בן 18, רוצה להשתמש בMK677

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
היי, אני בן 18 ורוצה להשתמש בmk677
מתאמן בצורה רצופה ורואה תוצאות, התחטבתי, בליווי של מאמן מהטובים והמוכרים בארץ.

מתעניין באמ קיי כל יום על 10-15 מיליגרם כדי שאוכל לאכול יותר, אני במסה ואין לי תיאבון בכלל כבר...

מעבר לכך רוצה בוסט קטן בגדילה ובכוח. מה הן תופעות הלוואי הנפוצות? חוץ מאגירת מים שקראתי עליה

פותח האשכול, צלם את הmk שיש לך קודם כל
מוכן לקנות את זה ממך במחיר מוזל כי אסור ולא כדאי לך להשתמש ואז לא יהיה לך תאקל כלכלי שקנית כבר אז אתה 'חייב' להשתמש

מי רוצה גוף כמו שלהם תגיד מה אתה רציני
מכיר לא מעט אנשים כאלו.
זהו שהם לא רוצים גוף כזה . פשוט לא מוכנים להשקיע ולא מצליחים להגיע לכיוון אפילו של גוף שהם חולמים שזה גוף כמו בן אל תבורי בערך . . מה שקורה בדרך שמתפתחות להם עוד בעיות שהם נשארים רק עם הבעיות בבית בלי לבוא יותר לחדר כושר בכלל .

מה אתה אומר גוף כמו של בן אל תבורי הם לא יכולים להשיג באימונים של 100% מעצמם ?
לא בא להם לעבוד קשה 🙁
אני מכיר הרבה "בילדרים" שרוצים להחזיק בשייפ כמו של רוני/ ארנולד על הבמה.. אני מודע לכך שהרבה אנשים חושבים שלהגיע לשייפ של רוני או ארנולד על הבמה זה מגעיל, ויש כאלה שנגעלים מהרבה פחות.
אני לא חושב שיש מישהו שמאמין שצריך חומרים כדי להגיע לרמה של בן אל תבורי.

מכיר לא מעט אנשים כאלו.
אנשים שבאמת רוצים גוף כמו שלהם אוכלים כמוהם
כולם רוצים, מעטים מוכנים לעשות מה שנדרש בשביל זה..
ומעבר לחומרים, זה אומר וויתור על חיי חברה.
זה אומר השקעה מעל ומעבר באימונים, התמדה, ברמה שאם אתה מפספס אימון אתה חותך וריד
זה אומר שתזונה, זה האמונה היחידה שלך, ואתה צריך לאכול בצורה מתוקתקת, זאת אומרת, אין יותר לחם לבן, רק אורז שיבולת שועל חזה עוף ואבקת חלבון אם אתה תפרן, כולם מדברים.
מעטים יש להם את המנטליות הדרושה להצלחה, וזה הרבה לפני חומרים, זה מיינדסט קודם כל.
שים בצד רגע גנטיקה ופלפולים כאלה ואחרים לצורך העניין

זה אומר שתזונה, זה האמונה היחידה שלך, ואתה צריך לאכול בצורה מתוקתקת, זאת אומרת, אין יותר לחם לבן, רק אורז שיבולת שועל חזה עוף ואבקת חלבון אם אתה תפרן, כולם מדברים.
מעטים יש להם את המנטליות הדרושה להצלחה, וזה הרבה לפני חומרים, זה מיינדסט קודם כל.
העלית כמה דברים שנויים במחלוקת אבל זה לא הדיון כרגע.. ברור שחשוב מנדסייט, אבל אסור לנו לשכוח שגם עם חומרים לא בהכרח אומר שאפשר להגיע לשייפ של רוני או ארנולד על הבמה.. חלק נרחב זה גנטיקה

העלית כמה דברים שנויים במחלוקת אבל זה לא הדיון כרגע.. ברור שחשוב מנדסייט, אבל אסור לנו לשכוח שגם עם חומרים לא בהכרח אומר שאפשר להגיע לשייפ של רוני או ארנולד על הבמה.. חלק נרחב זה גנטיקה
עם החומרים הנכונים, והתזונה הנכונה, גנטיקה זה לא פקטור כאן.

מכיר המון אנשים שהיו רוצים להדמות לארנולד (כולל אותי) לא מכיר הרבה אנשים שהיו רוצים להראות כמו רוני
בוא רק נעשה סדר בעניין, זה לא נכון לכולם.
זה נכון ל-3 מקרים: מתאמנים מתחילים, אחוז שומן גבוה מאוד, ומתאמנים שחוזרים מתקופה ארוכה ללא אימונים. שלושת אלה יכולים לעלות במסת השריר גם בלי פלוס קלורי, ואפילו להיות בגירעון אם יש שילוב של יותר מאחד מאלה. מתאמן מתקדם לעומת זאת כן יצטרך פלוס קלורי, או לפחות להיות בנייטרלי, כדי לראות תוצאות ניכרות

יקירי הוא מתאמן חצי שנה הוא נופל לקטגוריה של מתחיל.
ואני עדיין בדעה שעד 15 -12 זה עוד אפשרי(אינדבדואלי מכיר אנשים שמצליחים גם על פחות).
וכמו שאמרת גם אז אפשר לייצר התקדמות על מאזן ניטרלי או חיובי קללללל לא 1000 בתור התחלה ומעלים כל הזמן.
זה כל כך דבילי ונוגד כל היגיון בריא מה גם שרוב האוכלוסיה אפילו בקרב מתאמנים אין מושג באחוזי שומן אני אגלה לכם סוד רוב האנשים חושבים שהם 10 שהם יותר לכיון ה20.

נערך לאחרונה:
גנטיקה לוקחת חלק נרחב. היא בהחלט פקטור.
חוץ מפיל היט' שהשמועות אומרות שהיה נראה כמו חייזר בקטע טוב שהוא היה pro לראשונה, גנטיקה היא overrated יש המון בתחום עם גנטיקה לא הכי מרשימה, אבל השקיעו והניבו תוצאות מעולות.

יש המון בתחום עם גנטיקה לא הכי מרשימה, אבל השקיעו והניבו תוצאות מעולות.
גנטיקה זה הדבר הכי קריטי בתחום של פיטנס,בילדינג וליפטינג.
כנראה לא יצא לך להיתקל באדם עם גנטיקה נדירה..יש כאלה שמתאמנים פעם בשבועיים,אוכלים רק צ'יפס ובמקום לישון בלילה יוצאים לפאבים ואין שום דבר שתוכל לעשות בשביל לעקוף אותם(טוב..יש דבר אחד וזה השקעה מרובה לטווח ארוך. במידה והם ממשיכים לזלזל)
אם אופיר יראה את זה הוא יספר לך על הסמואנים באוסטרליה..הם נולדים עם דדליפט של 350 ורק מטפסים משם

גנטיקה זה הדבר הכי קריטי בתחום של פיטנס,בילדינג וליפטינג.
כנראה לא יצא לך להיתקל באדם עם גנטיקה נדירה..יש כאלה שמתאמנים פעם בשבועיים,אוכלים רק צ'יפס ובמקום לישון בלילה יוצאים לפאבים ואין שום דבר שתוכל לעשות בשביל לעקוף אותם(טוב..יש דבר אחד וזה השקעה מרובה לטווח ארוך. במידה והם ממשיכים לזלזל)
אם אופיר יראה את זה הוא יספר לך על הסמואנים באוסטרליה..הם נולדים עם דדליפט של 350 ורק מטפסים משם
מה זה סמואן ואיך אני נהפך לאחד כזה?

אחד ממיליון
נראים כמו קופים לרוב.
אם כבר שבטי אז מאורים.
אגב דה רוק
שמתם פעם לב לזה שאין לו ריבועים בכלל?
ראיתי אותו פעם מדבר על זה שהוא מקנא בזאק אפרון.

אחד ממיליון
נראים כמו קופים לרוב.
אם כבר שבטי אז מאורים.
אגב דה רוק
שמתם פעם לב לזה שאין לו ריבועים בכלל?
ראיתי אותו פעם מדבר על זה שהוא מקנא בזאק אפרון.
תסתכל על הארוחות יום חזה שלו ותבין..
אם הוא יעשה קצת חיטוב יהיה לו ריבועים אבל הוא מעדיף להיות במסה כל החיים ולעשות 2 אימונים כל יום
בטח שהוא מקנא בזאק חחחחחחח זה דוויד לייד רק בקטן הבחור יש יתרונות לכאן ולכאן אבל הקריירה שלו כמתאבק והעובדה שהבחןר 1.96 נותנת לו יתרון יפה בתחום
אם אתה נולד עם יכולת לעשות 350 דדליפט אז יש לך גב מספיק חזק שאתה לא צריך בטן שתתמוך בו

תסתכל על הארוחות יום חזה שלו ותבין..
אם הוא יעשה קצת חיטוב יהיה לו ריבועים אבל הוא מעדיף להיות במסה כל החיים ולעשות 2 אימונים כל יום
בטח שהוא מקנא בזאק חחחחחחח זה דוויד לייד רק בקטן הבחור יש יתרונות לכאן ולכאן אבל הקריירה שלו כמתאבק והעובדה שהבחןר 1.96 נותנת לו יתרון יפה בתחום
אם אתה נולד עם יכולת לעשות 350 דדליפט אז יש לך גב מספיק חזק שאתה לא צריך בטן שתתמוך בו
אין לו ריבועים כי זאת הגנטיקה שלו
גם לאבא שלו יש אותו גוף מגודל נטול ריבועים.
הוא גם עבר ניתוח אחרי קרע בשריר.

מכיר לא מעט אנשים כאלו.

אני מכיר הרבה "בילדרים" שרוצים להחזיק בשייפ כמו של רוני/ ארנולד על הבמה.. אני מודע לכך שהרבה אנשים חושבים שלהגיע לשייפ של רוני או ארנולד על הבמה זה מגעיל, ויש כאלה שנגעלים מהרבה פחות.
אני לא חושב שיש מישהו שמאמין שצריך חומרים כדי להגיע לרמה של בן אל תבורי.
קרלטון לוט גף סייד,זה גוף אסתטי ויפה עלק ארנולד
מסכים איתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית