הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון DONNIE THOMPSON שבר שיא עולם כללי ב PW

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,425
מנהל
נק' מוניטין:
58,702
103,264
12,425
Donnie Thompson on his New World Record Total, set in November 2008 in York, PA at the powerlifting nationals.

Donnie squatted 1235lbs, Benched 910lbs, and deadlifted 760lbs.

נערך לאחרונה:
איך אני שונא את הסקוואטים היום בתחרויות, 99% מהם גבוהים.
מספיק לראות סירטונים של קרווסקי וקואן לראות שפעם היו יורדים כמו שצריך.

בכל מקרה פסיכי.

זה הכי לא "ספורט" שאפשר. הבנץ' שלו עם טווח תנועה של 20 ס"מ בערך.

ברור לי שהוא דאבה + עם ידיים של TREX + לובש חולצה לבנץ', אבל זה פשוט מגעיל.

LONG LIVE WEIGHTLIFTING

זה הכי לא "ספורט" שאפשר. הבנץ' שלו עם טווח תנועה של 20 ס"מ בערך.

ברור לי שהוא דאבה + עם ידיים של TREX + לובש חולצה לבנץ', אבל זה פשוט מגעיל.

LONG LIVE WEIGHTLIFTING

ועם זאת, הוא יותר חזק מהרבה מאוד מרימי משקולות.

ועם זאת, הוא יותר חזק מהרבה מאוד מרימי משקולות.

היית מצפה שהוא יהיה יותר חזק, היות והוא עכשיו שבר שיא עולם. גם אין שום ספק שהוא אחד האנשים החזקים היותר בעולם היום. מצד שני, לכמה משקולנים אמיתיים בקטגורית SWH אין דדליפט של 350 קילו? כמה הסקוואט שלו RAW? לפי הדדליפט, בטח 300-320 קילו? אפילו בישראל היו כאלה שעשו את זה, ועשו סקוואט אמיתי.

אני עם יניב פה לחלוטין. בלי לקחת שום דבר מההישג שלו (וכן, לא הייתי מזיז את הדדליפט שלו מהרצפה, הסקוואט והבנץ' שהוא עושה RAW היו מוחצים אותי למוות גם עם 7 חליפות ו20 חולצות) כל הgear והרבעי סקוואט האלה הרסו את הספורט הזה והפכו אותו להרבה פחות מעניין מבחינתי. מילא שמשתמשים בכל זה, אבל לפחות שתהיה איזו אחידות בין הפדרציות ושיפוט נורמלי לגבי הסקוואט.

היית מצפה שהוא יהיה יותר חזק, היות והוא עכשיו שבר שיא עולם. גם אין שום ספק שהוא אחד האנשים החזקים היותר בעולם היום. מצד שני, לכמה משקולנים אמיתיים בקטגורית SWH אין דדליפט של 350 קילו? כמה הסקוואט שלו RAW? לפי הדדליפט, בטח 300-320 קילו? אפילו בישראל היו כאלה שעשו את זה, ועשו סקוואט אמיתי.

אני עם יניב פה לחלוטין. בלי לקחת שום דבר מההישג שלו (וכן, לא הייתי מזיז את הדדליפט שלו מהרצפה, הסקוואט והבנץ' שהוא עושה RAW היו מוחצים אותי למוות גם עם 7 חליפות ו20 חולצות) כל הgear והרבעי סקוואט האלה הרסו את הספורט הזה והפכו אותו להרבה פחות מעניין מבחינתי. מילא שמשתמשים בכל זה, אבל לפחות שתהיה איזו אחידות בין הפדרציות ושיפוט נורמלי לגבי הסקוואט.

לא יודע לכמה משקולנים יש דדליפט של 350 קילו. הדדליפט שלהם בדרך כלל לא הרבה יותר גדול מהקלין כי הם לא מאמנים אותו 😉

אני גם נגד כל הציוד הזה, וארגונים שמאפשרים סקוואטים כאלה. אבל כל אחד בוחר ארגון שמתאים לו ולא אני ולא אתה נשפוט אותו על דברים שאנחנו לא קרובים לעשות בכלל. גם שימוש בציוד דורש מיומנות. זה לא שאתה שם אותו ואוטומטית מרים יותר משקל.

להגיד שזה לא ספורט זה מצחיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית