הדיעה שלי מעורבת בנוגע לסרט יש דברים נכונים ויש דברים שממש עיצבנו אותי שהם קישקוש מוחלט
1. המוות של ליל אלזדו לא קשור בכלל לסטרואידים וזה קישקוש מקושקש גם ליל עצמו לא יכול לדעת בחיים שהסרטן שלו נגרם מחומרים.
2. המוות של הילד טיילור הוטן יכול היה להיגרם מתופעות שקשורות לסטרואידים אבל לא ישירות בגללם. הוא ילד מפגר בן 16 שלא ידע איך לקחת אותם ובגיל הזה האישיות עדיין לא מגובשת מספיק ולא מפותחת עד הסוף אז מה הפלא שהוא התאבד אחרי סייקל כי הוא נכנס לדיכאון בגלל מאזן הורמונאלי לא יציב ובגלל אישיות לא בשלה הוא התאבד להאשים חומרים בגלל זה זה תירוץ עלוב הוא מת כי הוא היה טיפש
3. ההצהרות של סטיב קוצ'לקו הם דביליות מיוסודם מה אתה מצפה שאתה בולע דיבול כאילו זה סוכריות במשך 20 שנה שלא יקרה לך כלום.
גם אמרו בסרט שהסטרואידים נגישים היום כמעט לכל אחד ואנשים משתמשים בהם רק בשביל להראות טוב בלי שום קשר להתחרות בפתיוח גוף או כל ספורט אחר,בזה אני לא תומך.גם אם יודעים איך להשתמש והכל זה עדיין לא שווה את זה.
נו מה לעשות שזה נהיה נפוץ אז כל טמבל קופץ על העגלה. בגלל זה אתה רואה פה את כל הילדודס עם פוסטים כמו "הזריקו לי איזה משהו לתחת איזה סוס במכון אמר שזה יגרום לי לגדול זה מכון?"
זה פשוט מרגיז כאילו קיצורי דרך..זה גם מעצבן שרואים איזה בחור מוזרק בחדר כושר ואומרים "אה זה לא חכמה"זה סטרואידים.בא לי להגיד להם ילד זה לא רק סטרואידים לפני שהבנאדם התחיל להשתמש הוא קרע את עצמו התאמן עד המוות השקיע באימונים והגיע לכמה שהוא יכול מבחינה טבעית.אבל לך תסביר להם את זה במדינה הזאת יש כל כך הרבה בורות שכבר נמאס לי,שואלים אותי איך גדלת ככה?אני פשוט צוחק ואומר להם מהאבקות,כי גם ככה אין טעם להסביר.