הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם חושבים על SciVation Xtend ??

elirana

משתמש מתחיל
53
1
נק' מוניטין:
2
53
1
הזמנתי את המוצר עדין לא התחלתי אותו , חשבתי לנסות אותו אני בסיום תקפופת חיטוב , נשאר לי עוד חודש להתחלת העלייה במאסה הבאה שלי
עכשיו חשבתי לשלב אותו במהלך האימון , הבנתי שהוא מאוד ממולץ במיוחד המוצר הזה, מדורג בין המקומות הגבוהים .
יש מישהו שניסה אותו ?? ראה שיפור??? באיזה תקופה בידיוק עדיף לקחת אותו??? כי הבנתתי שגם בחיטוב וגם בעלייה הוא טוב.
אני אשמח למידע קצת יותר פרטני ממשהו שהשתמש במוצר..

לפי דעתי מוצר מבוזבז הייתה יכול להסתפק פשוט בקפאין, לא נראה לי שמישהו ניסה את זה.
חוץ מזה מה אתה מצפה לקבל מהמוצר?

בוא נגיד שמשימוש של קופסא אחת של extend לא תראה כלום. אולי אם תשתמש לאורך זמן (כמה חודשים ) תראה התאוששות מוגברת.

מוצר מעולה אני משתמש בו, לוקח אותו במהלך האימון והוא נותן לי פוש קטן מסט לסט בנוגע להתאוששות השריר. לפחות ככה הוא משפיע עלי.. הוא מורכב מחומצות אמינו בעיקר מגלוטמין, אבל מה אתה מחפש במוצר?

בוא נגיד שמשימוש של קופסא אחת של extend לא תראה כלום. אולי אם תשתמש לאורך זמן (כמה חודשים ) תראה התאוששות מוגברת.
+1
מוצר מעולה אני משתמש בו, לוקח אותו במהלך האימון והוא נותן לי פוש קטן מסט לסט בנוגע להתאוששות השריר. לפחות ככה הוא משפיע עלי.. הוא מורכב מחומצות אמינו בעיקר מגלוטמין, אבל מה אתה מחפש במוצר?

Best ever

עיקר העליה צריך לבוא מאימונים חזקים ומתזונה

לא מאמין שזה יעזור בעליה משמעותית אם בכלל

תהיה במאזן קלורי חיובי ואם אתה רוצה תוסף שבאמת עובד- קריאטין מונוהידראט, פשוט וזול. כל השאר- אריזות יפות ופחות מועילות.

• פותח/ת השרשור
אין ספק שתזונה זה א,ב אבל אני מדבל על זה רק כתוסף עזר במהלך אימון
וקראטין אני משתמש כבר בג'ק- מבוסט עליו

זה BCAA גלוטמין ועוד משהו שנותן קצת פאמפ
אני בעד ומשתמש מדי פעם
הנגד זה העלות

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אני ינסה אותו ! מה אתה אומר לקחת במהלך האימון , הכוונה שלי היא אחרי כל סט שלוק משהו כזה או שזה לא כזה חשוב מתי לשתות

אני מצפה שזה יעזור לי בעיקר בעליה במאסה
יש לזה השפעה בעליה?

כמו הרבה מוצרים אחרים אין לו השפעה ישירה על עליה במסה, אלה בעקיפין. התאוששות מהירה גורמת
לאימון בהילוך יותר גבוה ואינטנסיבי. המוצר עוזר לך לעבוד קשה, הוא לא עושה קסמים.
אני מגיע לאימון אחרי כוס של ג'ק וXTEND במהלך האימון, הרגשה מטורפת ללא ספק.

ד"א הטעם היחידי שניסיתי וגם אני אוהב הוא ענבים.

שאלה שלא הכי קשורה
אבל ELIRANA בשימוש שלך בג'ק אחרי שימוש ממושך אתה עדיין מרגיש השפעה או שזה מפסיק להשפיע וצריך לעשות הפסקה?

• פותח/ת השרשור
תאמת שרק עכשיו חזרתי לקראטין אחרי 3 חודשים של הפסקה אבל אני מרגיש אותו מבחינת משקלים אני קפצתי במשקלים תוך שבוע בצורה מטורפת

לאימון האבקות אני שם 2 סקופים לשייקר. אימון כח 2 אקסטנד ועוד מלא שטויות עד שזה כמעט לא שתיא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית