עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי יש אייפון 4, אבל אם אתה שואל אותי נכון להיום, הגלקסי S2 לוקח בענק בכל פרמטר אפשרי. ואגב, אני יודע שבארץ הוא עולה הון, אבל באירופה הוא עולה 505 יורו סימפרי בלי התחייבות ובלי כלום.
יש הבדל משמעותי. ואפליקציות זה סבבה והכל, אבל אתה לא באמת צריך 70 אפליקציות שעושות אותו דבר. באנדרויד לא חסר כלום היום.
לי יש אייפון 4, אבל אם אתה שואל אותי נכון להיום, הגלקסי S2 לוקח בענק בכל פרמטר אפשרי. ואגב, אני יודע שבארץ הוא עולה הון, אבל באירופה הוא עולה 505 יורו סימפרי בלי התחייבות ובלי כלום.
2500 בערך?
בארץ הוא עולה 2900 משו כזה ממה שהבנתי מזאפ... לא כזה הבדל.
עכשיו השאלה
האם המצלמה שלו יותר טובה?
מסך?
חיבור סלולרי לאינטרנט? נוח לגלוש כמו באייפון?
והאם האפליקציות בחינם בגלקסי?
בכל אלה במפרט בעיקרון ראיתי שכן אבל השאלה אם איכות=מגה פיסקל בהכרח כי שמעתי שלא, או שלמרות שהמסך יותר גדול התצוגה פחות איכותית..
מה לגבי
משחקים סבירים?
או אפליקציות שימושיות? לדוגמא Nevigator
קשה לי להאמין שבזה הוא עוקף את האייפון...
2500 בערך?
בארץ הוא עולה 2900 משו כזה ממה שהבנתי מזאפ... לא כזה הבדל.
עכשיו השאלה
האם המצלמה שלו יותר טובה?
מסך?
חיבור סלולרי לאינטרנט? נוח לגלוש כמו באייפון?
והאם האפליקציות בחינם בגלקסי?
בכל אלה במפרט בעיקרון ראיתי שכן אבל השאלה אם איכות=מגה פיסקל בהכרח כי שמעתי שלא, או שלמרות שהמסך יותר גדול התצוגה פחות איכותית..
מה לגבי
משחקים סבירים?
או אפליקציות שימושיות? לדוגמא Nevigator
קשה לי להאמין שבזה הוא עוקף את האייפון...
אני גם חושב שיש לי אפליקציות שאין להן תחליף באנדרואיד. איפה אפשר לראות את כל האפליקציות לאנדרואיד?
יש אולי משהו יותר טוב מהגלקסי?
מה לגבי HTC כלשהו?
כבר עכשיו וגם מלפני חצי שנה, קצב גידול האפליקציות לאנדרואיד גדל ופותח פער על קצב פיתוח האפליקציות לIOS, זה עיניין של זמן עד שכמות האפליקציות במרקט תגבר על כמות האפליקציות באפסטור של אפל.יש הרבה אפליקציות טובות שאין באנדרואיד, האפליקציות זה בעצם החלק הכי חשוב במכשירים מהסוג הזה ( לדעתי).
---------- התגובה התווספה ב 19:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:05 ----------
אם אתה אומר שההבדל משמעותי יכול להיות שכדי באמת S2. ואני מאמין שהאנדרואיד מרקט הולך להתפתח מאוד מהר עכשיו.
כבר עכשיו וגם מלפני חצי שנה, קצב גידול האפליקציות לאנדרואיד גדל ופותח פער על קצב פיתוח האפליקציות לIOS, זה עיניין של זמן עד שכמות האפליקציות במרקט תגבר על כמות האפליקציות באפסטור של אפל.