הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לקריאטין ומוצר לפני האימון?

Cheburashka

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני חדש פה בפורום.

אז ככה אני מתאמן כבר 4 שנים רציתי לשאול אני רוצה לעשות העמסה של קריאטין מונו של אופטימום
כדאי לי לעשות העמסה שבוע ראשון 20 גרם כל יום ואחר כך 5 גרם ביום? או שיש דרך יותר טובה?
ולבגי מוצר לפני האימון ניסיתי את הג'ק לא עבד עלי מה אתם אומרים על NO XPLODE ושילוב של קריאטין מונו זה טוב? פשוט אני רוצה לבוא עם אנרגיה משהו ממריץ הקפאין גם לא עובד עלי.

והעם קריאטין מונו לא ישפיע עלי אז איזה קריאטין אתם ממליצים לי כי יש עוד כמה סוגים כמו אטליס?

סייקל טסט שני זריקות בשבוע 1-10 יעשה ת'עבודה חביבי.
גם לקחת GH יעשה את העבודה, מה הפואנטה שלך ועל סמך מה אתה קובע שהוא "מוכן לשלב הבא?" ואם הוא לא רוצה לקחת חומרים?
מה גם, שמי ששואל על קריאטין מונו לא מוכן ל"שלב הבא".

לתשומת הלב שלך יש הנחה לחברי הפורום על המוצרים של אינטראקטיב וביניהם גם הקריאטין המיקרוני וגם פורמולת הקריאטין קריאטין בלאסט 2.

לצריכת קריאטין טהור יש כמה שיטות תמצא עבורך את השיטה הניראת לך כאפקטיבית ביותר בשבילך.
סה"כ לטווח הארוך כל השיטות יהיו שוות בערכן.

גם לקחת GH יעשה את העבודה, מה הפואנטה שלך ועל סמך מה אתה קובע שהוא "מוכן לשלב הבא?" ואם הוא לא רוצה לקחת חומרים?
מה גם, שמי ששואל על קריאטין מונו לא מוכן ל"שלב הבא".
משה אני מכיר את הבחור אישית אל תדאג אני לא ממליץ לאנשים סתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית