הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לתוכנית עם קצת יותר נפח

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
בתקופה האחרונה קשה לי מאוד לעמוד בקריטריונים הנוקשים שSS דורשת,יש לי גם כאבי ברכיים שמגיעים מפעם לפעם והחלטתי לתת לברכיים מעט מנוחה ובתחילת הלימודים,אולי קצת אחר כך אני אחזור לSS אפילו עם יותר מוטיבציה,כמובן שאני רוצה לשלב בצורה הטובה ביותר את כל המורכבים בתוכנית שאני אעבור אליה ואשמח אם תעזור לי לבחור אחת כזאת ותתנו לי טיפים שונים.
AB מהפורטל מתאימה? אותו אופן כמו בSS לעלות משקלים כל אימון באופן מבוקר?

תודה לכולם

---------- התגובה התווספה 05-08-2011 ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-08-2011 ב 18:42 ----------

😵

---------- התגובה התווספה 06-08-2011 ב 11:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה 05-08-2011 ב 15:12 ----------

150 צפיות ולא תגובה אחת....OK

• פותח/ת השרשור
טיפים,צריך להתקדם עם AB באותה צורה כמו שמתקדמים עם SS? העלאת משקלים כל אימון ? או שבוע שבוע?

אתה לא מצליח להתקדם בתוכנית של מתחילים אז אתה חושב שתצליח להתקדם בתוכנית של מתקדמים?
לא מבין את החשיבה שלך.

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

תוכנית AB למטה,דרך אגב אנאבוליזם קשה לי להתמודד כרגע עם הקריטריונים הנוקשים שAB מציבה וכל עוד אני לא עומד בהם העצימות בה לא עוזרת לי ולפעמים אף גורמת לכאבים,בנוסף להכול יש לי כאבי ברכיים שאני מתמודד איתם בתקופה האחרונה ואני אנסה לחזור אחריהם לSS שוב SS בלי סקוואט זוהי לא SS מסכים איתי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית