הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן בבקשה 😃

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אז ככה, התחלתי בתור ילד שמן, ירדתי במקשל קצת ואז התחלתי פיתוח גוף. (יש לי נטייה חזקה להשמנה .. )
נתונים:
משקל:73.5
גובה:176
מצב רוח: מיואש.. :/
לאחר ניסיונות נואשים לרדת לאחוזי שומן נמוכים זה מה שיצא. לאחר עליות וירידות רבות, יש לי תפריט דל בפחמימות ועשיר בחלבון שבנתיים מניב תוצאות לא משו (במשך חודש!!).
אני סומך עליכם שתבדילו מה רפוי ומה לא 🙌

יאללה, זה הזמן להתמודד אם המציאות.. הכו בי! :D ו.. תודה מראש:161bd:
שוקל להתחיל דיאטת UD2 .. מה אתם אומרים? לעשות שבוע הפסקה בין לבין?? אני מפחד להשמין מלא בשבוע הזה. ושוב תודה.

קבצים מצורפים

• DSC00205.JPG
    DSC00205.JPG
    KB 48.1 · צפיות: 240
  • DSC00206.JPG
    DSC00206.JPG
    KB 49 · צפיות: 253
  • DSC00207.JPG
    DSC00207.JPG
    KB 45.1 · צפיות: 274
  • DSC00208.JPG
    DSC00208.JPG
    KB 47.2 · צפיות: 241
  • DSC00209.JPG
    DSC00209.JPG
    KB 62.8 · צפיות: 228
  • DSC00210.JPG
    DSC00210.JPG
    KB 67.4 · צפיות: 266
נערך לאחרונה:
כל הכבוד, הגעת לתוצאות יפות מאוד. השאלה לאיפה אתה רוצה עוד לרדת, לדעתי החיטוב יפה ויותר מזה יהיה קצת אנורקסי, אתה לא רוצה לעלות קצת במאסה?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על המחמאות :D, שנית אני מתתתתת לעלות במסה איזה 5-7 קילו שריר ככה בתור התחלה אבל אני רוצה להיות בסביבות ה10-9 א.ש. ... בסוף לא אמרת לי כמה א.ש. נוכחי אני ולא ענית ל לגבי השאלה על הUD2...
תודה בכל מקרה אחי :D

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, אז אם מה שאתה אומר נכון, לא הערכתי נכון את המטרות שלי.. אני כנראה שואף יותר לכיוון ה9-8 א.ש. .. מדובר באובססיה אצלי, אני רואה אנשים אם מסה שרירית גדולה ואחוזי שומן גבוהים ונגעל.

אם תעשה UD2 עכשיו יש מצב שתיעלם. אבל חכה לעוד תגובות, יש כאן כמה אנשים שירדו לאחוזים האלה והם יוכלו לייעץ טוב יותר.
הגועל שלך נובע מהשריטה שלך כי היית שמן (מכיר את זה), אתה לא חייב להגיע למימדים של מקרר בשביל לעלות במאסה, אתה יכול לשחק בין 10 אחוז ל-14 ולהישאר שפוי לגמרי.

• פותח/ת השרשור
עוד מישהו בבקשה??? אשמח לקבל ביקורת וחוות דעת מי כמה שיותר אנשים [אבל רק אם אתם בטוחים במה שאתם כותבים] תודה מראש:193ek:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית