הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבחנים לקבלת תעודת מאמן כושר

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
אני עכשיו עושה קורס מאמני כושר, ורציתי לדעת מי כותב את המבחנים שאני יעשה, משרד הספורט או משו כזה או המורה?
בחלק המעשי של הקורס, אני באמת יושב ושותק ואומר כן על כל דבר, אבל סתם עיניין אותי אם יש למורה הוכחות למה שהוא אומר, אז ביקשתי אותם כשהוא דיבר על טווח חזרות אידיאלי להיפרטרופיה בחיטוב (יש ביכלל היפרטרופיה בחיטוב?!), אז הוא דיי נעלב חחח
ובקיצור מי כותב את המבחן שאני יפתור?, ויש להם הוכחות למה שהם אומרים, ברור שאני יכתוב מה שהמורה אמר לקבל ציון גבוה למרות שאני לא מאמין בזה אבל סתם מעניין אותי למה הם חושבים מה שהם אומרים...

בעזהי"ת

אתה מחפש תעודה, או מחפש להתווכח עם המרצה? (שמה לעשות, הוא זה שיקבע האם תקבל את התעודה אם לאו). אני במקומך, אם היה צורך לטעון במבחן שבנימין נתניהו הוא בכלל אלוויס פרסלי ושהכל מזימה של ה-CIA, הייתי כותב זאת באותיות קידוש לבנה, ובשליחת העתקים לתפוצת נאט"ו. כי אם לא בשביל התעודה, אז למה שילמת את כל הכסף הזה לקורס?

תראה, אני די בטוח שאתה גם לא מסוגל להוכיח שום דבר ממה שאתה חושב שאתה יודע
אז במקומך הייתי ממשיך להקשיב ולקבל את התעודה

• פותח/ת השרשור
תראה, אני די בטוח שאתה גם לא מסוגל להוכיח שום דבר ממה שאתה חושב שאתה יודע
אז במקומך הייתי ממשיך להקשיב ולקבל את התעודה

תאמת שכן...להכל יש מחקרים שתומכים וכו'....
גם בספרים להכול מובא הוכחות..
ולנושא: חבר שסיפר לי על הקורס וביגללו הלכתי התחיל לדבר על אימוני כוח שהוא שמע את זה פעם ראשונה שם(ברור שלא ss וכאלה אבל הראו להם דוגמאות ל תוכניות 5x5 וכאלה..) ולימדו אותו לעשות פעם ראשונה פאוור קלין, כנראה שהוא הלך למקום יותר טוב אנלא יודע...
ושילמתי בשביל ללמוד, מהאנטומיה+פיזיולוגיה אני יהנה אבל כל השאר צריך לרשום במבחן ולמחוק מהראש אחריו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית