הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת ''טובה'' לריטלין

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אהלן,
היום עברתי את הבדיקה הזאת,עם הריבוע הלבן והריבועים השחורים.
בבדיקת לפני הריטלין יצא לי 2.42.
אחרי הריטלין 4.8.
והנורמה היא מ1-1.5 בערך,לא זוכר בדיוק,ומי שיש לו הפרעות קשב אז הציון הוא מתחת ל-1.8.
נתנו לי 10 מ''ג,הרגשתי שזה עוזר,שהתגובות שלי נהיות ממש מהירות.
הבעיה שבשתי הבדיקות,המאבחנת לחצה כל הזמן על עכבר,זה בילבל אותי כמה פעמים,וגם בפעם השניה כשהתחלתי זה היה אחרי הליכה של רבע שעה בשמש,הרגשתי שאני לא מפוקס לגמרי בכמה דקות הראשונות ואני מאמין שזה דפק קצת את הבדיקה השניה.
אחרי הבדיקה שלחו אותי חזרה לניורולוג.
לפי הנתונים הללו אני אמור לקבל ריטלין?
10 מ''ג לפי מה ששמעתי זה קצת,אנשים לוקחים 20.
אני שוקל בערך 70 על 1.73.
20 יתנו תחושת חדות וריכוז יותר גבוהים,או שפשוט ההרגשה תהיה ליותר זמן?
לא הרגשתי בכלל כמו זומבי,הרגשתי דיי סבבה עם זה.

נערך לאחרונה:
היית עם מאבחנים, עשית בדיקות, שלחו אותך לנוירולוג, ואחרי כל זה אתה שואל אם אתה צריך ריטלין בפורום באינטרנט? מה ההיגיון כאן?

אני עשיתי את הבדיקה ולי לפחות היא לא שיקפה כלום.
הבדיקה הייתה משעממת, ובפעם השניה היא הייתה בדיוק אותו אחת, ככה שאי אפשר לדעת אם השתפרת כי עשית את זה בפעם השניה או בגלל הריטלין.
חוץ מזה, הבנתי מהר את הקטע שזה מתהפך באמצע זה גרם לי להיות קצת אימפולסיבי ולנחש. אבל חפיף 😛

אני הייתי לוקח גם 10 וגם 20, תלוי ביום ומה צריך לעשות ומתי אני לוקח.
שקלתי 80 על מטר 80

• פותח/ת השרשור
היית עם מאבחנים, עשית בדיקות, שלחו אותך לנוירולוג, ואחרי כל זה אתה שואל אם אתה צריך ריטלין בפורום באינטרנט? מה ההיגיון כאן?
שאלתי מכיוון שעדיין לא הלכתי לניורולוג,רציתי לדעת אם הם מביאים את זה לאנשים שנמצאים מתחת לנורמה,או כאלו שיש שיפור גדול בין 2 הבדיקות.

בדיקת טובה= בדיקה סתמית.
עשיתי את הבדיקה ויצא שרטלין לא עוזר ואף מזיק אבל אתה יודע איך הם הבחנו את זה? בבדיקה הראשונה נגיד עשיתי 5 אז בבדיקה עם הרטלין עשיתי 3(סתם לצורך הדגמה).
חרא של דבר. עד שהלכנו לנוירולוג שבאמת מבין מהחיים שלו והמבחן טובה לא עניין אותו. הוא נתן לי 40 מ"ג רלטין. הלכתי ללמוד ובפעם הראשונה בחיי הצלחתי.

זה לא משנה רטלין משפר את הביצועים של כולם
עם אתה מקבל מרשם זה רק יועיל לך

אי אפשר להשוות. ריטלין עובד בעיקר על דופמין. כל אחד והנוירוטרנסמיטור שחסר לו.

ללמידה?
אם זה לספורט זה לא יעזור לי,אני אחרי תאונת אופנוע,חצי מפורק.
כן ללמידה. זה נפוץ כבר הרבה זמן בקרב סטודנטים לרפואה והגשתי עם אפדרין כמה עבודות שהייתי צריך בין לילה 😃

אני עשיתי את הבדיקה ולי לפחות היא לא שיקפה כלום.
הבדיקה הייתה משעממת, ובפעם השניה היא הייתה בדיוק אותו אחת, ככה שאי אפשר לדעת אם השתפרת כי עשית את זה בפעם השניה או בגלל הריטלין.
חוץ מזה, הבנתי מהר את הקטע שזה מתהפך באמצע זה גרם לי להיות קצת אימפולסיבי ולנחש. אבל חפיף 😛

גם אני עשיתי את הבדיקה לפני כמה ימים ובדיוק אותו דבר קרה שהבנתי שזה מתהפך.
אני גם הבנתי שבפעם השנייה אני אצטרך להגיב מהר יותר אז בפעם הראשונה מה שנקרא... לקחתי את הזמן עד שלחצתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית