הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל להתאמן, כמה שאלות בקטנה

• פותח/ת השרשור Novoslich
  • פורסם בתאריך
N

Novoslich

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם,
אני מעוניין להתחיל להתאמן כאשר המטרה: עלייה מסוימת במסת השריר (אפשר לומר אפילו עלייה קטנה - לא מדובר בפיתוח גוף), ואחוז אומן נמוך בגוף. (תכלס להישאר כמו עכשיו רק צריך להוריד כרס קטנה שאיכשהו הופיעה:)

הנתונים שלי כרגע דיי ממוצעים (גובה 187, משקל 78, אחוז שומן נמוך אך יש כרס בירה קטנה שצריך להוריד).

גם הידע שלי דיי ממוצע אז להתחשב:]
בקיצור ברור לי שאני צריך מאזן קלורי חיובי תוך תזונה נכונה כמובן ומספר אימוני כוח בשבוע (3-4 בתוכנית מאוזנת) כדי להעלות מסת שריר, אבל אני לא רוצה לאבד את החיטוב הקיים תוך כדי התהליך! ופה הקטע בעצם..מה אני עושה כך שהמסה תעלה בלי להעלות גם שומן בצורה כזאת שאצטרך "תקופת חיטוב" אח"כ...כי כמו שאמרתי אני לא הולך לפתח גוף, אלא להתאמן בצורה מתונה ומאוזנת. אני פשוט רוצה לעשות את זה כמו שצריך.

גם לכוון אותי למאמרים רלוונטים יהיה מבורך, אבל אשמח לתשובות:
- לרוץ כרגע או לא בנוסף לאימונים??
- זמני ארוחות בהתאם לשאלה הקודמת. (לא תפריט! אני לא כל כך מבין איפה למקם ארוחות במידה ויש/אין ריצה בבוקר, ובמיוחד איך משלבים את האירובי עם הכוח בסדר היום).

סורי אם לא הייתי ברור כ"כ, אם צריך תכוונו בשאלות ספציפיות. תודה רבה מראש!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית