ייעוץ התאוששות

lior0607

משתמש מתחיל
166
0
נק' מוניטין:
0
166
0
שלום לכל חברי הפורום אני כרגע בתקופת חיטוב אני אוכל 120 גרם פחממה ביום עכשיו
כל פעם שאני מגיע לאימון אני מרגיש שלא התאוששתי מספיק אני ישן 8 שעות
יש איזה תוסף תזונה שיעיל להתאוששות בתקופת חיטוב?

בתודה ליאור:)

אולי נתחיל מזה שתספר קצת על עצמך, כמה אתה שוקל\כמות חלבונים\תוכנית אימונים\אירובי ורק אחרך נדבר על תוספי התזונה שיכול להיות שאתה לא צריך בכלל.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז ככה אני שוקל כרגע 68 אני בסוף חיטוב כמות חלבונים 140 גרם תוכנית אימונים AB 3 פעמים בשבוע
ועוד ארובי 3 פעמים בשבוע ויום אחד מנוחה

• פותח/ת השרשור
איך אני מרגיש אז ככה אני פשוט על על הקרוס זה קורה לי יותר בארובי דרך אגב
ומנסה לתת את כל מה שיש בי ואני מרגיש כמו התכווצויות שרירים כאלה קיצר אני מרגיש שקשה לי לבצע את האימון.
ואני לא צוחק אני רציני אני אפילו נח בין אימון לאימון יותר מ 15 שעות וישן שינה מלאה 8 שעות אם לא יותר:79nb:
עוד פירוט?

אני לא מבין למה אתה כל כך מבואס מזה, אתה נימצא בחיטוב (במאזן קלורי שלילי) אז מין הסתם שיהיה לך פחות כח ותרגיש כמו זקנה

• פותח/ת השרשור
אני לא מבואס אבל אולי יש איזה תוסף אם כדי לתסף בכלל שיכול להאיץ קצת את ההתאוששות אני כרגע שותה רק חלבון ואני מרגיש שמתחילים להידפק לי האימוני ארובי ושיורד לי הכוח באימון מזה אני מתבאס

אם אתה אוכל מספיק חלבון זה החלק העיקרי בהתאוששות (החלקים האחרים נמצאים במזרקים)
מה שכן אפשר להעלות קצת את המרץ ולקחת קפאין מעבר לזה אין משהו שבאמת יכול לעזור לך, אגב כמה אחוזי שומן שאתה?

• פותח/ת השרשור
לפי הערכה אני בערך 12-13%

יש לי שאלה קראטין או חומצות אמינו לא יכולות לעזור לי לשפר את הכוח וההתאוששות?

קריאטין יכול באיזושהי מידה, חומצות אמינו לא הייתי מסתמך על זה.
הכי חשוב זה תזונה יחס בין שומנים/חלבונים, לתסף במינרלים/ויטמנים אומגה 3 ויהיה אחלה!

אין שום בעיה לקחת קריאטין בחיטוב אלה אם כן הוא לא עולה על במה מחר מקסימום לפני שיום החיטוב הוא יכול להפסיק לקחת.
מולטי ויטמין תמיד כידאי לקחת והמלה על TWINLAB

אין בעיה לקחת קראטין בחיטוב אפילו מומלץ. אני מציע לך אולי להוריד טיפה ווליום באימונים או את עצימות האירובית. כי אתה צריך להזהר לא להכנס לאובר טרייניג. אם אתה מרגיש שאתה לא מתאושש אז תוריד עומס טיפה. וכמות החלבון זה לא שיעזור לך להתאושש זה יעזור לך לשמר את מסת השריר שלך (לא עם אתה over training) מה שעוזר לך להתאושש זה הפחמימה. שוב אם את ב OT אז הכמות שאתה אוכל כרגע כנראה לא תספיק אני מציע לך להוריד עומס לכמה ימים.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא עושה כזה עומס עצום פשוט מתאמן 6 פעמים בשבוע
אבל חוץ מקראטין אין עוד משהו שעוזר להתאוששות מה עם חומצות אמינו
אני חייב הכוונה מה לקנות

בתודה ליאור:79nb:

אתה אולי חושב שאתה לא עושה כזה עומס אבל הגוף שלך כן 😃 לפי מה שאתה מתאר אתה ב OT אני מציע לך לא לחפש לבזבז כסף על תוספים אלה טיפה לנוח לפעמים דברים הם עד כדי כך פשוטים. סליחה אני אתקן את עצמי רוב הזמן הדברים הם עד כדי כך פשוטים.

• פותח/ת השרשור
תשמע משה אני כבר בסוף חיטוב משקל 68 גובה 180 תוכנית אימונים AB היא ממש דומה לתוכנית בפורטל מאמרים
ותזונה אני אוכל 1600 קלוריות שהם מורכבים מ 140 גרם חלבון ו 120 גרם פחממה

נערך לאחרונה:
נו.... OT טיפוסי תנוח ותוך כמה ימים תרגיש יותר טוב. ואולי גם תראה תוצאות טובות יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית