הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במשקלי העבודה בתרגילי העזר - SS

• פותח/ת השרשור etzach
  • פורסם בתאריך

etzach

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
138
38
1
אהלן,
התחלתי SS לפני כחודש וההתקדמות ברוב התרגילים עומדת במצופה (בפרס מצאתי את עצמי נתקע מהר מאוד ולעבודה נכונה בסקוואט לקח לי תקופה להתרגל).

הגעתי לשלב בו נראה לי נכון להוסיף תרגילי עזר, אבל לא ברור לי מה צריכה להיות שיטת העבודה שלי. אני אמור 'לקרוע' את עצמי גם בהם? כלומר, להעלות משקלים מאימון לאימון או להשתמש בהם כמעיין תרגילים משמרים?

תודה מראש,
ערן.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל יפה מאוד, החסך נמצא כנראה בשעות שינה.

במאמר מצויין כי ניתן להוסיף תרגילי עזר לאחר 5-6 שבועות. העובדה שנתקעתי בפרס (בשאר התרגילים העליה במשקלים מגיעה בקצב המצופה) מעידה על בעיה כללית יותר? להמנע מהוספת תרגילים רק על סמך העובדה הזו או שבאופן כללי עדיף להשאיר את התכנית כמו שהיא?

תישן יותר
ותשאיר את התכנית כמו שהיא לבנתיים, אם תראה שאתה אוכל יותר מ3000 קלוריות ביום+ ישן לפחות 8 שעות ביום אז תתחיל לדבר

• פותח/ת השרשור
כדי לישון יותר משמונה שעות אני צריך להפסיק להתאמן 😃

בכל אופן, תודה על ההכוונה.

• פותח/ת השרשור
בינתיים הגעתי למשקלים העל-אנושיים הבאים-
סקוואט - 85
בנץ' - 72.5
דדליפט - 100
פרס 42.5 (כאן נתקעתי, כאמור)
חתירה - 55

למה שתרצה להוסיף תרגילי עזר? אם יש לך כוח לתרגילים נוספים אז אתה יכול במקום זה להתקדם יותר במשקלים.

• פותח/ת השרשור
רגע,
מצד אחד - במידה ונתקעתי אני צריך לשפר משהו בהתנהלות השוטפת שלי (אוכל, שינה וכו') ולא להוסיף תרגילי עזר. מצד שני, גם במידה ואני ממשיך להעלות משקלים אין צורך בתרגילי עזר. כלומר, בכל מקרה אין להוסיף תרגילים.

זאת אומרת שאין מה לחשוב על תרגילים נוספים עד לסיום התכנית? איך זה מתיישב עם הקטעים במאמר שמדברים על הוספה הדרגתית של תרגילים לתכנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית