הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לקריאטין ומוצר לפני האימון?

Cheburashka

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני חדש פה בפורום.

אז ככה אני מתאמן כבר 4 שנים רציתי לשאול אני רוצה לעשות העמסה של קריאטין מונו של אופטימום
כדאי לי לעשות העמסה שבוע ראשון 20 גרם כל יום ואחר כך 5 גרם ביום? או שיש דרך יותר טובה?
ולבגי מוצר לפני האימון ניסיתי את הג'ק לא עבד עלי מה אתם אומרים על NO XPLODE ושילוב של קריאטין מונו זה טוב? פשוט אני רוצה לבוא עם אנרגיה משהו ממריץ הקפאין גם לא עובד עלי.

והעם קריאטין מונו לא ישפיע עלי אז איזה קריאטין אתם ממליצים לי כי יש עוד כמה סוגים כמו אטליס?

כנראה מוצרים מהסוג הזה הם בשבילך כל המוצרים של הפאמפ הם בדרך כלל עובדים על חשבון הקפאין, אבל במקרה שלך אין לי מה להציע לך אלה אם כן רק דברים שלא נימכרים בחנויות.

מה שאמור להביא לתגובת PUMP זה לא הקפאין זה הסוגים השונים של ארגנין אשר גורמים ליצירה של nitric oxide שמרחיב את הכלי הדם ומגביר את זרימת הדם. קפאין נותן את המרץ. דרך אגב יש פה שני דברים שנוגדים אחד את השני כי קפאין מקווץ את כלי הדם ודי נוגד את הפעולה של NO סתם חומר למחשבה.

• פותח/ת השרשור
מה שאמור להביא לתגובת PUMP זה לא הקפאין זה הסוגים השונים של ארגנין אשר גורמים ליצירה של nitric oxide שמרחיב את הכלי הדם ומגביר את זרימת הדם. קפאין נותן את המרץ. דרך אגב יש פה שני דברים שנוגדים אחד את השני כי קפאין מקווץ את כלי הדם ודי נוגד את הפעולה של NO סתם חומר למחשבה.

אז מה אתה ממליץ? והעם אני יקח ארגנין רגיל שמוכרים בכדורים או אבקה זה יתן משהו?

אני לוקח ארגנין AKG שהוא יותר עמיד מארגנין רגיל. אני מערבב את זה עם קראטין בשייק שלי לפני האימון. עושה את העבודה. וגם זול יותר

• פותח/ת השרשור
רציתי לשאול בקשר למולטי-ויטמין של אנימל פאק הוא טוב? שמעתי שכמה מאנשים לקחות והם משתינים שתן צהובה זה בסדר בכלל?

---------- התגובה התווספה ב 14:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:03 ----------

אני לוקח ארגנין AKG שהוא יותר עמיד מארגנין רגיל. אני מערבב את זה עם קראטין בשייק שלי לפני האימון. עושה את העבודה. וגם זול יותר

אז הארגנין זה מה שנותן את הPUMP?

לקפאין יש גם תכונה של הרחבת כל"ד בניגוד למה שחושבים.
רפרנס באשכול המרוכז שלי. מחקר שנעשה באת"א.

הם משתינים שתן צהוב בגלל העודף של הויטמינים שהם לוקחים אנימל פאק הוא ממש מוגזם בערכים שלו ואין סכוי שהלכ יספג חוץ מזה יש מלא רכיבים שם שמתחרים על אותם קולטנים. ביזבוז לדעתי.

ארגנין יכול להביא לסינתזת NO שתגרום לפאמ זה מאוד תלוי גם בכמות הנוזלים ששתית עד לאימון.

הם משתינים שתן צהוב בגלל העודף של הויטמינים שהם לוקחים אנימל פאק הוא ממש מוגזם בערכים שלו ואין סכוי שהלכ יספג חוץ מזה יש מלא רכיבים שם שמתחרים על אותם קולטנים. ביזבוז לדעתי.

ארגנין יכול להביא לסינתזת NO שתגרום לפאמ זה מאוד תלוי גם בכמות הנוזלים ששתית עד לאימון.
וכיצד עולה היעילות? אם יותר נוזלים או פחות?

---------- התגובה התווספה ב 22:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:54 ----------

אתה יכול לפרט קצת על החומר ואיזה חברה אתה לוקח.
לא לוקחים את זה על בטן ריקה?

איזה שאלות שאלת? למה לך לקנות חומר שעושה רק פאמפ ולא יעיל לשום דבר אחר? אתה רוצה פאמפ, תעשה 15 חזרות בתרגיל.

אם הפורמולות לא עובדות עליך- אז גם קפאין לא ישפיע עליך.
ואם אתה מחפש מרץ- כוח, אז ארג'ינין לא עונה על הדרישות, לכן חבל על הכסף.
לדעתי תנסה קריאטין מונוהידראט טהור ותראה איך זה משפיע עליך. זה גם לא יקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית