאתי ויש כאלה שנבהלים רק מלהסתכל על הגוף של מישל טרוני..
מסכים איתך, אך מה לעשות שיש רוב מסוים שסוחף לכיוון מסוים.
הסחף של הנוער זה לרצות בגוף חטוב מעט ולא שרירי מדי.

לא בחרתי להיות ליפטר בשביל גוף יפה. ואני משוכנע שגף בילדרים לא בחרו בדרך שלהם בשביל יופי.
יש מתאמנים שחיים באשליה שגוף שרירי\חזק\חטוב\יפה יביא להם בחורות.
אבל בינינו זה כנראה הביטחון עצמי שהם מקבלים כשהיד שלהם מגיע ל 32 סנטימטר שעושה את העבודה.

אבל יש הרבה נוער קצת שמן שירצו להתחיל עם חומרים שיעזור להם להרזות, כדי להראות כמו האליל שלהם.

לא בחרתי להיות ליפטר בשביל גוף יפה. ואני משוכנע שגף בילדרים לא בחרו בדרך שלהם בשביל יופי.
אבל בינינו זה כנראה הביטחון עצמי שהם מקבלים כשהיד שלהם מגיע ל 32 סנטימטר שעושה את העבודה.
45*

בלי קשר מיוחד לפוסט, פשוט כי הרגע קיבלתי מייל ויש פה הרבה חברה שהגיבו - XMAS2019

(להלן קופון הנחה 20 אחוז על מוצרים של סיינסביו)

הייתי מעדיף למות מאשר להראות כמו מפלצת מסה כמו ריץ'.
אם ליהיות כנים ואדבר בשם עצמי אבל חלק גדול מהעניין בעיניי זה להראות טוב=מושך .
נשים לא נמשכות לגורילות לרוב הן יעדיפו משו יותר ריאליסטי ולא מאיים.

איפה האשליה בדיוק?

הנוער של היום זה משו(בלי להעליב)
באמת זה הגוף מטרה? מכבד כל אחד בבחירתו אבל
אני זוכר בגיל 15-16 שהלכתי להתאמן במתנס בעיר,היה לנו תמונות של דוריאן ייטס,ארנולד,קווין לברוני,פלקס ווילר.
הערצנו אותם הערצה עיוורת
(עד היום כן!)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית