הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישיבות החרדיות, שבהן צומחים דורות של בטלנים בורים אכולי בוז כלפי המדינה

הפקולטה שלך קשורה לזה שאני לא מעוניין לנתח כל רסיס מילה שיוצאת לי או לאנשים אחרים מהפה.
אתה מוזמן לחשוב שאני זורק דברים לאוויר סתם ככה, מרבית האוכלוסיה עושה את זה בפורומים אינטרנטיים.

עושה רושם שאין לך מושג מה הפקולטה שלי עושה, וכנראה גם לא שלך לפי מה שכתבת. אבל סבבה, אז אתה זורק לאוויר דברים בלי מחשבה ולא צריך להתחשב בדעתך כי אין לך כזאת, הבנתי. לפחות אתה אומר את זה בגלוי וחוסך לי זמן התייחסות יקר.

מה באמת עושים בפקולטה שלך(אני שואל ברצינות)?

הפקולטה שלי מחולקת להרבה מאוד חוגים ומכונים, וזה משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה. אם אתה שואל למה אני השתייכתי, אני הייתי שייך למכון כהן להיסטוריה ופילוסופיה של המדעים והרעיונות.

דווקא נראה שקלעתי בול לאן אתה שייך

נראה לי גם שקלעתי בול בתחושה שאתה לא העיפרון המחודד ביותר בקלמר (והגיל שלך לא תירוץ). חינוך מהבית אולי?
חבל שאתה מנסה להתחמק מלהסביר פליטת פה.

הפקולטה שלי מחולקת להרבה מאוד חוגים ומכונים, וזה משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה. אם אתה שואל למה אני השתייכתי, אני הייתי שייך למכון כהן להיסטוריה ופילוסופיה של המדעים והרעיונות.

אוקיי, אבל מה עושים שם?

ובמה המחקר שלך עוסק, אם אפשר לשאול?

תגיד חיים הייתה אופציה גם ללמוד מטא-פיסיקה?

ואתה מגדיר מטפיזיקה כתחום מעניין?
חשבתי ללמוד אותו בעתיד, אם אני אוכל באמת להתפרנס בלי קשר למה שאני אלמד.

מטפיזיקה תחום מעניין, רק רחב מאוד ובדרך כלל אתה מתמקד בדברים מסוימים.
האנשים היחידים שמתפרנסים ממטפיזיקה הם אנשי דת 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית