הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחממה בריאה שקל להכין לפני אימון+אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Shelly
  • פורסם בתאריך

Shelly

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני מחפש פחממה טובה להכין לפני כל אימון /מתי שאני יצטרך לאכול פחממות שתיהיה הכנה קלה ומהירה כמו מנה חמה פירה נגיד {לא יודע עד כמה זה בריא} כי אני שונא לקלף תפוחי אדמה ואין לי כוח כל יום להכין אורז יש המלצות על דברים שאפשר לקנות בסופר והם קלי הכנה?

אני רוצה להתחיל לקחת אבקות חלבונים יש המלצות / חנויות טובות בב"ש או שהכל זה הזמנות מהאינטרנט ?

נשמע שאתה עצלן ואין לך כוח לבשל בישול מינימלי, אז נראה לי שהפיתרון עבורך יהיה שיבולת שועל שלא דורשת בישול. הטעם מוטל בספק אבל אם אתה לא בררן אתה תסתדר.

אפשר גם לאכול פיתה או לחם.

• פותח/ת השרשור
מה בריא בלחם ? זה לא מתפרק טוב בגוף ...

וש"ש אני אוכל דווקא כל יום איזה 2 כפות עם החלב שאני שותה

התכוונתי לשלי שטוען שלחם זה לא בריא.

אני לא חושב שיש לו עוד פתרון חוץ משיבולת שועל אם הוא לא רוצה גם לא לבשל ("לבשל") וגם לא לאכול לחם.

• פותח/ת השרשור
איך הגעתה למסקנה שלחם לא מתפרק טוב בגוף?

לא יודע ככה גדלתי מאז שאני קטן לחם ופסטות וכל החרא הזה
נגיד אורז ותפ"א זה פחממה שלפי דעתי מתפרקת יותר טוב בגוף ניראלי אני יקנה פשוט ציפס במשקל שזה מקולף והכל וכל פעם אני יאכל איזה 100 גרם לפני אימון או משהו כשאני עושה אותו אפוי ולא מטוגן

וש"ש אני דווקא אוכל אני מכין לי שייקים של פירות איתו ואוכל אותו עם החלב שאני שותה ואני שותה איזה ליטר - שתיים ביום

לא יודע ככה גדלתי מאז שאני קטן לחם ופסטות וכל החרא הזה
נגיד אורז ותפ"א זה פחממה שלפי דעתי מתפרקת יותר טוב בגוף ניראלי אני יקנה פשוט ציפס במשקל שזה מקולף והכל וכל פעם אני יאכל איזה 100 גרם לפני אימון או משהו כשאני עושה אותו אפוי ולא מטוגן

וש"ש אני דווקא אוכל אני מכין לי שייקים של פירות איתו ואוכל אותו עם החלב שאני שותה ואני שותה איזה ליטר - שתיים ביום
אשכנזי?

• פותח/ת השרשור
חחח למה חשבתי רק אצל אשכנזים יש את המיתוס הזה (אומר את זה בתור מישהו אשכנזי)
מרוקאי/טוניזאי

ובכל מקרה בקשר לנושא השני האבקת חלבון משהו מומלץ ? יש אפשרות לקנייה בעיר או שזה יקר ועדיף להזמין?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקחת של אופטימום או לקחת אינטרקטיב במחיר טוב 270 ש"ח
אני רואה שאתה גם גר בב"ש לפי הפרטים שלך בצד
אממממ

יש חנות מומצלת עם מחירים טובים ?

איך החנות אקס בודי בנווה זאב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית